Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Βαιβεα τωρα με τις αφραγγιες ενα δικανο κανει και οικονομια στα φυσεκια ειδικα στα ιδιογωμοσης και πανω απ ολα στις καριολες τις φασσες
Θελω να σε δω με πλαγιο τσακισμενο , με τραγιασκα κ γιλεκο καρω να βριζεις τις φασσες στο καρτερι

Θελω να σε δω με πλαγιο τσακισμενο , με τραγιασκα κ γιλεκο καρω να βριζεις τις φασσες στο καρτερι
Μπα μη φανταστεις οτι βριζω και πολυ δεν ειμαι και κανα νταουλι μονο οταν περνανε απο και που σκεφτομουνα να παω και τελεικα πηγα αλλου η χτυπαει το κινιτο αλλα για την εμφανηση θα την κανω με τραγιασκα και πλαγιο γτ αν το παρω δε μου ερχετε καθολου και σιγουρα θα πεσει πολυ βρυσιδι

Είχα ριξει στο σχιστο ένα βοστοκ κυνηγετικό ούτε καν σκοπευτικο και πραγματικά είχα ενθουσιάστηκα,από τις καλύτερες σκανδαλες που έχω χαϊδέψει ποτε!
Το έχω στοχοποιήσει ήδη και Θεού θέλοντος ...
http://www.hephestus.gr/vostok-p-135.html

Με αφορμή αυτό το σχόλιο...και ένα μην. που είδα από γνωστό οπλοπώλη.... έχει στο μαγαζί και ένα ΤΟΖ 34 premium

View attachment 11476
View attachment 11477
View attachment 11478
View attachment 11479
View attachment 11480
Τα ΤΟΖ34 ήταν ανέκαθεν όπλα εργαλεία. Πρωτοποριακό κλείδωμα, χαμηλό προφίλ, ρώσικη αντοχή και μέταλλα, άσε που ένας φίλος εδώ μέσα διαπίστωσε ότι ο αυλός είναι συνεχώς μειούμενος . Εχω ένα που όταν ανοίγω το οπλοκιβώτιο το χέρι μου πάει μόνο του σ' αυτό , παρόλο που δίπλα υπάρχουν όπλα πολλαπλάσιας αξίας. Βέβαια αυτό που έχω είναι η απλή έκδοση χωρίς τα παραπάνω στολίδια και ο χαρακτήρας "εργαλείο" του πάει γάντι. Με παραξενεύει που το βλέπω τόσο στολισμένο. Οκ είναι σπέσιαλ έκδοση αλλά για να πω την αμαρτία μου ... δεν με τρελαίνει.

Τα ΤΟΖ34 ήταν ανέκαθεν όπλα εργαλεία. Πρωτοποριακό κλείδωμα, χαμηλό προφίλ, ρώσικη αντοχή και μέταλλα, άσε που ένας φίλος εδώ μέσα διαπίστωσε ότι ο αυλός είναι συνεχώς μειούμενος . Εχω ένα που όταν ανοίγω το οπλοκιβώτιο το χέρι μου πάει μόνο του σ' αυτό , παρόλο που δίπλα υπάρχουν όπλα πολλαπλάσιας αξίας. Βέβαια αυτό που έχω είναι η απλή έκδοση χωρίς τα παραπάνω στολίδια και ο χαρακτήρας "εργαλείο" του πάει γάντι. Με παραξενεύει που το βλέπω τόσο στολισμένο. Οκ είναι σπέσιαλ έκδοση αλλά για να πω την αμαρτία μου ... δεν με τρελαίνει.
Ε ναι συμφωνώ ,πολύ μπιχλιμπιδι .

Λίγο η ...κατάθλιψη που κοντεύει να μας πιάσει , λίγο να ...ξεχαστεί το μυαλό, λίγο η αρρώστια του κυνηγίου και η αγάπη για τα κυν. όπλα...έκλεισα, πρώτα ο θεός να είμαστε καλά, το Blaser F16....λίγο...διαφορετικό θα είναι από τα άλλα Blaser ....περισσότερα από Οκτώβριο να είμαστε όλοι καλά.

Λίγο η ...κατάθλιψη που κοντεύει να μας πιάσει , λίγο να ...ξεχαστεί το μυαλό, λίγο η αρρώστια του κυνηγίου και η αγάπη για τα κυν. όπλα...έκλεισα, πρώτα ο θεός να είμαστε καλά, το Blaser F16....λίγο...διαφορετικό θα είναι από τα άλλα Blaser ....περισσότερα από Οκτώβριο να είμαστε όλοι καλά.

Ωωωωωω!

Άντε.....ακούσαμε και ενα ωραιο νέο!!!
Υγεία να χεις να το χαρείς!!!

Μπράβο ! Συγχαρητήρια για την επιλογή! Καλορίζικο το Μπλάζερ!!! .congrats.
(Nαι, έτσι διαβάζεται, γιατί ο ιδρυτής είναι ο Γερμανός Horst Blaser, και φυσικά προφέρεται Μπλάζερ, μην το κάνουμε σαν τους Αμερικάνους με το Μπι-Εμ-Νταμπλγιου)

Status
Not open for further replies.
Back