Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, παντα δισκανδαλα τα baikal όπως αυτό......
Πάντα υπάρχουν κ οι εξαιρέσεις που μονοσκανδαλα έχουν ρίξει αμέτρητα φυσίγγια χωρίς ομοβροντιες......

Α!και δεν ξεχνάμε κ ενα καλο καθαρισμα στο εσωτερικό του μηχανισμού αφου πρωτα αφαιρεθεί το κοντακι,όταν είναι καινουργια, γιατί οι Ρώσοι καμια φορα το παρακανουν με τα γρασσα κ μετα αναρωτιόμαστε τι φταιει.....................

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, παντα δισκανδαλα τα baikal όπως αυτό......
Πάντα υπάρχουν κ οι εξαιρέσεις που μονοσκανδαλα έχουν ρίξει αμέτρητα φυσίγγια χωρίς ομοβροντιες......

Α!και δεν ξεχνάμε κ ενα καλο καθαρισμα στο εσωτερικό του μηχανισμού αφου πρωτα αφαιρεθεί το κοντακι,όταν είναι καινουργια, γιατί οι Ρώσοι καμια φορα το παρακανουν με τα γρασσα κ μετα αναρωτιόμαστε τι φταιει.............
Τωρα που ειπες τι φταιει... οπως καποιοι που δεν καθαριζουν ποτε και φυσικα το οπλο δεν λειτουργει αφου μεσα εχει τσιμεντοποιηθει απο τη μουργα, λενε μαπα το οπλο δεν αξιζει.

Ωραια η Μ2. Δυστυχώς με μενα δεν προχωρησε η σχεση.
Κι εγώ για να την δωσω ήταν για να πάρω την sx3 μέχρι να την βρω έφτυσα αίμα όλα με πείραζαν η ρίγα το πέλμα που ήταν τζελ αλλά δόξα το Θεό την έφερα στα μέτρα μου

Από baikal είχα την mp153 την 155 ένα πλαγιοκανο mp43 ένα izh27 και τέλος ένα μονοκανο mp18 και μια αμερινακα Mossberg 51 πόντους κάννη πιο καλά από όλα μου έκατσε το πλαγιοκανο ήταν φαρμακερο όπλο
Με τόσα ρώσικα, καμιά ρωσίδα δώρο δεν έπαιξε ;;; .yel.

Δεν βαράν καλά αυτά δεν έχουν κωνοαυλούς φαρμακερούς .yel.

Τωρα που ειπες τι φταιει... οπως καποιοι που δεν καθαριζουν ποτε και φυσικα το οπλο δεν λειτουργει αφου μεσα εχει τσιμεντοποιηθει απο τη μουργα, λενε μαπα το οπλο δεν αξιζει.
Και αυτό........Χαιρω πολυ.........
Καθαρισμός, απολιπανση μετά την πρωτη χρήση επιβάλλεται..........
Όταν για πρωτη φορα αφαιρεσα το κοντακι απο το μονοκαννο cal.12 για καθαρισμό ξέρεις τι γρασσα βρήκα μέσα?
Το όπλο όμως δουλευε σωστά, αλλα μιλάμε κ για απλούστατο μηχανισμό..........

Μπα, μπορεί να μην τα ξέρουμε τόσο καλά όσο νομίζουμε......
Άλλοι τα ξέρουν καλυτερα.......
Το μόνο θέμα που είχα ήταν στο σούπερ ποζε φούσκωνε τον κάλυκα,το έκανα ένα γυάλισμα και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα ξανά

Το μόνο θέμα που είχα ήταν στο σούπερ ποζε φούσκωνε τον κάλυκα,το έκανα ένα γυάλισμα και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα ξανά
Αντιbaikalακηδες θα βρεις πολλους φίλε,στο υπογράφω........
Μόνο αυτοί που τα εχουν στα χέρια τους ξέρουν πραγματικα ποια ειναι τα υπέρ κ τα κατά αυτόν τον όπλων......
Και ένα αστείο....
Γιατί πούλαγαν, πουλανε κ θα πουλανε??
Γιατί είναι φτηνά θα πει ο έξυπνος!
Και ισχυει αυτο??
Εγώ ξέρω ότι κ τσαμπα να σου δώσουν κάτι αν δεν είναι καλό κ δεν αντέχει στον χρόνο δεν το περνεις,ποσο μαλλον να το πληρωσεις........
Ααααααυτά.........

Αντιbaikalακηδες θα βρεις πολλους φίλε,στο υπογράφω........
Μόνο αυτοί που τα εχουν στα χέρια τους ξέρουν πραγματικα ποια ειναι τα υπέρ κ τα κατά αυτόν τον όπλων......
Και ένα αστείο....
Γιατί πούλαγαν, πουλανε κ θα πουλανε??
Γιατί είναι φτηνά θα πει ο έξυπνος!
Και ισχυει αυτο??
Εγώ ξέρω ότι κ τσαμπα να σου δώσουν κάτι αν δεν είναι καλό κ δεν αντέχει στον χρόνο δεν το περνεις,ποσο μαλλον να το πληρωσεις........
Ααααααυτά.........
Ναι σίγουρα,δίκιο έχεις δεν είναι τόσο εύκολα όπλα δεν έχουν φινέτσα είναι βαριά χοντροκομμένα κάποια δεν έχουν καν φλάντζες σκουριάζουν με την πρώτη υγρασία κι εγώ με ιταλικό κυνηγάω δεν κρίνω κανέναν ούτε κρύβομαι κάποιες μπικαλ από αυτές που είχα έχουν καλύτερη τουφεκιά

Κι εγώ για να την δωσω ήταν για να πάρω την sx3 μέχρι να την βρω έφτυσα αίμα όλα με πείραζαν η ρίγα το πέλμα που ήταν τζελ αλλά δόξα το Θεό την έφερα στα μέτρα μου
Εγω δεν ασχοληθηκα. Την εδωσα και πηρα sx4 την οποια παροσπαθω να φερω στα μετρα μου. Οποιος δε θελει να ζυμωσει 10 μερες κοσκινιζει. Στερνη μου γνωση να σ΄ειχα πρωτα. Οι μαλακιες και τα βιτσια πληρώνονται κλπ. Ο λαος ειναι σοφος

Ναι σίγουρα,δίκιο έχεις δεν είναι τόσο εύκολα όπλα δεν έχουν φινέτσα είναι βαριά χοντροκομμένα κάποια δεν έχουν καν φλάντζες σκουριάζουν με την πρώτη υγρασία κι εγώ με ιταλικό κυνηγάω δεν κρίνω κανέναν ούτε κρύβομαι κάποιες μπικαλ από αυτές που είχα έχουν καλύτερη τουφεκιά
153 φαρμακι

Κ όμως ένα Σπόρτιγκ ολοκαίνουργιο πριν 2 χρόνια, το πεταξε ο φίλος , διπλό τουφεκιές, η σκανδάλη για να ρίξει ήθελε 2 μπριτζόλες να έχεις φάει
, όσο το άνοιξε κλείσε ήθελε παλαιστη
Ρώσος είναι όχι παίζουμε 2 μπριζόλες ,πάλη,και ένα μπουκάλι βότκα και ρίχνει και με μείον 40 λες και μετά θα καταλαβαίνεις αν ρίχνει και πού

Status
Not open for further replies.
Back