Τα έχεις καιρό;Αυτα εχω παρει φιλε και δουλευουν μια χαρα
https://www.skroutz.gr/s/17728574/Megaline-Φυσίγγι-Αδράνειας-Πλαστικό-Cal-12-1τμχ.html
Τα έχεις καιρό;Αυτα εχω παρει φιλε και δουλευουν μια χαρα
https://www.skroutz.gr/s/17728574/Megaline-Φυσίγγι-Αδράνειας-Πλαστικό-Cal-12-1τμχ.html
Κ εγω αυτα έχω αλλα δεν μου άρεσαν. Σε μια ρέκτα που πήγα και το εβαλα ο παλαβός σκάλωσε μέσα στην αποθήκη. Να ξερεις πως οι διαστάσεις τους δεν είναι ακριβώς οπως τα αληθινά. Για δικαννα ειναι καλά. Στις καραμπίνες καποια στιγμή θα ραγίσει το χείλος του παφυλα. Νομίζω από τον εξωλκέα που τρίβεται πάνω τους. Καλύτερα κανενα μεταλλικό πάρε.Αυτα εχω παρει φιλε και δουλευουν μια χαρα
Τα έχεις καιρό;
Τα εχω καπου δυο χρονια αλλα δεν τα χρησιμοποιω συχνα, Γιαννη οσες φορες τα εχω χρησιμοποιησει βαζω μονο το ενα στη θαλαμη αφου ανοιξω το κλειστρο, δεν εχω βαλει ποτε στην αποθηκη της g3, μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονο.Κ εγω αυτα έχω αλλα δεν μου άρεσαν. Σε μια ρέκτα που πήγα και το εβαλα ο παλαβός σκάλωσε μέσα στην αποθήκη. Να ξερεις πως οι διαστάσεις τους δεν είναι ακριβώς οπως τα αληθινά. Για δικαννα ειναι καλά. Στις καραμπίνες καποια στιγμή θα ραγίσει το χείλος του παφυλα. Νομίζω από τον εξωλκέα που τρίβεται πάνω τους. Καλύτερα κανενα μεταλλικό πάρε.
Τα πηρα για το δικανο.Αυτα εχω παρει φιλε και δουλευουν μια χαρα
Τα A -ZOYM να πάρεις που είναι αλουμινίου και δοκιμασμένα για 3000 βολές ,τα πλαστικά δεν κάνουν.Εχεί κανείς εμπειρία με φυσίγγια αδρανείας; Στο μέρκελ δεν πέφτουν οι βελόνες ανοικτό και πατημένες, όπως τα ρώσικα.
Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς φυσιγγιοθήκες,αορτήρες και πέλματα κοντακίου της 2wolfs?
Ευχαριστώ!
Με αυτην την λογικη Στελιο μου, μπορω ανετα και εγω να ανοιξω σαν τριανταφυλλο τα κανονια του Ναβαρονε!!Παναγιώτη αν βάζει ο άλλος 2.10+ την Α1 την απλή για να κυνηγήσει πάπια στον Έβρο (το έχω δει) όλα χαλάνε.
Τα πάντα είναι στο χέρι του χρήστη
Έχω πάρει κάτι μεταλλικά από Καλαντζάκο,.ήταν λίγο ακριβά αλλά τα έχω πολλά χρόνια και δεν έχουν πάθει το παραμικρό( αν και τα έχω εξωλκευσει πάρα πολλές φορές κατά λάθος και έχουν πέσει κάτω )Εχεί κανείς εμπειρία με φυσίγγια αδρανείας; Στο μέρκελ δεν πέφτουν οι βελόνες ανοικτό και πατημένες, όπως τα ρώσικα.
Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς φυσιγγιοθήκες,αορτήρες και πέλματα κοντακίου της 2wolfs?
Ευχαριστώ!
Οι τουρκοι ανεκαθεν αντεγραφαν. Αν απλα αντιγραφεις δοκιμασμενα συστηματα (οταν ληγει η πατεντα) δεν εχεις το κοστος της ερευνας και αναπτυξης. Αυτο σε συνδυασμο με τα φτηνα εργατικα χερια σημαινει φθηνο προιον. Εμενα ενας ανασταλτικος παραγοντας για την αγορα τουρκικου οπλου ειναι η υποστηριξη και η αντιπροσωπισηΠολύ μπροστά δεν είναι.
Πολύ φθηνά όπλα έχουν.
Αυτό που λέμε Παναγιώτη κοινή λογική, δεν το έχουν όλοι. Γνωστός μου έβαλε φυσίγγι μάγκνουμ σε δίκαννο πιπερ, ευτυχώς μόνο κόπηκε το δίκανο στα δύο και ο άνθρωπος δεν έπαθε τίποτα. Είχε ρωτήσει αν κάνει να το ρίξει και του είχαν πει ρητά και κατηγορηματικά ΟΧΙ και τον είχαν προειδοποιήσει για το τι θα πάθει ΑΛΛΆ....το έκανε.Με αυτην την λογικη Στελιο μου, μπορω ανετα και εγω να ανοιξω σαν τριανταφυλλο τα κανονια του Ναβαρονε!!
