Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Για λογαριασμό φίλου που δίνει μέχρι 550€ για καινούριο (και μόνο) όπλο, τι θα λέγατε ανάμεσα στα παρακάτω ή αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση, το budget του είναι όμως μέχρι 550€. Θα είναι το πρώτο του όπλο.
  • Baikal MP155
  • Stoeger M3000 Peregrine Deluxe Black
  • Impala Plus Nero
Να πάρει αυτό που του αρέσει καλύτερα αφού είναι το πρώτο του. Μόνο πηγαίνετε μαζί να το πάρετε να τον δεις αν του κάθεται.

Για τους φίλους που ενδιαφέρονται, εδώ θα βρουν χρήσιμες πληροφορίες. Το σκοπευτήριο παιδιά δεν είναι για λόρδους ούτε για πλούσιους, ούτε για περίεργους τύπους. Είναι για όλο τον κόσμο και μακάρι πραγματικά να γνωρίσει ο κόσμος τη σκοποβολή και να γίνουμε περισσότεροι. Και οι κυνηγοί που θα ασχοληθούν έχουν να πάρουν πολλά από το σκοπευτήριο και οι σκοπευτές που θα ασχοληθούν με το κυνήγι έχουν να αποκομίσουν όμορφες εμπειρίες και γνώσεις.

Last edited:
Βλεπω κατι αγγελιες:
Μονο σοβαρες προτασεις
Οχι παζαρια
Τελικη τιμη για λιγες μερες
Δηλαδη ρε φιλε μας κανεις και χαρη δηλαδη? Οταν βαζεις κατι για πουλημα και παζαρι θα σου κανουν και θα σου σπασουν τα αρχιδια και ολα.
Τι σοβαρες προτασεις? Γαμο θελεις?

Βλεπω κατι αγγελιες:
Μονο σοβαρες προτασεις
Οχι παζαρια
Τελικη τιμη για λιγες μερες
Δηλαδη ρε φιλε μας κανεις και χαρη δηλαδη? Οταν βαζεις κατι για πουλημα και παζαρι θα σου κανουν και θα σου σπασουν τα αρχιδια και ολα.
Τι σοβαρες προτασεις? Γαμο θελεις?
Το γράφει γιατί είναι και μερικοί αηδιες που ενώ σχεδόν το χαρίζεις το όπλο θέλουν να κόψουν κι άλλο. Σαν να έδινες ας πούμε της Winchester 250 ευρώ και ο άλλος να σου λέει αφου πρώτα συμφωνήσει στην τιμή τελικά είναι ακριβό, μήπως μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο. Κάποτε πουλούσα ένα οπλο πολύ φθηνά γιατί δεν το χρειαζομουν πραγματικά και δεν ήθελα να έχω ακόμα ένα όπλο στο όνομα μου χωρίς να το χρειάζομαι. Μου λέει ένας ( μετά από πολλά τηλεφωνήματα που καταλάβαινα ότι δεν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον απλά ήθελαν να μιλήσουν με κάποιον και έτυχε να δουν το τηλέφωνο μου) φίλε το θέλω σου στέλνω τα χαρτιά μου στέλνεις το όπλο. Όχι του λέω θα στο φέρω να το δεις ( πάνω από 120 χιλιόμετρα από την έδρα μου, θα το έκανα βόλτα). Εντάξει μου λέει. Το πάω το βλέπει και μου λέει τελικά φίλε είναι ακριβό και ήθελε να το πάρει από 250 που το έδινα 150!!!!!! Του λέω φίλε δεν το δίνω και γύρισα και έφυγα. Μετά από δέκα μέρες περίπου ( έχουν περάσει πολλά χρόνια δεν θυμάμαι και ακριβώς) με πήρε τηλέφωνο μου λέει φίλε το μετάνιωσα, να μου το στείλεις. Του λέω δεν στο δίνω ούτε δύο χιλιάρικα. Το όπλο το χάρισα σε ένα φίλο και να είναι καλά να το χαίρεται. Αν ποτέ πουλήσω όπλο θα είναι μόνο σε μαγαζί. Γι'αυτό το γράφει έτσι λοιπόν ο άνθρωπός.

