Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Επισης η αγγελία πρεπει να ειναι λεπτομερής με αρκετες φωτο και οχι να μαντευεις τα χαρακτηριστικά του.
Εδώ σε μερικά παλεύεις να μαντέψεις τι όπλο είναι όχι τα χαρακτηριστικά
Θολές φωτογραφίες με φωτισμό μπουρδελιάρας λάμπας

Εδώ σε μερικά παλεύεις να μαντέψεις τι όπλο είναι όχι τα χαρακτηριστικά
Θολές φωτογραφίες με φωτισμό μπουρδελιάρας λάμπας
Πωλειται καραμπινα σε αριστη κατασταση 1500 ευρω, συλλεκτικη για αυτους που ξερουν (μαζευει σκουρια 25 χρονια) χρυσοσκανδαλη. Περισσοτερες πληροφοριες στο τηλεφωνο. Οχι παζαρια, δεν το στελνω πουθενα, να ερθεις να το παρεις απο την ανω τραχανοπλαγια σαμοθρακης. Και οταν ερθεις φερε και ενα φρεντο μετριο.o_O

Πωλειται καραμπινα σε αριστη κατασταση 1500 ευρω, συλλεκτικη για αυτους που ξερουν (μαζευει σκουρια 25 χρονια) χρυσοσκανδαλη. Περισσοτερες πληροφοριες στο τηλεφωνο. Οχι παζαρια, δεν το στελνω πουθενα, να ερθεις να το παρεις απο την ανω τραχανοπλαγια σαμοθρακης. Και οταν ερθεις φερε και ενα φρεντο μετριο.o_O
Α και θελει η μεταβίβαση να γινει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Πώς γίνεται αυτό; Αφού την άδεια στη βγάζει το τμήμα της περιοχής της δικής σου.

Καλησπέρα στην ομάδα !
Αν και δεν καίγομαι για την αγορά όπλου , μιας και στην οικογένεια υπάρχουν 3 ήδη , κατά τύχη μπήκα σε ένα μαγαζί και είδα πολύ φθηνά όπλα και με βάση τον δελεασμος των τιμών είπα να κοιτάξω κανένα συνθετικό όπλο σας παραθέτω 2-3 να μου πείτε γνώμες
Στογκερ γνωστή κάπως αλλά μόνο με 3 τσοκ * ,***, ***** και δεν ξέρω αν υπάρχει να αγοράσω νο2 και 4
Για huglu δεν έχω κάτι να πω
Η Ασελκον παντελώς άγνωστη είδα από άλλο σάιτ το βάρος 2850 (εντυπωσιακό!)
αυτό με τον μειωτηρα δεν το καταλαβα που λέει εννοεί ότι με εγκατεστημένο μειωτηρα ότι δεν βγαίνει από το όπλο ;
ευχαριστώ

Attachments

• Screenshot_2022-02-07-01-40-07-978_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-02-07-01-40-07-978_com.android.chrome.jpg
    119 KB · Προβολές: 42
  • Screenshot_2022-02-07-01-41-07-067_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-02-07-01-41-07-067_com.android.chrome.jpg
    141,9 KB · Προβολές: 42
  • Screenshot_2022-02-07-01-41-56-071_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-02-07-01-41-56-071_com.android.chrome.jpg
    128,5 KB · Προβολές: 42
Από τα καλύτερα, αν όχι το πρώτο κατά την γνώμη μου, είναι το Impala Plus.
Τα έχω δει όλα τα μέχρι 550€, ρώσικα και τούρκικα, κατέληξα σε αυτό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Πολύ ποιοτικό και πλούσιο σε συνοδευτικά (5 τσοκ, 5 φλαντζες, αποστάτης πέλματος, αορτήρας, πλαστική βαλίτσα μεταφοράς κλπ). Άριστη τουφεκιά και πολύ εύχρηστο.
Το σπουδαιότερο όμως είναι να ταιριάζει στο σωματότυπό σου.

Από τα καλύτερα, αν όχι το πρώτο κατά την γνώμη μου, είναι το Impala Plus.
Τα έχω δει όλα τα μέχρι 550€, ρώσικα και τούρκικα, κατέληξα σε αυτό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Πολύ ποιοτικό και πλούσιο σε συνοδευτικά (5 τσοκ, 5 φλαντζες, αποστάτης πέλματος, αορτήρας, πλαστική βαλίτσα μεταφοράς κλπ). Άριστη τουφεκιά και πολύ εύχρηστο.
Το σπουδαιότερο όμως είναι να ταιριάζει στο σωματότυπό σου.
Είναι ένα πρόβλημα , είμαι 1.92 ύψος και θέλω πέλμα πίσω χοντρό

Έχει 1,5 πόντο φλάντζα (αποστάτη) πέλματος για επιμήκυνση του κοντακιού.
Καλά ότι όπλο και να πάρω θα πάω σε πρόσθετο πέλμα μεγάλο ! Τα περισσότερα όπλα έρχονται σε 35 εκατοστά κοντάκι (από την σκανδάλη ) και εγώ θέλω 39 περίπου δλδ επιμικινση 4 εκατοστά , άρα πάω σε ένα πέλμα- φλάντζα after market , ούτως ή άλλως πάντως το κοιτάω και το ιμπάλα

Έχει κανείς γνώμη για το red stone ?
Το κατάστημα που μιλισα μου είπε ότι πουλάει πολύ το όπλο την τρέχουσα χρονιά
Πολύ καλό. Μισό κλικ κάτω από το Impala, όσο και η οικονομική τους διαφορά.
Αν αναφέρεσαι στο γνωστό κατάστημα στη Κηφισού κα μένα το ίδιο μου είχε προτείνει, αλλά αν τα ψάξεις καλύτερα....

