Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ
αφού μιλάτε για "πολιτική"
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ

η μόνιμη καραμέλα στο στόμα των απολιτικών εθνομηδενιστών και των ωχαδερφιστών είναι ο "ρατσισμός", η "πολιτική" ο "εθνικισμός" και λοιπές γιαλατζι - "ψευτοπροοδευτικές" αερολογίες!
με το πιπίλημα της καραμέλας καταφέρατε και χαρίσατε την λέξη "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ" σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο......

Άντε να μιλήσουμε ΣΟΒΑΡΑ για "πολιτική" και για "ρατσισμό" και για "φασισμό":
Προσωπικά ΕΓΩ θεωρώ τους ευρωπαίους συνεργάτες ή "συμμάχους", τον τούρκο όμως τον θεωρώ ΑΔΕΡΦΟ και μάλιστα εξ αίματος!
καθότι επί τουρκοκρατίας ο εξισλαμισμός (εκούσιος ή ακούσιος) πήγαινε σύννεφο...
πλην όμως όπως λέει και η παροιμία: ποιος σου έβγαλε το μάτι; ο αδερφός! γι αυτό είναι βαθιά βγαλμένο!
Τις γενοκτονίες τις ξεχνάμε; τις σφαγές; τις αγριότητες; πρέπει να τις ξεχνάμε; μπορούμε να είμαστε φίλοι με τον λαό που τις διεξήγαγε;

Θα σας απαντήσω ευθέως:
ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ και ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να δημιουργήσουμε δεσμούς φιλίας με τον λαό που οι πρόγονοί του προέβησαν σε εγκλήματα!
πότε όμως;
όταν αυτός ο λαός ζητήσει έμπρακτα συγνώμη! όταν δείξει μεταμέλεια και καταδικάσει τα εγκλήματα των προγόνων του, όπως έκαναν οι Γερμανοί με τους Εβραίους!
Έκανε κάτι τέτοιο το τουρκικο κράτος;
Ο τουρκικος λαός;
ο Μέσος τούρκος;
Ζήτησε κανείς ποτέ συγνώμη από του Αρμενίους; από τους Αραμαίους; (δεν λέω για "εμάς")
Αναγνώρισε τα λάθη του παρελθόντος;

ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ!
αυτό το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κράτος:
-συνεχίζει τις γενοκτονικές πολιτικές του στο Αφρίν, στο Κομπάνι, στο Σιιρτ, στο Μπατμαν, στο Σενγκάλ, στο ίδιο το ΑΜΕΝΤ (δεν ξέρω αν -σας λένε κάτι αυτές οι ονομασίες "δημοκράταροί" μου).
-προσπαθεί να εξοντώσει ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ στον χώρο της Μέσης Ανατολής και στην ίδια την τουρκία
-δηλητηριάζει τον λαό του με βαθύτατο εθνικιστικό φανατισμό εναντίον ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ δεν είναι "τούρκος" όπως ορίζει την έννοια "τούρκος" το βαθύ τουρκικό κράτος!
-φιμώνει κάθε ανεξάρτητη δημοκρατική φωνή μέσα στην ίδια την τουρκία ακόμα και με δολοφονίες;
-κατέχει παράνομα την μισή Κύπρο
-προετοιμάζει πόλεμο εναντίον της χώρας μας για να υφαρπάξει πόρους μας
-δεν έχει αποβάλλει την αρπακτική νοοτροπία της ασιατικής βαρβαρικής ορδής και συμπεριφέρεται ως τέτοια και σήμερα

Και το ερώτημα,
ποιος είναι "ρατσιστής" και "φασίστας",
αυτός που λοιδορεί και καυτηριάζει το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ κράτος της γειτονιάς και προτρέπει σε μη στήριξη της οικονομίας του; ή ο ωχαδερφιστής που άκριτα και έμπρακτα προσφέρει τον οβολό του για να στηρίξει ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ την χρηματοδότηση ΑΚΡΑΙΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ αυτού του κράτους και μάλιστα ενισχύει την ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ αυτού του κράτους; και μη μου πείτε πως η χαιβαν-τουφεκ και η μπουνταλά - τσιφτέ δεν είναι πολεμικές βιομηχανίες, αλλά "απλές" αθώες πολιτικές οπλοβιομηχανίες στο ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ κράτος που όλα τα ρυάκια της παραγωγής χύνονται στον κεμαλοισλαμοφασιστικό βόθρο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων!
ποιος είναι "δημοκράτης" και ποιός "φασίστας";
αυτός που δίκην ερινύας προσπαθεί να αφυπνίσει το δημοκρατικό φιλότιμο των άλλων ενάντια σε ένα από τα πιο ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ κράτη του πλανήτη, ή αυτός που προσπαθεί να φιμώσει αυτή την φωνή για δικούς του - προφανώς ωφελιμιστικούς - λόγους!

