Αυτές οι βόλτες άσε....κάθε φορά κουναγα το μαντήλι στην χραπα ΧρουπαΌπως θες πες το
Αυτές οι βόλτες άσε....κάθε φορά κουναγα το μαντήλι στην χραπα ΧρουπαΌπως θες πες το
Με όλο τον σεβασμό δεν συμφωνώ με τον συνειρμό σου..Φίλε μου γιατί δεν ψάχνεις κάτι άλλο εκτός από χαιβαν - ντουφεκ;
Δεν νομίζω ότι είναι συνετό να ενισχύσεις την οικονομία και την Πολεμική βιομηχανία, ενός φασιστικού, ακραία ρατσιστικού και γενοκτονικού κράτους! που ΣΕ απειλεί άμεσα
Και δεν είναι αυτό....Είναι ότι τα έχουμε αναλύσει χίλιες φορές.πολιτική στο Τουρκικά όπλα ,πολιτική στο ΑΤΑ Arms , πολιτική στο Σκέφτομαι να αγοράσω ,,,καλά το πάτε !
Τις απόψεις μας γράφουμε φίλε Παύλο,κακό είναικαι είναι ωραίο σε κάθε ενότητα να το διατυμπανίζουμε ; η διαχείριση ας ανοίξει ενότητα πολιτικά θρησκευτικά θέματα να βγάζουμε εκεί τα απωθημένα μας ,, να δεις και εγώ τι έχω να γράψω !
χαχαχα το είχε γράψει και ο Αρκάς αυτό σε σκίτσο: "το πρόβλημα με την κοινή λογική είναι ότι δεν είναι κοινή"!Αυτό που λέμε Παναγιώτη κοινή λογική, δεν το έχουν όλοι.
τι θεωρείται άποψη ;Τις απόψεις μας γράφουμε φίλε Παύλο,κακό είναι
Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε θέμα σκέφτομαι να μην αγοράσω.και είναι ωραίο σε κάθε ενότητα να το διατυμπανίζουμε ; η διαχείριση ας ανοίξει ενότητα πολιτικά θρησκευτικά θέματα να βγάζουμε εκεί τα απωθημένα μας ,, να δεις και εγώ τι έχω να γράψω !
Σαφώς έχω υπόψη μου πολλές ανάλογες περιπτώσεις και όχι μόνο σε όπλα.Μη σε προβληματίζει το δεύτερο,,,γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις που Benelli πηγαινοερχόταν Κύργια - Ιταλία - Κύργια και απλά έκανε βόλτες !
Σωστά, αλλά σημασία έχει ποιος σου την υπόσχεται.Η υποστήριξη.....πάντα χρειάζεται...θα χρειαστεί...αλλιώς δεν θα υπήρχε η λέξη ...
Και οι Γερμανοί;;;; Δεν αγοράζεις vw, audi, mercedes, bosch, siemens κλπ;;;;Με όλο τον σεβασμό δεν συμφωνώ με τον συνειρμό σου..
Από την στιγμή που δεν υπάρχει ελληνική βιομηχανία οποία βιομηχανία να στηρίξω μου είναι το ίδιο , μπορεί το κράτος τους να είναι αυτό που είπες αλλά η εταιρεία που φτιάχνει τα όπλα δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική εξουσία της Τουρκίας..
Αν ήταν έτσι για ποιο λόγο στηρίζουμε την Ιταλία (Μπερέτα , μπενελι κτλ ) αφού αυτοί μας κήρυξε τον πόλεμο του 1940
Έχει καμία σχέση η μπενελι και η Μπερέτα με τον Μουσολίνι ;
Εδώ είναι φόρουμ που μιλάμε για το αγαπημένο μας χόμπι , δεν θέλω να συνεχίσω αυτήν την συζήτηση περί πολιτικο - κοινωνικό θέμα..
Απεναντίας, δικαίωμα και υποχρέωση μαζί. Αλλά όχι σε αυτή την ενότητα. Εδώ, νομίζω, ότι μιλάμε για τεχνοκυνηγετικά θέματα και αντλούμε ή μεταδίδουμε σχετικές πληροφορίες και γνώσεις.Τις απόψεις μας γράφουμε φίλε Παύλο,κακό είναι
Στην υπόσχονται....απλά σπάνια παράσχετε έτσι όπως θα έπρεπε κ πιστεύαμεΣωστά, αλλά σημασία έχει ποιος σου την υπόσχεται.
Η καλύτερη ιδέα για θέμα που έχω ακούσει εδώ μέσα. Θα πέσει ατελείωτο γέλιο.Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε θέμα σκέφτομαι να μην αγοράσω.
Έτσι ακριβώς. Είναι μέχρι να πουλήσουν....Στην υπόσχονται....απλά σπάνια παράσχετε έτσι όπως θα έπρεπε κ πιστεύαμε
Εχειβκαι πιο ακρυβες απο καινουριες αχαχαχαχΑγγελια στο car baikal mp 155 ξυλινη 520 ευρω.
550 εχει καινουργια.
WTF?
Ελα τωρα ρε φιλε, κατανταει προσβλητικο.