Μιλαμε παντα για χρηση εντος των προδιαγραφων που οριζει ο κατασκευαστης.
Και δεν ειναι οι μονοι. Ολα τα οπλα αδρανειας ειναι αντιγραφη benelli.Οι τουρκοι ανεκαθεν αντεγραφαν. Αν απλα αντιγραφεις δοκιμασμενα συστηματα (οταν ληγει η πατεντα) δεν εχεις το κοστος της ερευνας και αναπτυξης. Αυτο σε συνδυασμο με τα φτηνα εργατικα χερια σημαινει φθηνο προιον. Εμενα ενας ανασταλτικος παραγοντας για την αγορα τουρκικου οπλου ειναι η υποστηριξη και η αντιπροσωπιση
Ειχε το δαιμονιο του δοκιμαστηΑυτό που λέμε Παναγιώτη κοινή λογική, δεν το έχουν όλοι. Γνωστός μου έβαλε φυσίγγι μάγκνουμ σε δίκαννο πιπερ, ευτυχώς μόνο κόπηκε το δίκανο στα δύο και ο άνθρωπος δεν έπαθε τίποτα. Είχε ρωτήσει αν κάνει να το ρίξει και του είχαν πει ρητά και κατηγορηματικά ΟΧΙ και τον είχαν προειδοποιήσει για το τι θα πάθει ΑΛΛΆ....το έκανε.
Πάνε μερικοί για το έπαθλο του Μ@...ster chiefΕιχε το δαιμονιο του δοκιμαστη
Φίλε μου γιατί δεν ψάχνεις κάτι άλλο εκτός από χαιβαν - ντουφεκ;Καλησπέρα στην ομάδα !
Αν και δεν καίγομαι για την αγορά όπλου , μιας και στην οικογένεια υπάρχουν 3 ήδη , κατά τύχη μπήκα σε ένα μαγαζί και είδα πολύ φθηνά όπλα και με βάση τον δελεασμος των τιμών είπα να κοιτάξω κανένα συνθετικό όπλο σας παραθέτω 2-3 να μου πείτε γνώμες
Στογκερ γνωστή κάπως αλλά μόνο με 3 τσοκ * ,***, ***** και δεν ξέρω αν υπάρχει να αγοράσω νο2 και 4
Για huglu δεν έχω κάτι να πω
Η Ασελκον παντελώς άγνωστη είδα από άλλο σάιτ το βάρος 2850 (εντυπωσιακό!)
αυτό με τον μειωτηρα δεν το καταλαβα που λέει εννοεί ότι με εγκατεστημένο μειωτηρα ότι δεν βγαίνει από το όπλο ;
ευχαριστώ
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Σαν να λέμε ότι όλα τα αεροπλάνα είναι αντίγραφα αυτού των αδελφών Ράιτ.Και δεν ειναι οι μονοι. Ολα τα οπλα αδρανειας ειναι αντιγραφη benelli.
Το καλό (ποιότητα/κόστος) ήδη το γεύομαι. Το δεύτερο (υποστήριξη) εύχομαι να μην το χρειαστώ ποτέ!Οι τουρκοι ανεκαθεν αντεγραφαν. Αν απλα αντιγραφεις δοκιμασμενα συστηματα (οταν ληγει η πατεντα) δεν εχεις το κοστος της ερευνας και αναπτυξης. Αυτο σε συνδυασμο με τα φτηνα εργατικα χερια σημαινει φθηνο προιον. Εμενα ενας ανασταλτικος παραγοντας για την αγορα τουρκικου οπλου ειναι η υποστηριξη και η αντιπροσωπιση
Μη σε προβληματίζει το δεύτερο,,,γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις που Benelli πηγαινοερχόταν Κύργια - Ιταλία - Κύργια και απλά έκανε βόλτες !Το καλό (ποιότητα/κόστος) ήδη το γεύομαι. Το δεύτερο (υποστήριξη) εύχομαι να μην το χρειαστώ ποτέ!
Η υποστήριξη.....πάντα χρειάζεται...θα χρειαστεί...αλλιώς δεν θα υπήρχε η λέξη ...Το καλό (ποιότητα/κόστος) ήδη το γεύομαι. Το δεύτερο (υποστήριξη) εύχομαι να μην το χρειαστώ ποτέ!
ΝοσταλγίαΜη σε προβληματίζει το δεύτερο,,,γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις που Benelli πηγαινοερχόταν Κύργια - Ιταλία - Κύργια και απλά έκανε βόλτες !
Όπως θες πες τοΝοσταλγία