Last edited:
Το γράφει γιατί είναι και μερικοί αηδιες που ενώ σχεδόν το χαρίζεις το όπλο θέλουν να κόψουν κι άλλο. Σαν να έδινες ας πούμε της Winchester 250 ευρώ και ο άλλος να σου λέει αφου πρώτα συμφωνήσει στην τιμή τελικά είναι ακριβό, μήπως μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο. Κάποτε πουλούσα ένα οπλο πολύ φθηνά γιατί δεν το χρειαζομουν πραγματικά και δεν ήθελα να έχω ακόμα ένα όπλο στο όνομα μου χωρίς να το χρειάζομαι. Μου λέει ένας ( μετά από πολλά τηλεφωνήματα που καταλάβαινα ότι δεν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον απλά ήθελαν να μιλήσουν με κάποιον και έτυχε να δουν το τηλέφωνο μου) φίλε το θέλω σου στέλνω τα χαρτιά μου στέλνεις το όπλο. Όχι του λέω θα στο φέρω να το δεις ( πάνω από 120 χιλιόμετρα από την έδρα μου, θα το έκανα βόλτα). Εντάξει μου λέει. Το πάω το βλέπει και μου λέει τελικά φίλε είναι ακριβό και ήθελε να το πάρει από 250 που το έδινα 150!!!!!! Του λέω φίλε δεν το δίνω και γύρισα και έφυγα. Μετά από δέκα μέρες περίπου ( έχουν περάσει πολλά χρόνια δεν θυμάμαι και ακριβώς) με πήρε τηλέφωνο μου λέει φίλε το μετάνιωσα, να μου το στείλεις. Του λέω δεν στο δίνω ούτε δύο χιλιάρικα. Το όπλο το χάρισα σε ένα φίλο και να είναι καλά να το χαίρεται. Αν ποτέ πουλήσω όπλο θα είναι μόνο σε μαγαζί. Γι'αυτό το γράφει έτσι λοιπόν ο άνθρωπός.
Κακε...

Κακε...
Εμ βρε Μάριε να σε παίρνει στο τηλέφωνο ο κάθε πικραμένος και να ρωτάει άσχετα πράγματα, κουβέντα να γίνεται δηλαδή και να πέσεις σε κανένα γλίτσα να συμφωνήσεις, να πας να το παραδώσεις και να σου κάνει και παζάρια; Δεν ξανά μπαίνω σε τέτοια διαδικασία, δύο τρία μαγαζιά ,πας ρωτάς τι δίνουν και ξεμπερδευεις σε μια μέρα. Έτσι κ αλλιώς αν θα έδινα κάποιο όπλο από αυτά που έχω, θα ήταν για να πάει προκαταβολή για άλλο καινούριο.

Η αλήθεια είναι οτι με το κατάστημα ξεμπερδεύεις αλλά δίνουν σχεδόν πάντα πολύ πιο χαμηλή τιμή απ οτι αξίζει το οπλο, κοινώς το σκοτώνεις. Βεβαια και οι ιδιώτες μερικές φορές δεν υπάρχουν.Εχω πουλήσει 4 όπλα το ενα το ειχα βάλει 1300 ευρω. Με παιρνει ενας τύπος μου λέει να σου δώσω ενα χιλιάρικο να το παρω άν είναι καλό το όπλο; Του λέω δεν είναι καλό μην έρθεις καθόλου. Τελικά ηρθε άλλος το ειδε το πλήρωσε μετρητοίς χωρίς παζάρια...

Η αλήθεια είναι οτι με το κατάστημα ξεμπερδεύεις αλλά δίνουν σχεδόν πάντα πολύ πιο χαμηλή τιμή απ οτι αξίζει το οπλο, κοινώς το σκοτώνεις. Βεβαια και οι ιδιώτες μερικές φορές δεν υπάρχουν.Εχω πουλήσει 4 όπλα το ενα το ειχα βάλει 1300 ευρω. Με παιρνει ενας τύπος μου λέει να σου δώσω ενα χιλιάρικο να το παρω άν είναι καλό το όπλο; Του λέω δεν είναι καλό μην έρθεις καθόλου. Τελικά ηρθε άλλος το ειδε το πλήρωσε μετρητοίς χωρίς παζάρια...
Έτσι φίλε. Εγώ όταν βλέπω μια τιμή το σέβομαι και αν μπορώ πάω δεν μπορώ δεν πάω. Υπάρχουν και τύποι που βάζουν ένα πεντακοσαρικο στην τσέπη και πάνε να παζαρεψουν ένα όπλο του χιλιαρικου και τρώνε το χρόνο του ανθρώπου χωρίς λόγο. Αηδία σκέτη. Οπότε μαγαζί και άσε να περιμένουν το κορόιδο οι " έξυπνοι"

Εχω πουλησει κι εγω πολλα οπλα παιδια. Και εχω αγορασει. Ο μαλακας φαινεται και τον αποφευγουμε (πωλητες και αγοραστες). Επισης η αγγελία πρεπει να ειναι λεπτομερής με αρκετες φωτο και οχι να μαντευεις τα χαρακτηριστικά του. Ο αλλος εγραφε πχ στανταρ κανη ή καραμπινα δικανη κ.α. Το δε παζαρι ειναι στανταρ διαδικασια, σε λογικα παντα πλαισια και οχι να προσβαλεις τον πωλητη. Πχ αν αγγελια λεει 550 το κανεις το παζαρακι για 500. Μη σου πω οτι ο πωλητης στην ουσια ζητα 500. Εγω οταν βλεπω το μονο σοβαρες προτασεις δεν παιρνω καν τηλέφωνο.
Οσον αφορα στα μαγαζια συνηθως στο παιρνουν στο 1/4 της τιμης του και αυτο αν ειναι σε αρισυη κατασταση

Status
Not open for further replies.
Back