Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Φίλε μου γιατί δεν ψάχνεις κάτι άλλο εκτός από χαιβαν - ντουφεκ;

Δεν νομίζω ότι είναι συνετό να ενισχύσεις την οικονομία και την Πολεμική βιομηχανία, ενός φασιστικού, ακραία ρατσιστικού και γενοκτονικού κράτους! που ΣΕ απειλεί άμεσα

.no.
Με όλο τον σεβασμό δεν συμφωνώ με τον συνειρμό σου..

Από την στιγμή που δεν υπάρχει ελληνική βιομηχανία οποία βιομηχανία να στηρίξω μου είναι το ίδιο , μπορεί το κράτος τους να είναι αυτό που είπες αλλά η εταιρεία που φτιάχνει τα όπλα δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική εξουσία της Τουρκίας..

Αν ήταν έτσι για ποιο λόγο στηρίζουμε την Ιταλία (Μπερέτα , μπενελι κτλ ) αφού αυτοί μας κήρυξε τον πόλεμο του 1940

Έχει καμία σχέση η μπενελι και η Μπερέτα με τον Μουσολίνι ;

Εδώ είναι φόρουμ που μιλάμε για το αγαπημένο μας χόμπι , δεν θέλω να συνεχίσω αυτήν την συζήτηση περί πολιτικο - κοινωνικό θέμα..

πολιτική στο Τουρκικά όπλα ,πολιτική στο ΑΤΑ Arms , πολιτική στο Σκέφτομαι να αγοράσω ,,,καλά το πάτε ! .no.
Και δεν είναι αυτό....Είναι ότι τα έχουμε αναλύσει χίλιες φορές.

Οπότε δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνουν.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

και είναι ωραίο σε κάθε ενότητα να το διατυμπανίζουμε ; η διαχείριση ας ανοίξει ενότητα πολιτικά θρησκευτικά θέματα να βγάζουμε εκεί τα απωθημένα μας ,, να δεις και εγώ τι έχω να γράψω !
Τις απόψεις μας γράφουμε φίλε Παύλο,κακό είναι❓

τι θεωρείται άποψη ;

το να προσπαθείς να πείσεις κάποιον να μην αγοράσει τουρκικό γιατί οι τούρκοι είναι εχθροί μας ,γιατί είσαι εθνικιστής/ρατσιστής και όλα όσα γνωρίζουμε και έχουν ειπωθεί χιλιάδες φορές για αυτούς

ή

το να βάζεις στην άκρη τα περί πολιτικά,θρησκευτικά,εθνικιστικά,ρατσιστικά ζητήματα και να συζητάς για τα συν και τα πλην ενός όπλου δίνοντας λύση σε αυτόν που θέλει να πάρει πληροφορία για την αγορά του ;

Last edited:
και είναι ωραίο σε κάθε ενότητα να το διατυμπανίζουμε ; η διαχείριση ας ανοίξει ενότητα πολιτικά θρησκευτικά θέματα να βγάζουμε εκεί τα απωθημένα μας ,, να δεις και εγώ τι έχω να γράψω !
Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε θέμα σκέφτομαι να μην αγοράσω.

Μη σε προβληματίζει το δεύτερο,,,γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις που Benelli πηγαινοερχόταν Κύργια - Ιταλία - Κύργια και απλά έκανε βόλτες !
Σαφώς έχω υπόψη μου πολλές ανάλογες περιπτώσεις και όχι μόνο σε όπλα.
Ας είναι καλά οι ιδιώτες τεχνίτες!

Με όλο τον σεβασμό δεν συμφωνώ με τον συνειρμό σου..

Από την στιγμή που δεν υπάρχει ελληνική βιομηχανία οποία βιομηχανία να στηρίξω μου είναι το ίδιο , μπορεί το κράτος τους να είναι αυτό που είπες αλλά η εταιρεία που φτιάχνει τα όπλα δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική εξουσία της Τουρκίας..

Αν ήταν έτσι για ποιο λόγο στηρίζουμε την Ιταλία (Μπερέτα , μπενελι κτλ ) αφού αυτοί μας κήρυξε τον πόλεμο του 1940

Έχει καμία σχέση η μπενελι και η Μπερέτα με τον Μουσολίνι ;

Εδώ είναι φόρουμ που μιλάμε για το αγαπημένο μας χόμπι , δεν θέλω να συνεχίσω αυτήν την συζήτηση περί πολιτικο - κοινωνικό θέμα..
Και οι Γερμανοί;;;; Δεν αγοράζεις vw, audi, mercedes, bosch, siemens κλπ;;;;

Απεναντίας, δικαίωμα και υποχρέωση μαζί. Αλλά όχι σε αυτή την ενότητα. Εδώ, νομίζω, ότι μιλάμε για τεχνοκυνηγετικά θέματα και αντλούμε ή μεταδίδουμε σχετικές πληροφορίες και γνώσεις.
Με όλο το σεβασμό και καλοπροαίρετα.

Status
Not open for further replies.
Back