Θα σας εκπλήξει το γεγονός, αλλά έχω πολλούς πολίτες της γειτονος που τους θεωρώ φίλους μου! Μόνο που αυτοί οι φίλοι μου και συνειδητοποιημένοι δημοκράτες είναι και ΣΥΓΝΩΜΗ ζητούν για τα εγκλήματα των προγόνων τους και ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τις γεννοκτονίες και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΛΙΤΗ που είναι βαθιά τυφλωμένος από την φασιστική προπαγάνδα του βαθεος κράτους του...
Αναγνωρίζω το δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του, να αγοράζει ότι θέλει απ' όπου θέλει, μόνο που όταν αυτή η αγορά ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ την δημοκρατία και το μέλλον της πατρίδας μου, εγώ θα τον ψέξω του αρέσει δεν του αρέσει......

χαιντε τώρα πάμε βουρ στο γιουσουρουμ, έχει τζςαμπα σουτζουκ - λουκούμ!

Υ.Γ. το θέμα είναι "σκέφτομαι να αγοράσω", συνεπώς θεωρώ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ να πω την αρνητική γνώμη μου, όσο και να μην αρέσει σε κάποιους, όπως θεωρώ δικαίωμα άλλων να έχουν αντίθετη άποψη, αρκεί να την στηρίζουν με επιχειρήματα και όχι φληναφήματα.....

παρε τα αλουμινενια με την αλενοβιδα μπροστα. Τα πλαστικα ειναι γτπ
Αντί να δίνετε λεφτά για αδρανειας .... κρατήστε μερικούς ριγμενους κάλυκες.....την ίδια δουλειά κάνουν..... χρησιμοποιήστε τα μερικές φορές και μετά βάλτε άλλους....αν τα θέλετε μόνο για να ρίχνετε τις σφύρες....αν τα θέλετε για πρακτική εξάσκηση τότε αλλάζει.... αλλά και τότε αν έχετε κάποιο γνωστό ιδιογομωτη ζητηστε του να σας φτιάξει μερικά φυσίγγια.... από ριγμενους κάλυκες.... αντί για σκάγια άμμο ή χώμα για να προσομοιάζει το βάρος.....

Last edited:
τι θεωρείται άποψη ;

το να προσπαθείς να πείσεις κάποιον να μην αγοράσει τουρκικό γιατί οι τούρκοι είναι εχθροί μας ,γιατί είσαι εθνικιστής/ρατσιστής και όλα όσα γνωρίζουμε και έχουν ειπωθεί χιλιάδες φορές για αυτούς

ή

το να βάζεις στην άκρη τα περί πολιτικά,θρησκευτικά,εθνικιστικά,ρατσιστικά ζητήματα και να συζητάς για τα συν και τα πλην ενός όπλου δίνοντας λύση σε αυτόν που θέλει να πάρει πληροφορία για την αγορά του ;
Τώρα το είδα,δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω κ με λες εθνικιστή κ ρατσιστή❓❓❓❓❓έλεος ρε...ευτυχώς με κάλυψε απόλυτα ο Μάριος....οπότε δε χρειάζεται να σου απαντησω

Τώρα το είδα,δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω κ με λες εθνικιστή κ ρατσιστή❓❓❓❓❓έλεος ρε...ευτυχώς με κάλυψε απόλυτα ο Μάριος....οπότε δε χρειάζεται να σου απαντησω
κάνεις λάθος φίλε μου δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κανέναν ακριβώς για τον λόγο που είπες "δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις" ,αν το έκανα θα το έκανα ονομαστικά δεν κολλαώ σε κάτι,ο τρόπος του λέγειν είναι αυτό που νόμιζες !

είμαι πολύ χαμηλών τόνων δεν προσβάλω και δεν μειώνω κανέναν ούτε καν τους πολύ κοντινούς μου φίλους,αυτό λένε όλοι !

στο κάτω κάτω η γνωστή παράγκα να στο πω έτσι πάει να μας βγάλει τουρκόφιλους μέχρι και χανουμάκια μας είπαν επειδή συζητάμε για τουρκικά όπλα....να πούμε και ευχαριστώ ;

ο Μάριος ξεθύμανε οκ αλλά πάλι σε λάθος ενότητα και την κάναμε μπ@υρδέλο όπως το τουρκικα όπλα με το να μπλέξουμε πάλι άσχετα πράγματα...

