Αμα του κανεις παζαρια, που ξερεις μπορει να σου κανει σκοντο κανα 10ευρο ακομα....Αγγελια στο car baikal mp 155 ξυλινη 520 ευρω.
550 εχει καινουργια.
WTF?
Ελα τωρα ρε φιλε, κατανταει προσβλητικο.
Αμα του κανεις παζαρια, που ξερεις μπορει να σου κανει σκοντο κανα 10ευρο ακομα....Αγγελια στο car baikal mp 155 ξυλινη 520 ευρω.
550 εχει καινουργια.
WTF?
Ελα τωρα ρε φιλε, κατανταει προσβλητικο.
οπλα που αφησαν εποχη ,Αυτο που με χαλαει ειναι αυτος ο σωληνωτος πυρος ,Ρε μπαγασα ιταλε βαλε εναν μασιφ με ασφαλεια τοσο δυσκολο ειναι? και μετα κατηγορω τους βελγους οτι ειναι υδροκεφαλοιΕμένα δεν έχει σκουριά ούτε για δείγμα.
Ίσως έχει διαφορά στην βαφή η απλή Es100 με την De luxe....
Όσον αφορά την belmonte, από αυτά που έχω ακουσει, δεν θα την κοιτούσα...
Η Es100 είναι πολεμικό όπλο....
View attachment 41916
View attachment 41917
κωστα η 390 δεν ελεγε κατι απο πλευρας καταστασης?Γιάννη κι εγω τη vitoria την ειχα 3 χρόνια. Συμφωνώ σε όλα. Η μπελμοντε όντως έχει καλυτερο κοντακι για μένα, την έχω επωμίσει αρκετές φορές. Για την αξιοπιστία της δεν ήξερα τίποτα και έχουν ακουστεί και μερικά. Σήμερα πήγα στον καλκατζακο να παρω κατι και την ξανα ειδα. Επειδή δεν ειχε και κοσμο βρηκα την ευκαιρία και ειδα κι άλλα οικονομικα τουφέκια και συγκεκριμένα την μπερετα αουτλαντερ πλαστική, μαικαλ 155 ξυλινη, ασελκον ρεντστοουν (τουρκικη) και μια μεταχειρισμενη μπερετα 390. Η μπελεμοντε και το τουρκικο μου ταιριαζαν καλυτερα απο ολα.
ΥΓ Η μπαικαλ η συγκεκριμενη ειχε πολυ ωραια ξυλα. Οποιος ενδιαφερεται να την αγορασει να παει να τσεκαρει τη συγκεκριμενη. Καταστημα Κηφισου
Βρηκα καλυτερο baikal mp 155 συνθετικο 600. Καινουργιο εχει 529. ΘαυμαστεΑμα του κανεις παζαρια, που ξερεις μπορει να σου κανει σκοντο κανα 10ευρο ακομα....
Ηταν χρησιμοποιημενη αρκετα αλλα καλοδουλεμενη και συντηρημενη πολυ καλα. Βαγγελη την εδινε 740. Θεωρω οτι ειναι πολυ ακριβη. Για αυτο το οπλο δεν δινω πανω απο 500κωστα η 390 δεν ελεγε κατι απο πλευρας καταστασης?
Σε έναν μήνα καμία εμπλοκήΒρηκα καλυτερο baikal mp 155 συνθετικο 600. Καινουργιο εχει 529. Θαυμαστε
https://www.car.gr/xyma/view/318705660-baikal-155-magnum-synthetic
για μενα προσωπικα το καλυτερο αυτογεμες στα αερια ειναι η 304 αλλα δυσκολα βλεπεις μετνη σε καλη καταστασηΗταν χρησιμοποιημενη αρκετα αλλα καλοδουλεμενη και συντηρημενη πολυ καλα. Βαγγελη την εδινε 740. Θεωρω οτι ειναι πολυ ακριβη. Για αυτο το οπλο δεν δινω πανω απο 500
Εχεις δικιο. Εχει κανα δυο αγγελιεςγια μενα προσωπικα το καλυτερο αυτογεμες στα αερια ειναι η 304 αλλα δυσκολα βλεπεις μετνη σε καλη κατασταση
και η urica 2για μενα προσωπικα το καλυτερο αυτογεμες στα αερια ειναι η 304 αλλα δυσκολα βλεπεις μετνη σε καλη κατασταση
Οι αποστάτες είναι 1 cm.εαν βάλεις πάνω από έναν θες κ βίδες
Σας ευχαριστώ άρα θα υπάρχουν και αποστάτες έξτρα αφτερ μάρκετ να βάλω!Φίλε μου, δεν είναι πρόθεσή μου να σε ψήσω, αλλά να σε βοηθήσω να κάνεις την καλύτερη (κατά την άποψή μου πάντα) βέλτιστη αγορά, με δεδομένο ότι εγώ το έψαχνα σε βάθος 3 μήνες. Και μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Σημείωσε (όπως έχω γράψει πολλές φορές) είμαι κυνηγός πάνω από 45 χρόνια και έχουν περάσει από τα χέρια μου καμιά 15αριά (13 για την ακρίβεια) όπλα, μερικά των οποίων, ευρωπαϊκών και αμερικάνικων, η αξία ήταν 4πλάσια της Impala.
