Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Θα απερριπτα την m2 διοτι ειναι ταλαιπωρια στο καθαρισμα,σκουριαζει σε δευτερολεπτα και ειδικα η καννη.
Θα σου προτεινα και την franchi affinity που ειναι στα 900€ και βγαινει και αριστερη με 7 χρονια εγγυηση!
επειδη ενα φεγγαρι ειχα m2 καμμια ταλαιπωρια στο καθαρισμα. 10 λεπτα ηταν ο κοπος. τι εννοεις με το ταλαιπωρια????

Μετα απο 18 περιπου χρονια που κυνηγω με την franchi του πατερα μου σκεφτομαι να αγορασω ενα οπλο για μενα. Την franchi (500 special) την εκτιμω αλλα θελω κατι καινουργιο για 3 λογους: πρωτον εχει σταθερο τσοκ 3* και για τα παπια που συνηθως κυνηγαω ειναι λιγο περιοριστικο δευτερον για ατσαλθνα ειναι ακαταλληλη και τριτον ειμαι αριστεροχειρας και θελω ενα οπλο για αριστεροχειρα.
Εχω καταλληξει σε τρια οπλα: benelli m2 comfort left, berreta a400 left, breda titano ( εδω δεν παιζει left).
Στο πρωτο ( m2) μου αρεσει πολυ η σκοπευτικη γραμμη , αλλα δεν ειμαι fun τις αδρανειας.Επισης δεν γουσταρω κ τοσο τα πλαστικα κοντακια απο αισθητικης αποψης αλλα ξερω οτι αν το παρω σε ξυλινο χανω το comfort. Στο δευτερο (a400)μου αρεσουν ολα τα αλλα εκτος απο την σκοπευτικη γραμμη. Για το τριτο δεν το εχω πιασει ακομα στα χερια Κουτουνης αλλα θα θελα αποψεις.
Κυνηγαω ορτυκι, τρυγονι , φασσα κ κυριως παπια.
Δεν εχω καταληξει κ θελω λιγη βοηθεια!
.pray to God..pray to God.
αν δεν σ αρεσει η αδρανεια πας στην 400 γιατι δεν εχεις αλλη επιλογη. υπαρχει η 400 η left αλλα θα την επαιρνα χωρις kick off.ειναι εντελως προσωπικη αποψη γιατι πολυ απλα δεν το συμπαθησα ποτε. σε αλλους αρεσει αλλα η beretta δεν το χρειαζεται

επειδη ενα φεγγαρι ειχα m2 καμμια ταλαιπωρια στο καθαρισμα. 10 λεπτα ηταν ο κοπος. τι εννοεις με το ταλαιπωρια????
Την εχει φιλος μου που κυνηγαμε υδροβια μαζι και το οπλο μετα απο καθε κυνηγι γινεται πορτοκαλι απο την σκουρια και αν την καθαρισει μενουν καποια σημαδια σαν κρατηρες!θελει καθαρισμα μετα απο καθε εξοδο

Μετα απο 18 περιπου χρονια που κυνηγω με την franchi του πατερα μου σκεφτομαι να αγορασω ενα οπλο για μενα. Την franchi (500 special) την εκτιμω αλλα θελω κατι καινουργιο για 3 λογους: πρωτον εχει σταθερο τσοκ 3* και για τα παπια που συνηθως κυνηγαω ειναι λιγο περιοριστικο δευτερον για ατσαλθνα ειναι ακαταλληλη και τριτον ειμαι αριστεροχειρας και θελω ενα οπλο για αριστεροχειρα.
Εχω καταλληξει σε τρια οπλα: benelli m2 comfort left, berreta a400 left, breda titano ( εδω δεν παιζει left).
Στο πρωτο ( m2) μου αρεσει πολυ η σκοπευτικη γραμμη , αλλα δεν ειμαι fun τις αδρανειας.Επισης δεν γουσταρω κ τοσο τα πλαστικα κοντακια απο αισθητικης αποψης αλλα ξερω οτι αν το παρω σε ξυλινο χανω το comfort. Στο δευτερο (a400)μου αρεσουν ολα τα αλλα εκτος απο την σκοπευτικη γραμμη. Για το τριτο δεν το εχω πιασει ακομα στα χερια Κουτουνης αλλα θα θελα αποψεις.
Κυνηγαω ορτυκι, τρυγονι , φασσα κ κυριως παπια.
Δεν εχω καταληξει κ θελω λιγη βοηθεια!
.pray to God..pray to God.
Καλημερα φιλε μου εγω εχω τιν m2 δεν θα σου πο παρε m2 η a400. Πιγενε σε καπιο μαγαζι επομισετες αυτες και αλλες ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ πιαστες χαιδεψετες γιατι το οπλο ειναι σαν μια γυναικα σε αλλους αρεση με καμπιλες σε αλους η ψιλες και παι λεγοντας, σου το λεο αυτο επιδι σε καθε επομισι που θα κανεις θα τιν ευχαριστιεσε. ;)

