Το γράφει γιατί είναι και μερικοί αηδιες που ενώ σχεδόν το χαρίζεις το όπλο θέλουν να κόψουν κι άλλο. Σαν να έδινες ας πούμε της Winchester 250 ευρώ και ο άλλος να σου λέει αφου πρώτα συμφωνήσει στην τιμή τελικά είναι ακριβό, μήπως μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο. Κάποτε πουλούσα ένα οπλο πολύ φθηνά γιατί δεν το χρειαζομουν πραγματικά και δεν ήθελα να έχω ακόμα ένα όπλο στο όνομα μου χωρίς να το χρειάζομαι. Μου λέει ένας ( μετά από πολλά τηλεφωνήματα που καταλάβαινα ότι δεν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον απλά ήθελαν να μιλήσουν με κάποιον και έτυχε να δουν το τηλέφωνο μου) φίλε το θέλω σου στέλνω τα χαρτιά μου στέλνεις το όπλο. Όχι του λέω θα στο φέρω να το δεις ( πάνω από 120 χιλιόμετρα από την έδρα μου, θα το έκανα βόλτα). Εντάξει μου λέει. Το πάω το βλέπει και μου λέει τελικά φίλε είναι ακριβό και ήθελε να το πάρει από 250 που το έδινα 150!!!!!! Του λέω φίλε δεν το δίνω και γύρισα και έφυγα. Μετά από δέκα μέρες περίπου ( έχουν περάσει πολλά χρόνια δεν θυμάμαι και ακριβώς) με πήρε τηλέφωνο μου λέει φίλε το μετάνιωσα, να μου το στείλεις. Του λέω δεν στο δίνω ούτε δύο χιλιάρικα. Το όπλο το χάρισα σε ένα φίλο και να είναι καλά να το χαίρεται. Αν ποτέ πουλήσω όπλο θα είναι μόνο σε μαγαζί. Γι'αυτό το γράφει έτσι λοιπόν ο άνθρωπός.