Μόνο αυτές τις φωτογραφίες έχω αυτή την στιγμή προσεχώς θα έχω κι άλλεςΕιναι fausti ιταλικο και μαλλον παλιο. Τωρα για περισσοτερα χαρακτηριστικα πρεπει να μας δειξεις τις σφραγιδες για να σου πουν οι γνωστες ή κι εγω αν μπορω
Αστο αν ειναι να το πληρωσεις αμα ειναι τζαμπα παρτο μεχρι 28 γρμ ριξε αφοβαΜόνο αυτές τις φωτογραφίες έχω αυτή την στιγμή προσεχώς θα έχω κι άλλες
Δεν αξίζει λες;;Αστο αν ειναι να το πληρωσεις αμα ειναι τζαμπα παρτο μεχρι 28 γρμ ριξε αφοβα
Δε το λεω εγω μονο του μιλαει αχαχα αμα ριξεις κανα ντοπιο δυναμιτη θα θες καμια κωλονα να το διπλωσεις μπας και ανοιξει αχαχαχαΔεν αξίζει λες;;
Χαχαχαχαχαχαχαχχααχαχα λες να βάλω κανένα σιγμα40 γρ να το κάνω ένα τέστΔε το λεω εγω μονο του μιλαει αχαχα αμα ριξεις κανα ντοπιο δυναμιτη θα θες καμια κωλονα να το διπλωσεις μπας και ανοιξει αχαχαχα
Θα γίνει τελικό σίγμα το όπλο αχαχαΧαχαχαχαχαχαχαχχααχαχα λες να βάλω κανένα σιγμα40 γρ να το κάνω ένα τέστ
Οχι ρε νεο παιδι εισαι μη κανεις τετια αχαχαχαΧαχαχαχαχαχαχαχχααχαχα λες να βάλω κανένα σιγμα40 γρ να το κάνω ένα τέστ
Αν με τα ιδια λεφτα που στο δινουν και φανταζομαι ειναι λιγα, βρισκεις καμια μπαικαλα προτιμησε τηΔεν αξίζει λες;;
Ενωειτε!!!!Αν με τα ιδια λεφτα που στο δινουν και φανταζομαι ειναι λιγα, βρισκεις καμια μπαικαλα προτιμησε τη
Κ όμως ένα Σπόρτιγκ ολοκαίνουργιο πριν 2 χρόνια, το πεταξε ο φίλος , διπλό τουφεκιές, η σκανδάλη για να ρίξει ήθελε 2 μπριτζόλες να έχεις φάειδε σπαει δε χαλαει στην κυριολεξια ομως
Ειναι ελεθευρη ψυχη. Δε μπαιινει σε καλουπια. Κανει οτι γουσταρειΜια φορα πηρα ενα μπαικαλ δυκανο ....φορτονω τα φυσιγγια μπαμ ανοιγω μπλουμ και το γεματο ε μια δυο το πηγα πισω δεκα μπαμ ενα κουτι ηθελε αχαχαχαχ
Ειπαμε ειναι ελευθερες ψυχεςΚ όμως ένα Σπόρτιγκ ολοκαίνουργιο πριν 2 χρόνια, το πεταξε ο φίλος , διπλό τουφεκιές, η σκανδάλη για να ρίξει ήθελε 2 μπριτζόλες να έχεις φάει
, όσο το άνοιξε κλείσε ήθελε παλαιστη
Από baikal είχα την mp153 την 155 ένα πλαγιοκανο mp43 ένα izh27 και τέλος ένα μονοκανο mp18 και μια αμερινακα Mossberg 51 πόντους κάννη πιο καλά από όλα μου έκατσε το πλαγιοκανο ήταν φαρμακερο όπλοΑν με τα ιδια λεφτα που στο δινουν και φανταζομαι ειναι λιγα, βρισκεις καμια μπαικαλα προτιμησε τη
Ωραία όπλα είναι τα ξέρω καλα
Θες ιταλικη φινετσα?Ωραία όπλα είναι τα ξέρω καλα
Λέω να πάρω κάτι διαφορετικό τώρα πολλές ρωσιδες μαζεύτηκανΘες ιταλικη φινετσα?