gvp9000
Banned
155 καϊμάκι153 φαρμακι
155 καϊμάκι153 φαρμακι
Δοκίμασε το κ αν τουφεκαει ίσια πάρε το.Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας,ας μου πει ένας που γνωρίζει για το συγκεκριμένο σούπερ ποζε τα χαρακτηριστικά του, ευχαριστώ
View attachment 40513View attachment 40514
Θέλω να το δω και από κοντά,δεν το θέλω για βαριά φυσίγγια 24 το πολύ 28Δοκίμασε το κ αν τουφεκαει ίσια πάρε το.
Όλα τα άλλα είναι λεπτομερειες
Σκουριασμένο και χτυπημένο το βλέπω.Θέλω να το δω και από κοντά,δεν το θέλω για βαριά φυσίγγια 24 το πολύ 28
Έτσι θα γίνει η δουλειά αν κάτσει η φάση και το πάρωΣκουριασμένο και χτυπημένο το βλέπω.
Όχι όμως κάτι τραγικό.
Πόσο στο δίνει ;
Αν βαράει ίσια πάρτο, όπως είπε και ο Στέλιος αφού δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Αν έχεις ρίξε μερικές τουφεκιές σε χαρτί να το δεις.
Αν έχεις και όπλο σύγκρισης ακόμα καλύτερα.
Είπαμε...Δεν υπάρχει καλή κ φθηνή, υπάρχει μόνο ακριβή κ καλη, πρεπει να πλερωσεις για να φας φιλέτο
Σύμφωνο εν μέρη σε αυτά που λες το πρώτο απ όλα είναι ότι είναι ότι ήταν φθηνά και τα αποκτούσες εύκολα επίσης ήταν πολύ αξιόπιστα με πολύ καλή βλητική συμπεριφορά. Μην κοιτάς τώρα που υπάρχουν αρκετά οικονομικά όπλα σε αυτά τα χρήματα αν πας πριν το 2010 δεν υπήρχαν το φθηνότερο ξεκινούσε από 1000€ μόνο η beretta es100 κόστιζε 650€ και για αυτό έγινε ανάρπαστη.Αντιbaikalακηδες θα βρεις πολλους φίλε,στο υπογράφω........
Μόνο αυτοί που τα εχουν στα χέρια τους ξέρουν πραγματικα ποια ειναι τα υπέρ κ τα κατά αυτόν τον όπλων......
Και ένα αστείο....
Γιατί πούλαγαν, πουλανε κ θα πουλανε??
Γιατί είναι φτηνά θα πει ο έξυπνος!
Και ισχυει αυτο??
Εγώ ξέρω ότι κ τσαμπα να σου δώσουν κάτι αν δεν είναι καλό κ δεν αντέχει στον χρόνο δεν το περνεις,ποσο μαλλον να το πληρωσεις........
Ααααααυτά.........
Απέδωσες την πραγματικότητα !Σύμφωνο εν μέρη σε αυτά που λες το πρώτο απ όλα είναι ότι είναι ότι ήταν φθηνά και τα αποκτούσες εύκολα επίσης ήταν πολύ αξιόπιστα με πολύ καλή βλητική συμπεριφορά. Μην κοιτάς τώρα που υπάρχουν αρκετά οικονομικά όπλα σε αυτά τα χρήματα αν πας πριν το 2010 δεν υπήρχαν το φθηνότερο ξεκινούσε από 1000€ μόνο η beretta es100 κόστιζε 650€ και για αυτό έγινε ανάρπαστη.
Ναι μάγκνουμ ειναι.είναι μαγκνουμ. τωρα για αυλο δε ξερω. δε νομιζω να ειναι διευρυμενος ομως.
