Γιατι Τολη μακρια απο ολα αυτα?Μη ρωτας κανενα δωκιμασετο και η αποφαση δικη σου μακρυα απο μπερετα μπραουνινγκ περαζι κριεκοφ και τετια
Γιατι Τολη μακρια απο ολα αυτα?Μη ρωτας κανενα δωκιμασετο και η αποφαση δικη σου μακρυα απο μπερετα μπραουνινγκ περαζι κριεκοφ και τετια
Γτ αμα τα πιασεις θα τρελαθεις κι αν δε φτανουν τα ευρα παει το ονειρο χαχαχα πλακα κανω φιλεΓια ποιο λόγο φίλε μου μακριά από αυτα σε τιμή η γενικά σε κάτι άλλο??
Έχω αλλά σκεφτομουνα να αγοράσω κάτι άλλοΕννοείς θα αγοράσεις δικαννο;
Η μήπως θα δανιστεις για κάποιο κυνήγι ώστε να δεις την αισθηση που σου προσφέρει;
Σίγουρα για την πέρδικα αξίζει γιατί ούτως η άλλως επιτρέπεται 2 πουλιά να θηρευσης , τώρα δεν υπάρχει καλό η κακό είναι τι σου ταιριάζει καλύτερα και Με τί όπλο είσαι εξικοι μένος και αισθάνεσαι και πιο καλά.Πιστεύεις φίλε καλύτερο από την καραμπίνα για πέρδικα μπεκατσα??Γτ φετος το σκέφτομαι και γω σοβαρά με το δικανο
Για τσουκαρ είναι 4 πουλιά το όριο.Σίγουρα για την πέρδικα αξίζει γιατί ούτως η άλλως επιτρέπεται 2 πουλιά να θηρευσης , τώρα δεν υπάρχει καλό η κακό είναι τι σου ταιριάζει καλύτερα και Με τί όπλο είσαι εξικοι μένος και αισθάνεσαι και πιο καλά.
Και η καραμπίνα καλή γτ με καραμπίνα κυνηγάω αλλά πιστεύω είναι περιτο βάρος ενώ το δικανο πιστεύω ποιο ελαφρύ ποιο ξεκούραστο....Και όπως είπες δύο πουλιά είναιΣίγουρα για την πέρδικα αξίζει γιατί ούτως η άλλως επιτρέπεται 2 πουλιά να θηρευσης , τώρα δεν υπάρχει καλό η κακό είναι τι σου ταιριάζει καλύτερα και Με τί όπλο είσαι εξικοι μένος και αισθάνεσαι και πιο καλά.
Τα Perazzi κ τα Krieghoff ειναι σαν τον κορωναιο φιλε . Αν κολλησεις την πατησες , εμβολιο ακομα δεν υπαρχειΓτ αμα τα πιασεις θα τρελαθεις κι αν δε φτανουν τα ευρα παει το ονειρο χαχαχα πλακα κανω φιλε
Το δικό μου δικαννο δεν είναι ελαφρύ.Και η καραμπίνα καλή γτ με καραμπίνα κυνηγάω αλλά πιστεύω είναι περιτο βάρος ενώ το δικανο πιστεύω ποιο ελαφρύ ποιο ξεκούραστο....Και όπως είπες δύο πουλιά είναι
Μακρια απο τουρκικα Τολη .Βρες ενα μεταχειρισμενο ΜερενταΑλλη φαση το δικανο στα χερια εεεεε πολυ καλυτερο ελα που δεν εχω ενα που θα μου παει ωμος θα χτυπησω ενα και γω και μαλων προς ata κλεινω
Ρε Μητσο οχι και Μερεντα ο θρυλος αχαχαχαχαχαχαχα απλα καμια φορα σφινονει κανας εξολκεας καμια σκανδαλη σιγα το πραμα περνεις αντιπροσοπια και σου λενε τωρα σας στελνουμε αλλο κυριε και κρατηστε και το χαλασμενο ααααααααχαχαχαχαχαχαχαΜακρια απο τουρκικα Τολη .Βρες ενα μεταχειρισμενο Μερεντα
Μωλις πηρα ζεστο ψωμι
και ταχύτερη απογέμιση-γέμιση, ειδικά σε σχέση με ένα δίκαννο με απλούς εξολκείς. σε ένα με αυτόματους μετριάζεται η διαφορά αυτήΓια εμένα το μόνο πλεονέκτημα σε ένα αυτογεμές από ένα δίκαννο, είναι το τρίτο φυσίγγι και αυτό μπορώ να το καταλάβω σε συγκεκριμένα κυνήγια....
Άλλη φάση το δικαννο, όταν το πιάνεις στα χέρια σου ειδικά όταν πρόκειται για κάπως καλό δικαννο, η καραμπίνα σου φαίνεται κούτσουρο. Έχει μεγάλη διαφορά η αίσθηση, παρόλο που είναι δύσκολο να εξηγήσεις γιατί. Στο θέμα γεμισματος αν έχει αυτόματούς εξολκεις δεν καθυστερείς, μιας και από συνήθεια η κίνηση ανοίγματος κλεισίματος είναι μηχανική, πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου αφηρημένο να κοιτάζω την κίνηση πουλιών και να το ξανανοιγω να δω αν γέμισα. Το μόνο του μείον για μένα είναι το παραπάνω κλωτσημα κι ο πιο ξερος κρότος. Στα υπόλοιπα ανώτερο.
Ισχύει αυτό που λες.Απαντώ στο ...είναι δύσκολο να εξηγήσεις γιατί......γιατί τις περισσότερες φορές, αν όχι σε όλες είναι καλύτερα ζυγισμένο σαν όπλο.
Πολυ σωστος , οι καραμπινες ειναι ο ορισμος του αζυγιστου οπλου , αλλα ολα γινονται κ ολα βελτιωνονταιΑπαντώ στο ...είναι δύσκολο να εξηγήσεις γιατί......γιατί τις περισσότερες φορές, αν όχι σε όλες είναι καλύτερα ζυγισμένο σαν όπλο.