Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Δε περισσευουν ειναι σιγουρο, μη πω δεν υπαρχουν καλυτερα. Κοιταω διαφορα και συζηταω, αφου γουσταρω εδω μεσα τρελά. Οι πρωτες επιλογες μου ειναι μεταχ vitoria και 390 με προβαδισμα vitoria λογω προτερου βιου και μεχρι 500 βια 600 σε αριστη κατασταση. Παντως εξακολουθω να γουσταρω την καραμπινα αδρανειας σε ξυλο και το ποζε της ata arms. Vitoria και 390 ειναι bullet proof, απροβληματιστα δε σπανε δε χαλανε;)
Φιλε Κωστα εχω και τα 2οπλα.Εχω την 390 απο το 1996,71 ποντους κανη 2 αστρα σταθερο τσοκαρισμα.Εχω ριξει πολλα φυσιγγια και εχει βγαλει αρκετες ζημιες(3 σπασμενες ουρες,2 φορες σπασιμο στο αφτακι του κλειστρου,2φορες σπασμενη ασφαλεια στο πιστονι,εξολκεας...).Με αφησε 2φορες στον κυνηγοτοπο και παντα επερνα μαζι δευτερο οπλο.Παρομοιες ζημιες και του φιλου μου 66ποντους με τσοκ.Πριν 5χρονια ειχα αποφασισει να παρω οπλο καινουριο αλλα δεν βγηκα στα χρηματα και πηρα απο τον κουμπαρο μου την βιτορια 66ποντους με τσοκ και πλαστικα.Την πηρα με κρυα καρδια,μιας και την θεωρουσα κατωτερη.Τελικα αφου πρωτα την δοκιμασα σε πινακα με διαφορα φυσιγγια απο 30 ως 36 γραμαρια αποδειχτηκε ανωτερη σε διατρηση και σε συγκεντρωση με σχεδον ολα τα φυσιγγια που δοκιμασα.Πολυ πιο ευκολη στο καθαρισμα και προς το παρον απροβληματιστη.Κατα την γνωμη μου αναμεσα στις 2 την βιτορια με κλειστα ματια...

Εχεί κανείς εμπειρία με φυσίγγια αδρανείας; Στο μέρκελ δεν πέφτουν οι βελόνες ανοικτό και πατημένες, όπως τα ρώσικα.
Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς φυσιγγιοθήκες,αορτήρες και πέλματα κοντακίου της 2wolfs?
Ευχαριστώ!

Last edited:
....ι πηρα απο τον κουμπαρο μου την βιτορια 66ποντους με τσοκ και πλαστικα.Την πηρα με κρυα καρδια,μιας και την θεωρουσα κατωτερη.Τελικα αφου πρωτα την δοκιμασα σε πινακα με διαφορα φυσιγγια απο 30 ως 36 γραμαρια αποδειχτηκε ανωτερη σε διατρηση και σε συγκεντρωση με σχεδον ολα τα φυσιγγια που δοκιμασα.Πολυ πιο ευκολη στο καθαρισμα και προς το παρον απροβληματιστη....
Οποιος καταφερει να χαλασει την Vitoria τι να πω?
Χαλαλι του!

Εχεί κανείς εμπειρία με φυσίγγια αδρανείας; Στο μέρκελ δεν πέφτουν οι βελόνες ανοικτό και πατημένες, όπως τα ρώσικα.
Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς φυσιγγιοθήκες,αορτήρες και πέλματα κοντακίου της 2wolfs?
Ευχαριστώ!
παρε τα αλουμινενια με την αλενοβιδα μπροστα. Τα πλαστικα ειναι γτπ

Οποιος καταφερει να χαλασει την Vitoria τι να πω?
Χαλαλι του!
Παναγιώτη αν βάζει ο άλλος 2.10+ την Α1 την απλή για να κυνηγήσει πάπια στον Έβρο (το έχω δει) όλα χαλάνε.
Τα πάντα είναι στο χέρι του χρήστη

Ευχαριστώ!
Αυτα εχω παρει φιλε και δουλευουν μια χαρα
https://www.skroutz.gr/s/17728574/Megaline-Φυσίγγι-Αδράνειας-Πλαστικό-Cal-12-1τμχ.html

Status
Not open for further replies.
Back