Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Οποίος δεν έχει δυνατότητα να έχει δύο όπλα και μπορεί να πάρει μόνο ένα για δικανα παίρνει ένα δισκανδαλο με απλούς εξολκεις.Και για καραμπίνα μια μπενελι μαζί με μια βελόνα και έναν εξολκεα στη τσεπη που τα αλλάζεις μόνος επί τόπου .Δεν θα μείνεις ποτέ έχοντας ένα από αυτά τα δύο .
Α ετσι ε? Δηλαδη αν ντε και καλα θελω καραμπινα πρεπει να ειναι benelli?
Μια βελονα και εναν εξολκεα?
Στον Αναβρυτο ημουν το '94 οταν η Benelli Black Eagle μου πεταξε τον πηρο της σκανδαλοθηκης και με αφησε με 2 επιλογες. 8 το πρωι ηταν!
Γυρνα Κερκυρα η πηγαινε Γιαννενα για πηρο. Πηγα Γιαννενα και εβαλα καινουργιο.
Οι φασσες εντωμεταξυ εκαναν παρελαση.

Στον Αναβρυτο ημουν το '94 οταν η Benelli Black Eagle μου πεταξε τον πηρο της σκανδαλοθηκης και με αφησε με 2 επιλογες. 8 το πρωι ηταν!
Το ίδιο συνέβηκε στη 303 ενός φίλου τον Οκτώβρη και είχε και τσίχλες της πουτανας εκείνη τη μέρα και έκανε ένα μήνα να βρει στη Μπερέτα

αυτό με τον πύρο το έπαθα στην astrolux που είχα ενώ κυνηγουσα τρυγονι στα βαλκάνια,,,είχε σπάσει το έλασμα που κρατάει τον πύρο ,έφυγε ο πύρος έφυγε και η σκανδάλη ενώ πήγαινα να μαζέψω τρυγόνια ,για καλή μου τύχη ξαναπήγα την διαδρομή και την βρήκα

πέρασα καρφάκι ,το στράβωσα από την άλλη μεριά και την έβγαλα έτσι μέχρι να γυρίσω Αθήνα !

αυτό με τον πύρο το έπαθα στην astrolux που είχα ενώ κυνηγουσα τρυγονι στα βαλκάνια,,,είχε σπάσει το έλασμα που κρατάει τον πύρο ,έφυγε ο πύρος έφυγε και η σκανδάλη ενώ πήγαινα να μαζέψω τρυγόνια ,για καλή μου τύχη ξαναπήγα την διαδρομή και την βρήκα

πέρασα καρφάκι ,το στράβωσα από την άλλη μεριά και την έβγαλα έτσι μέχρι να γυρίσω Αθήνα !
Χαλαρώνει και πέφτει?

Άρη η κοπίλια είχε σπάσει από μέσα ( το κομμάτι που πάει και κουμπώνει στην εγκοπή του πύρου ) και έπαιζε δεξιά αριστερά ο πύρος μέχρι να πέσει,πάνω στην φούρια μου και επειδή έπεφτε πολύ τουφεκίδι δεν το είχα πάρει χαμπάρι !

Γίνονται αυτά παιδιά ότι όπλο και να έχεις. Ωραίο να αγαπάς μια εταιρεία γιατί σε ευχαριστεί, έχει και το χαβαλε του με τους φίλους αλλα ρεαλιστικά, αν το να χαθεί ένα ταξίδι ή η κυνηγετική περίοδος είναι σημαντικό για σένα τότε δύο όπλα είναι απαραίτητα. Ιδανικά δύο όπλα με κοντάκι στα μέτρα σου.

Γίνονται αυτά παιδιά ότι όπλο και να έχεις. Ωραίο να αγαπάς μια εταιρεία γιατί σε ευχαριστεί, έχει και το χαβαλε του με τους φίλους αλλα ρεαλιστικά, αν το να χαθεί ένα ταξίδι ή η κυνηγετική περίοδος είναι σημαντικό για σένα τότε δύο όπλα είναι απαραίτητα. Ιδανικά δύο όπλα με κοντάκι στα μέτρα σου.
1644051374367.jpeg
Τετοια εννοεις?