Χωρίς να θέλω να κακοκαρδίσω κανένα φίλο, τολμώ να πω ότι μέχρι στιγμής για μένα είναι το πιο ευχάριστο και αποτελεσματικό από κάθε προηγούμενο.
σ.σ. Οι αποστάτες μπαίνουν ανάμεσα στο κοντάκι και το πέλμα.
Ισχύει.Σας ευχαριστώ άρα θα υπάρχουν και αποστάτες έξτρα αφτερ μάρκετ να βάλω!
Έχω ακούσει ότι έχει ανοιχτές ντουφεκιες μιας που έχει άυλο 18.7 ακόμα και με τα τσοκ φουλ , ισχύει κάτι τέτοιο από την εμπειρία σας με το όπλο ;
Δλδ για να καταλάβω το μέγεθος του προβλήματος εκεί που ένα νορμάλ όπλο κυνηγάει τσίχλες με 3 αρι τσοκ σε ιμπάλα πας σε πιο σφιγμένο 4 αρι ...δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερο θέμα έτσι;Ισχύει.
Ο Γιαννης (Leon 50) το τερματησε στο ψαξιμο. Καινουργια, μεταχειρισμενα, στο σταδιο της παραγωγης, μελλοντικα μοντελα, οτι θες. Οτι σου προτεινει κοιτα το. Το ιμπαλα χθες ηθελα να το δω που πηγα καλκα, αλλα δεν ειχε. Μου προτεινε κι εμενα αυτο το ασελκον στο τελος οταν αυτα που ζηταγα να δω, το ενα μου μυριζε και το αλλο μου βρωμαγε. Εγω προσωπικα δε θελω να δωσω πανω απο 600-650 σε καραμπινα. Καινουργιο ή μεταχειρισμενο.Φίλε από εκεί που δεν την είχα καν υπόψη μου , με έχεις ψήσει και θα πάρω αυτήν τελικά !
Θα χρειαστώ τον αποστάτη των 1.5 cm σίγουρα που έχει συν κάποιο πέλμα (κολημενο όπως το βίντεο που μου έδειξες ή φορετο ) ή αν υπάρχουν επιπρόσθετοι αποστάτες να αγοράσω ..
Οι αποστάτες μπαίνουν ανάμεσα από το πέλμα και το κοντάκι ή από πίσω;
Σίγουρα ο ασερλκον έχει ένα μειονέκτημα στον αυλό 18'4 από την ιμπάλα 18'7 (για εμένα)Ο Γιαννης (Leon 50) το τερματησε στο ψαξιμο. Καινουργια, μεταχειρισμενα, στο σταδιο της παραγωγης, μελλοντικα μοντελα, οτι θες. Οτι σου προτεινει κοιτα το. Το ιμπαλα χθες ηθελα να το δω που πηγα καλκα, αλλα δεν ειχε. Μου προτεινε κι εμενα αυτο το ασελκον στο τελος οταν αυτα που ζηταγα να δω, το ενα μου μυριζε και το αλλο μου βρωμαγε. Εγω προσωπικα δε θελω να δωσω πανω απο 600-650 σε καραμπινα. Καινουργιο ή μεταχειρισμενο.
Αυτο με προβληματιζει κι εμεναΑλλά δεν βλέπω καμιά γνώμη για αυτό το όπλο ,
Η μαγεία του αγνώστου!Αυτο με προβληματιζει κι εμενα
Μην σε αγχωνει.εαν το γουστάρεις και σου κάθεται πάρτο.τα τσοκ θα τα βρεις όπως λέει και ο συνονόματος πιο κάτω@pavlosΔλδ για να καταλάβω το μέγεθος του προβλήματος εκεί που ένα νορμάλ όπλο κυνηγάει τσίχλες με 3 αρι τσοκ σε ιμπάλα πας σε πιο σφιγμένο 4 αρι ...δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερο θέμα έτσι;