Εγω θα ελεγα 390...η το impala (δεν το εχω δει καν αλλα μονο καλα λογια ακουγονται).Επειδη χρειαζομαι επειγοντως χρηματα για λογους οδοντιατρικους πουλησα την sx4 μου και θα δωσω και το πλαγιο baikal. Θα μεινω με ενα οπλο. Σε κανα τριμηνο που θα ανακαμψω θα παρω ενα αυτογεμες για να μη μεινω με ενα οπλο μονο (ενα υπερ ελαφρυ verney carron sp). Το ποσο που ελπιζω να μπορω να διαθεσω θα ειναι 500 ευρω. Εχω επιλεξει το ata arms neo αλλα η αντιπροσωπιση του με εχει προβληματισει γιατι ειναι για τον Π@@@@@. Αλλιως μεταχειρισμενα beretta 390 ή vitoria. Αν δε παρω το ata, αναμεσα στα beretta τι προτεινετε? Κυνηγω τσιχλα, τρυγονι και φασσα χωρις σκυλο. Οποια αλλη προταση θα σας ειμαι υπόχρεος να μου την πειτε. Θα μου αρεσε να εχει τη δυνατοτητα για ατσαλινα σκαγια high perfomance. Τη vitoria την ειχα και εχω αποψη (καταπληκτικο)
Αν ήμουν σε αυτή τη φάση, θα κοίταζα να ξεμπερδεψω με τον οδοντίατρο και θα κυνηγούσα με το Verney carron ( που πολύ θα ήθελα να το είχα) θα μάζευα χρήματα σιγά σιγά και κάποια στιγμή θα αγόραζα μια καλή καραμπίνα καινούρια, του κουτιού, ότι μάρκα έκανα κέφι και δεν θα κολλούσα στον αντιπρόσωποΕπειδη χρειαζομαι επειγοντως χρηματα για λογους οδοντιατρικους πουλησα την sx4 μου και θα δωσω και το πλαγιο baikal. Θα μεινω με ενα οπλο. Σε κανα τριμηνο που θα ανακαμψω θα παρω ενα αυτογεμες για να μη μεινω με ενα οπλο μονο (ενα υπερ ελαφρυ verney carron sp). Το ποσο που ελπιζω να μπορω να διαθεσω θα ειναι 500 ευρω. Εχω επιλεξει το ata arms neo αλλα η αντιπροσωπιση του με εχει προβληματισει γιατι ειναι για τον Π@@@@@. Αλλιως μεταχειρισμενα beretta 390 ή vitoria. Αν δε παρω το ata, αναμεσα στα beretta τι προτεινετε? Κυνηγω τσιχλα, τρυγονι και φασσα χωρις σκυλο. Οποια αλλη προταση θα σας ειμαι υπόχρεος να μου την πειτε. Θα μου αρεσε να εχει τη δυνατοτητα για ατσαλινα σκαγια high perfomance. Τη vitoria την ειχα και εχω αποψη (καταπληκτικο)
Μαριε ολα κανουν στη σωστη τιμη. Πολυ ωραια η xlr όντως.Εγω θα ελεγα 390...η το impala (δεν το εχω δει καν αλλα μονο καλα λογια ακουγονται).
Μεταχειρισμενη Fabarm XLR δεν κανει?
Τις εχω δει στο car.gr 600-700 ευρω!
https://www.car.gr/xyma/view/317366690-fabarm-xlr5
Κωστα εννοειται πρωτα η μαλακια που μου τυχε. Το βερνευ ειναι πολυ καλο και το γουσταρω πολυ. Θελω ομως κι ενα δευτερο. Ειναι πολυ δυσκολο να μαζεψω παραπανω λεφτα απο 500. Κι αυτα με το ζορι ΑΝ μπορεσω. Το καινουργιο εχεις δικιο ειναι αλλιως.Αν ήμουν σε αυτή τη φάση, θα κοίταζα να ξεμπερδεψω με τον οδοντίατρο και θα κυνηγούσα με το Verney carron ( που πολύ θα ήθελα να το είχα) θα μάζευα χρήματα σιγά σιγά και κάποια στιγμή θα αγόραζα μια καλή καραμπίνα καινούρια, του κουτιού, ότι μάρκα έκανα κέφι και δεν θα κολλούσα στον αντιπρόσωπο
Αρίστο προς τα κει παω περισσοτερο. Την εχω και δοκιμασμενη και γνωριμη.Πρώτα απ'όλα να πας καλά με τα οδοντιατρικά, και μετά να πάρεις μια Βιτόρια να ησυχάσει το μυαλό σου
δυο ρε ΒασιληΡε παιδιά να ρωτήσω κάτι ...
Τι σκ@τά τα θέλετε τόσα όπλα ;;;
Ένα δίκαννο και μία καραμπίνα είναι το ιδανικό για εμέναδυο ρε Βασιλη