Πολύ καλό. Μισό κλικ κάτω από το Impala, όσο και η οικονομική τους διαφορά.
Αν αναφέρεσαι στο γνωστό κατάστημα στη Κηφισού κα μένα το ίδιο μου είχε προτείνει, αλλά αν τα ψάξεις καλύτερα..
Ναι φίλε μου για αυτό το κατάστημα αναφέρομαι απλως δεν το ανέφερα για ευνόητους λόγους , απλώς με εντυπωσιάζει το βάρος του 2850 !

Να σου κάνω μια άσχετη ερώτηση φλάντζες αλλαγής κλίσεων παίρνουν όλα τα όπλα ή όχι ;

Ναι φίλε μου για αυτό το κατάστημα αναφέρομαι απλως δεν το ανέφερα για ευνόητους λόγους , απλώς με εντυπωσιάζει το βάρος του 2850 !

Να σου κάνω μια άσχετη ερώτηση φλάντζες αλλαγής κλίσεων παίρνουν όλα τα όπλα ή όχι ;
Όλες οι καινούργιες καραμπίνες συνοδεύονται από φλάντζες, απλά άλλες έχουν 3 (οι περισσότερες) και άλλες 5.
Η πλαστική Impala Plus (Nero) στα 66 cm ζυγίζει ακριβώς 2.996 gr. Όμως να ξέρεις ότι δεν έχει απόλυτη σημασία το βάρος, όσο έχει το ζύγισμα του όπλου.

σ.σ. Ότι σχετικό θέλεις, ρώτα με.

Αυτή την στιγμή βλέπω τα τρία πάνω και την ιμπάλα , από τα τέσσερα είμαι ανάμεσα σε ιμπάλα και την Ρεντ Στόουν , για την Ίμπαλα ακούσω πολύ καλά σχόλια για το άλλο δεν μπορώ να πω γτ δεν το έχουν πολλοι ...

Όλες οι καινούργιες καραμπίνες συνοδεύονται από φλάντζες, απλά άλλες έχουν 3 (οι περισσότερες) και άλλες 5.
Η πλαστική Impala Plus (Nero) στα 66 cm ζυγίζει ακριβώς 2.996 gr. Όμως να ξέρεις ότι δεν έχει απόλυτη σημασία το βάρος, όσο έχει το ζύγισμα του όπλου.

σ.σ. Ότι σχετικό θέλεις, ρώτα με.
Η Ίμολα μπορεί να μπει πελμα εκτός από φλάντζα επιμικινση; Διότι Ουτε η στογκερ έχει ούτε η Ρεντ στοουν

Δες αυτό το βίντεο και θα πάρεις μια ιδέα. Και αυτός ο χρήστης είναι ψηλός και έκανε επιμήκυνση με πέλμα εμπορίου. Βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις προσθετικά και τον αποστάτη που συνοδεύει το όπλο, ή ακόμη να βάλεις 2 αποστάτες.

Και αυτό το βιντεάκι για τη χρήση του όπλου.

Δες αυτό το βίντεο και θα πάρεις μια ιδέα. Και αυτός ο χρήστης είναι ψηλός και έκανε επιμήκυνση με πέλμα εμπορίου. Βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις προσθετικά και τον αποστάτη που συνοδεύει το όπλο, ή ακόμη να βάλεις 2 αποστάτες.

Και αυτό το βιντεάκι για τη χρήση του όπλου.
Φίλε από εκεί που δεν την είχα καν υπόψη μου , με έχεις ψήσει και θα πάρω αυτήν τελικά !

Θα χρειαστώ τον αποστάτη των 1.5 cm σίγουρα που έχει συν κάποιο πέλμα (κολημενο όπως το βίντεο που μου έδειξες ή φορετο ) ή αν υπάρχουν επιπρόσθετοι αποστάτες να αγοράσω ..
Οι αποστάτες μπαίνουν ανάμεσα από το πέλμα και το κοντάκι ή από πίσω;

Φίλε από εκεί που δεν την είχα καν υπόψη μου , με έχεις ψήσει και θα πάρω αυτήν τελικά !

Θα χρειαστώ τον αποστάτη των 1.5 cm σίγουρα που έχει συν κάποιο πέλμα (κολημενο όπως το βίντεο που μου έδειξες ή φορετο ) ή αν υπάρχουν επιπρόσθετοι αποστάτες να αγοράσω ..
Οι αποστάτες μπαίνουν ανάμεσα από το πέλμα και το κοντάκι ή από πίσω;
Φίλε μου, δεν είναι πρόθεσή μου να σε ψήσω, αλλά να σε βοηθήσω να κάνεις την καλύτερη (κατά την άποψή μου πάντα) βέλτιστη αγορά, με δεδομένο ότι εγώ το έψαχνα σε βάθος 3 μήνες. Και μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Σημείωσε (όπως έχω γράψει πολλές φορές) είμαι κυνηγός πάνω από 45 χρόνια και έχουν περάσει από τα χέρια μου καμιά 15αριά (13 για την ακρίβεια) όπλα, μερικά των οποίων, ευρωπαϊκών και αμερικάνικων, η αξία ήταν 4πλάσια της Impala.
Χωρίς να θέλω να κακοκαρδίσω κανένα φίλο, τολμώ να πω ότι μέχρι στιγμής για μένα είναι το πιο ευχάριστο και αποτελεσματικό από κάθε προηγούμενο.

σ.σ. Οι αποστάτες μπαίνουν ανάμεσα στο κοντάκι και το πέλμα.

Status
Not open for further replies.
Back