Την εχει φιλος μου που κυνηγαμε υδροβια μαζι και το οπλο μετα απο καθε κυνηγι γινεται πορτοκαλι απο την σκουρια και αν την καθαρισει μενουν καποια σημαδια σαν κρατηρες!θελει καθαρισμα μετα απο καθε εξοδο
δεν εχω κυνηγησει ποτε βαλτο και δεν ξερω αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει οπλο που να μη θελει ξεσκουριασμα μετα απο ολοημερο σε παπια. ας μας διαφωτισουν οι υδροβιοι αρης sky venetatos και λοιποι παπιαδες του φορουμ

Εγω σαν αριστεροχειρας πηρα τη m2, μετα απο 20 χρονια που ειχα τη rafaello, και ηταν δεξια. Το οπλο πραγματι εχει γινει προεκταση του χεριου μου, αλλη κλιση αλλη επωμιση,για σκουρια οσες φορες πηγα για παπια δεν την καθαρισα αλλα δεν βραχηκε. Η βαφη ειναι ματ ισως να ειναι πιο επιρεπης δεν το γνωριζω, παντως ενα μικρο προβλημα σκουριας μου εμφανισε στη ριγα ισως απο ιδρωτα αλλα το εβγαλα αμεσως με wd40 και λαδι, απο τοτε τιποτα και το οπλο το κυνηγαω σε ασχημα μερη...Σαν οπλο στο συνιστω ανεπιφυλακτα αλλα δεστο πρωτα και μετα αποφασισε

Η βαφη της δεν ειναι το κλασσικο γυαλιστερο εξωτερικα και σκουριαζει πανευκολα
Φίλε μου από ότι κατάλαβα την είχε αφήσει κάποια στιγμή ακαθαριστη ο δικός σου και είχε κάνει πυρήνες σκουριας και με την πρώτη υγρασία μεγαλωνανε..η το εναλλακτικό σενάριο να ήταν από μαμά ελατωματικη βαφή . Δεν είναι λογικό να σκουριαζει όπλο την στιγμή που είσαι στο κυνήγι και στο λέω που έχω μπει ολόκληρος σχεδόν μέσα στην θάλασσα ;)

Εχω πιασει την m2 σε συνθετικη και την α400. Πανω μου καθεται σαφως καλυτερα η m2 και μου αρεσει η σκοπευτικη της γραμμη.
Πετρο εχεις την συνθετικη m 2 ; Γενικα το συστημα comfort βοηθαει στην ανακρουση; Γιατι αισθητικα σιγουρα προτιμω την ξυλινη .
Σας ευχαριστω παντως ολους για την βοηθεια.

Καλημερα φιλε μου εγω εχω τιν m2 δεν θα σου πο παρε m2 η a400. Πιγενε σε καπιο μαγαζι επομισετες αυτες και αλλες ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ πιαστες χαιδεψετες γιατι το οπλο ειναι σαν μια γυναικα σε αλλους αρεση με καμπιλες σε αλους η ψιλες και παι λεγοντας, σου το λεο αυτο επιδι σε καθε επομισι που θα κανεις θα τιν ευχαριστιεσε. ;)
Σε αυτο εχεις μεγαλο δικαιο,να καθισει σε αυτον και ασχετως μοντελου η μαρκας

