Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Ειναι fausti ιταλικο και μαλλον παλιο. Τωρα για περισσοτερα χαρακτηριστικα πρεπει να μας δειξεις τις σφραγιδες για να σου πουν οι γνωστες ή κι εγω αν μπορω
Μόνο αυτές τις φωτογραφίες έχω αυτή την στιγμή προσεχώς θα έχω κι άλλες

Δε το λεω εγω μονο του μιλαει αχαχα αμα ριξεις κανα ντοπιο δυναμιτη θα θες καμια κωλονα να το διπλωσεις μπας και ανοιξει αχαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχαχχααχαχα λες να βάλω κανένα σιγμα40 γρ να το κάνω ένα τέστ

δε σπαει δε χαλαει στην κυριολεξια ομως
Κ όμως ένα Σπόρτιγκ ολοκαίνουργιο πριν 2 χρόνια, το πεταξε ο φίλος , διπλό τουφεκιές, η σκανδάλη για να ρίξει ήθελε 2 μπριτζόλες να έχεις φάει
, όσο το άνοιξε κλείσε ήθελε παλαιστη

Μια φορα πηρα ενα μπαικαλ δυκανο ....φορτονω τα φυσιγγια μπαμ ανοιγω μπλουμ και το γεματο ε μια δυο το πηγα πισω δεκα μπαμ ενα κουτι ηθελε αχαχαχαχ
Ειναι ελεθευρη ψυχη. Δε μπαιινει σε καλουπια. Κανει οτι γουσταρει

Κ όμως ένα Σπόρτιγκ ολοκαίνουργιο πριν 2 χρόνια, το πεταξε ο φίλος , διπλό τουφεκιές, η σκανδάλη για να ρίξει ήθελε 2 μπριτζόλες να έχεις φάει
, όσο το άνοιξε κλείσε ήθελε παλαιστη
Ειπαμε ειναι ελευθερες ψυχες

Αν με τα ιδια λεφτα που στο δινουν και φανταζομαι ειναι λιγα, βρισκεις καμια μπαικαλα προτιμησε τη
Από baikal είχα την mp153 την 155 ένα πλαγιοκανο mp43 ένα izh27 και τέλος ένα μονοκανο mp18 και μια αμερινακα Mossberg 51 πόντους κάννη πιο καλά από όλα μου έκατσε το πλαγιοκανο ήταν φαρμακερο όπλο

Status
Not open for further replies.
Back