Ε οχι και εξωλκεα ευκολα ρε γιαννη θελει ζουμπα να εφαρμοζει ακριβως και μερικο μεχρι να καταλαβουν πως βγαινςι αστο
Λεπτομέρια εγώ όλα τα όπλα με δύο εργαλείακια τα κάνω βίδες τώρα μετά αν περισσέψει τίποτα στο δέσιμο ο Θεός και η ψυχή του .

View attachment 41618
Τετοια εννοεις?
Α για να σου πω να γελάσεις. Την τελευταία φορά που πήρα την 590 για τσίχλες αρκετές φορές μετά την πρώτη τουφεκιά δεν είχα φυσίγγι στη θαλάμη. Λάθος χειρισμός δεν παίζει γιατί κυνηγάω σχεδόν αποκλειστικά με επαναληπτική. Λογικά θέλω αλλαγή στο ελατήριο της αποθήκης. Χαρακτηριστικό της 500-590 ( δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις αυτόματες) έχουν πολύ μαλακό ελατήριο αποθήκης, αυτό είναι απολαυστικό όταν γεμίζεις το όπλο και ειδικά όταν αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα ( στο σκοπευτήριο) Όχι πως αυτό είναι πρόβλημα, έχει ρίξει χιλιάδες φυσίγγια το όπλο, λογικό είναι,αλλά όλα τα όπλα θέλουν συντήρηση και σε αυτό δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.Αυτή θα τη στείλω για γενικό έλεγχο και αλλαγή ελατηρίων το καλοκαίρι. Εξαιρετικό εργαλείο η 590.

Για λογαριασμό φίλου που δίνει μέχρι 550€ για καινούριο (και μόνο) όπλο, τι θα λέγατε ανάμεσα στα παρακάτω ή αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση, το budget του είναι όμως μέχρι 550€. Θα είναι το πρώτο του όπλο.
  • Baikal MP155
  • Stoeger M3000 Peregrine Deluxe Black
  • Impala Plus Nero

Για λογαριασμό φίλου που δίνει μέχρι 550€ για καινούριο (και μόνο) όπλο, τι θα λέγατε ανάμεσα στα παρακάτω ή αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση, το budget του είναι όμως μέχρι 550€. Θα είναι το πρώτο του όπλο.
  • Baikal MP155
  • Stoeger M3000 Peregrine Deluxe Black
  • Impala Plus Nero
Πολύ σωστά. Πρώτη επιλογή του αυτό που του "κάθεται" καλύτερα. Αυτό να προσέξει. Αυτό σκοτώνει καλύτερα.

Α για να σου πω να γελάσεις. Την τελευταία φορά που πήρα την 590 για τσίχλες αρκετές φορές μετά την πρώτη τουφεκιά δεν είχα φυσίγγι στη θαλάμη. Λάθος χειρισμός δεν παίζει γιατί κυνηγάω σχεδόν αποκλειστικά με επαναληπτική. Λογικά θέλω αλλαγή στο ελατήριο της αποθήκης. Χαρακτηριστικό της 500-590 ( δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις αυτόματες) έχουν πολύ μαλακό ελατήριο αποθήκης, αυτό είναι απολαυστικό όταν γεμίζεις το όπλο και ειδικά όταν αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα ( στο σκοπευτήριο) Όχι πως αυτό είναι πρόβλημα, έχει ρίξει χιλιάδες φυσίγγια το όπλο, λογικό είναι,αλλά όλα τα όπλα θέλουν συντήρηση και σε αυτό δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.Αυτή θα τη στείλω για γενικό έλεγχο και αλλαγή ελατηρίων το καλοκαίρι. Εξαιρετικό εργαλείο η 590.
Δωσε μας και κανα οφθαλμολουτρο και μας (και με τις 2 μαζι)
Δεν βλεπω ανταποκριση απο μερια σου ενω εγω τοσα ραβασακια βαζω...;)

Status
Not open for further replies.
Back