Φίλε μου από ότι κατάλαβα την είχε αφήσει κάποια στιγμή ακαθαριστη ο δικός σου και είχε κάνει πυρήνες σκουριας και με την πρώτη υγρασία μεγαλωνανε..η το εναλλακτικό σενάριο να ήταν από μαμά ελατωματικη βαφή . Δεν είναι λογικό να σκουριαζει όπλο την στιγμή που είσαι στο κυνήγι και στο λέω που έχω μπει ολόκληρος σχεδόν μέσα στην θάλασσα ;)
δεν εχω κυνηγησει ποτε βαλτο και δεν ξερω αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει οπλο που να μη θελει ξεσκουριασμα μετα απο ολοημερο σε παπια. ας μας διαφωτισουν οι υδροβιοι αρης sky venetatos και λοιποι παπιαδες του φορουμ

Θυμαμαι χαρακτηριστικα ενα κυνηγι με βροχη που καναμε και ξεχασαμε τα οπλα στο αμαξι μουσκεμα στις θηκες,το αποτελεσμα την επομενη μερα η δικη μου(phoenix) δεν ειχε σημαδι ενω του φιλου μου ηταν πορτοκαλι και δεν μπορουσαμε να βγαλουμε την σκουρια!
Δεν εχω κανενα θεμα με τα benelli προς θεου τα εκτιμω πολυ για την αξιοπιστια τους και γενικα σαν φιρμα οπλων απλα θεωρω την βαφη της καννης απαραδεκτη για οπλα 1000+ ..
Να προσθεσω πως δεν αναφερομαι σε ολα τα μοντελα της εταιρειας γιατι σε καποια μοντελα η βαφη ειναι γυαλιστερη
Η βαφη δεν αποτελει προβλημα εννοειται σε καποιον που δεν επισκεπτεται συχνα τον βαλτο αλλα σε εμας που κυνηγαμε τακτικα υδροβια το ιδανικο ειναι η παραλλαγη!

Μπορεί να είχες και καλυτερο λάδι
Και με το ιδιο λαδι να ναι Νικο,η διαφορα ειναι εμφανης αναμεσα στις 2 βαφες..
Δεν θελω να πεισω κανεναν πως δεν ειναι καλο οπλο προς θεου,απλα εμενα ειναι ενα σημειο που με ξυνισε!

πρρε βρε φιλαρακι μια μπαικαλαρα 153 και καντην οτι θες !!!
και απο φιλο ψαγμενο υδροβιο που ψαχνετε με κανες και τετοιες μαλακιες διαφορες σαν τα χαρακτηρηστηκα τσοκακια κ.λ.π με ειπε πολυ καλα λογια και οικονομικη την http://www.kalkantzakos.com/Product/4642/l4s-black-hunter,-karampina-fabarm εχει και αλες εκδοσεις ποιο οικονομικες απλα εγω την εβαλα για να δεις τα χαρακτηρηστηκα της !! κατι με ελεγε αυτος για την κανη εχει κατι ιδετερο !!! για κοιτα να παρεις γνωμες !!!

Πως σας φαινεται σαν αγορα;
Τι πρεπει να προσεξει ο αγοραστης στο οπλο;
https://www.car.gr/parts/view/9140689/
Πολύ καλό όπλο Αποστόλη, έχω ρίξει από 24γρ μέχρι σεμι χωρίς κανένα πρόβλημα ή εμπλοκή ποτέ, δοκιμασμένο στην Ελληνική αγορά για χρόνια. Θα σου λεγα να κοιτάξεις για τυχόν σκουριες και κυρίως στο πάνω μέρος της βάσης που είναι πιο επιρεπης (το κάτω είναι αλουμινιο)και στην κάννη και για κάποιο χτύπημα, αυτά τα ολίγα.

Πως σας φαινεται σαν αγορα;
Τι πρεπει να προσεξει ο αγοραστης στο οπλο;
https://www.car.gr/parts/view/9140689/
όπλο δοκιμασμένο με πάρα πάρα πολλές πωλήσεις όσοι το έχουν η το είχαν είναι μόνο ευχαριστημένοι
ποιότητα πολύ καλή για τα λεφτά του και βγάζει πολλά χρόνια και άπειρες τουφεκιές χωρίς προβλήματα η ζημιές
τιμή καλή αν του κόψεις κάτι ακόμα καλό είναι
το βλέπεις το λύνεις και κοιτάς φθορές αν υπάρχουν σε κάννη κλείστρο
κάποια που είχα δει είχαν στραβιά κολλημένη ρίγα(όχι κάννη) που όταν το αντιληφθείς είναι ενοχλητκό και άσχημο αισθητικά

Status
Not open for further replies.
Back