Αντί να δίνετε λεφτά για αδρανειας .... κρατήστε μερικούς ριγμενους κάλυκες.....την ίδια δουλειά κάνουν..... χρησιμοποιήστε τα μερικές φορές και μετά βάλτε άλλους....αν τα θέλετε μόνο για να ρίχνετε τις σφύρες....αν τα θέλετε για πρακτική εξάσκηση τότε αλλάζει.... αλλά και τότε αν έχετε κάποιο γνωστό ιδιογομωτη ζητηστε του να σας φτιάξει μερικά φυσίγγια.... από ριγμενους κάλυκες.... αντί για σκάγια άμμο ή χώμα για να προσομοιάζει το βάρος.....
Τα φυσίγγια αδράνειας, πολύ σωστά είναι διαφορετικά από τα κανονικά ,για να μην υπάρχει περίπτωση λάθους.

Τα φυσίγγια αδράνειας, πολύ σωστά είναι διαφορετικά από τα κανονικά ,για να μην υπάρχει περίπτωση λάθους.
Επίσης είναι από αλουμίνιο ή πλαστικό οπότε και χρόνια να μείνουν μέσα δεν σκουριάζουν. Επειδή η βελόνα χτυπάει πάντα με τον ίδιο τρόπο, όλες τις φορές θα χτυπά και πάλι το κενό αν υπάρχουν μέσα χρησιμοποιημένοι κάλυκες. Σε πολλά δικαννα μπορείς να απενεργοποιήσεις τις σφύρες εύκολα, στις καραμπίνες υπάρχει τρόπος;

Παναγιώτη κόψε το πλαστικό και δε θα μπερδευεσαι.....
Βασιλη ,το σχολιο μου ήταν για το να γεμίσεις με άμμο στο ίδιο βάρος .Τα ριγμένα πόσες φορές θα προστατεύσουν τις βελόνες;Αν είναι να τα αλλάζεις συνέχεια τότε καλύτερα κάποια σωστά αδράνειας .

Βασιλη ,το σχολιο μου ήταν για το να γεμίσεις με άμμο στο ίδιο βάρος .Τα ριγμένα πόσες φορές θα προστατεύσουν τις βελόνες;Αν είναι να τα αλλάζεις συνέχεια τότε καλύτερα κάποια σωστά αδράνειας .
Μόλις δεί κάποιος ότι το καψυλι έχει βαθυνει αρκετά τα πετάς....

Τραβώντας και αφήνοντας το κλείστρο με πατημενη σκανδάλη παλιά το είχα κάνει.Αλλα να σας λαψατες φορές έχω αφοπλίσει τις σφύρες σε όπλα μου και ποτέ δεν έχουν πάθει κατι
Γενικά έχω διαπιστώσει ότι στα εγχειρίδια χρήσης των όπλων αναφέρεται αν μπορείς ή δεν μπορείς να ρίξεις τη σφύρα χωρίς πυρομαχικο. Οπότε καλό είναι να το διαβάζουμε πάντα.

Επίσης είναι από αλουμίνιο ή πλαστικό οπότε και χρόνια να μείνουν μέσα δεν σκουριάζουν. Επειδή η βελόνα χτυπάει πάντα με τον ίδιο τρόπο, όλες τις φορές θα χτυπά και πάλι το κενό αν υπάρχουν μέσα χρησιμοποιημένοι κάλυκες. Σε πολλά δικαννα μπορείς να απενεργοποιήσεις τις σφύρες εύκολα, στις καραμπίνες υπάρχει τρόπος;
Στη καραμπίνα κρατάς το κλείστρο δύο εκατοστά ανοιχτό και πατάς την σκανδάλη ,έτσι πέφτει μαλακά η σφύρα και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη βελόνα.

Εγω σε ολα τα οπλα μου εχω πατησει την σκανδαλη χωρις φυσιγγιο αδρανειας απειρες φορες και δεν εχουν παθει τιποτα ουτε οι επικρουστηρες ουτε οι σφυρες ουτε τιποτα. Δε λεω οτι ειναι καλο αλλα ξερω γω? Μπορουμε να αφηνουμε τις σφυρες οπλισμενες. Για να πεσουν τα ελατηρια θα παρει κατι δεκαετιες

Εγω σε ολα τα οπλα μου εχω πατησει την σκανδαλη χωρις φυσιγγιο αδρανειας απειρες φορες και δεν εχουν παθει τιποτα ουτε οι επικρουστηρες ουτε οι σφυρες ουτε τιποτα. Δε λεω οτι ειναι καλο αλλα ξερω γω?
Γενικά δεν παθαίνουν τίποτα μέχρι να πάθουν.
Υπήρχε και σχετική συζήτηση παλιά.
Ούτε θυμάμαι οου είχε καταλήξει.
Εγώ έχω πάντως για καλό ή κακό.

Status
Not open for further replies.
Back