Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Εχω πιασει την m2 σε συνθετικη και την α400. Πανω μου καθεται σαφως καλυτερα η m2 και μου αρεσει η σκοπευτικη της γραμμη.
Πετρο εχεις την συνθετικη m 2 ; Γενικα το συστημα comfort βοηθαει στην ανακρουση; Γιατι αισθητικα σιγουρα προτιμω την ξυλινη .
Σας ευχαριστω παντως ολους για την βοηθεια.
Εχω την συνθετικη m2 και με το comfort συστημα. Απο ανακρουση δεν καταλαβαινεις το παραμικρο ειναι παιχνιδι. Η ξηλινη m2 δεν μου αρεσει καθολου δεν της παει. Αν προτιμας ξυλο πηγαινε σε αλλο τυπο, παντως ειναι παρα πολυ καλο οπλο...και στο καθαρισμα παιχνιδι

Γνωριζει καποιος την καραμπινα mega της bernardelli ? Δινει 6 τσοκ, βαλιτσα,φλαντζες,στην τιμη των 575 ευρω!.what.Αξιζει τι λετε?Λιγο που το εψαξα δειχνουν να ειναι πολυ καλα οπλα.Απλα εδω στην ελλαδα, ειναι λιγο αδικημενα απ οτι φαινεται...xm.

Απλα εδω στην ελλαδα, ειναι λιγο αδικημενα απ οτι φαινεται...xm.
Οταν πριν μερικα χρονια ειχε παρουσιασει την vincent ηταν σκετη αποτυχια.
Την ειχε φιλος και εχω δει απο κοντα τα χαλια της.Απο εμπλοκη σε εμπλοκή.
Το ιδιο οπλο ειχε κ ο Χρ.Χατζιωτης και του εβγαλε προβληματα,Ειχε γραψει για αυτο καποτε στο hunter passion και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ που το ειπε δημοσια!!
Την mega δεν την ξερω,Μακαρι να την εχουν βελτιωσει και να μην εχει καμια σχεση με την vincent...

Γνωριζει καποιος την καραμπινα mega της bernardelli ? Δινει 6 τσοκ, βαλιτσα,φλαντζες,στην τιμη των 575 ευρω!.what.Αξιζει τι λετε?Λιγο που το εψαξα δειχνουν να ειναι πολυ καλα οπλα.Απλα εδω στην ελλαδα, ειναι λιγο αδικημενα απ οτι φαινεται...xm.
Made in Turkey ειναι δεν το έχω δει από κοντά ποτέ
This shotgun is actually produced for Bernardelli by the Turkish gunmaker Sarsilmaz, but sold only under the Bernardelli name. (Bernardelli stopped production of its last semiautomatic shotgun, the Vincent, some time ago.) The Mega is a gas-operated magnum shotgun with excellent workmanship. The Mega has a catch that can be thrown to stop feed from the tubular magazine; this allows the shooter to manually load rounds into the breech if, for example, a different type of load is desired for a short period. The receiver housing is made from a light alloy known as Ergal; the stock is of Turkish walnut.

Οταν πριν μερικα χρονια ειχε παρουσιασει την vincent ηταν σκετη αποτυχια.
Την ειχε φιλος και εχω δει απο κοντα τα χαλια της.Απο εμπλοκη σε εμπλοκή.
Το ιδιο οπλο ειχε κ ο Χρ.Χατζιωτης και του εβγαλε προβληματα,Ειχε γραψει για αυτο καποτε στο hunter passion και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ που το ειπε δημοσια!!
Την mega δεν την ξερω,Μακαρι να την εχουν βελτιωσει και να μην εχει καμια σχεση με την vincent...
Kαμια σχεση η vincent με την mega .Η Mega απο οτι ειδα ειναι μια βελτιωμενη franchi PG 85

Kαμια σχεση η vincent με την mega .Η Mega απο οτι ειδα ειναι μια βελτιωμενη franchi PG 85
Και η vincent απο οτι λεγοταν ηταν αποτέλεσμα συνεργασιας με την remington κ με σχεδον παρόμοιο σύστημα αεριων.Ελα ομως που δεν..
Μακαρι να βγει οντως καλη..

Τελικα μετα απο πραγματικο ψαξιμο,μπηκα στην σελιδα τους στο facebook και απο οτι φαινεται κλεινει προσωρινα το εργοστασιο στην brescia,και μαλιστα εχουν ειδοποιηθει και οι υπαλληλοι της εταιρειας ελπιζοντας να ξανανοιξει..Αν κανω λαθος στην μεταφραση ας διορθωσει καποιος.Παντως μεχρι προσφατα εδειχνε να μπαινει σε καλο δρομο,αλλα δεν αντεξε την κριση.(και αυτοι τα ιδια τραβανε)Το επισημο σαιτ τους ειναι πολυ καλο.Ισως στειλω και ενα mail για περισσοτερη ενημερωση..Τα δικαννα τους ειναι απο αλλον πλανητη παντως..

Aπο οτι καταλαβα τα εχουν με τους δημοσιογραφους του ειδικου τυπου και τους εμπορους του χωρου για ψευδεις πληροφοριες σχετικα με την προελευση των προιοντων τους Ειδικοτερα αναφερει οτι οσοι μετεφεραν ψευδεις πληροφοριες τωρα μπορουν να χαιρονται για το προσωρινο κλεισιμο του εργοστασιου.ΚΡΙΜΑ!! Στο βινρεο της εταιριας ο pierp torosani ανεφερε 3-4 φορες οτι τα οπλα κατασκευαζονται στην Ιταλια Τελικα η πληρωμενη δημοσιογραφεια εκανε την δουλεια της Και εμεις οι ιδιοι εχουμε καποιο μεριδιο ευθυνης γιατι αναπαραγουμε ειδησεις χωρις να τσεκαρουμε εαν ειναι αληθεις

Πολλα χρονια πριν παντως ειχα διαβασει οτι την ειχε αγορασει Τουρκικη εταιρια. Αν αληθευει ή οχι, δεν το ξερω. Προφανως οι γειτονες αγοραζουν τεχνογνωσια, και ονοματα, ελπιζοντας να κερδισουν ενα μεριδιο στην αγορα και λογω ονοματος.

Πολλα χρονια πριν παντως ειχα διαβασει οτι την ειχε αγορασει Τουρκικη εταιρια. Αν αληθευει ή οχι, δεν το ξερω. Προφανως οι γειτονες αγοραζουν τεχνογνωσια, και ονοματα, ελπιζοντας να κερδισουν ενα μεριδιο στην αγορα και λογω ονοματος.
Τελικα μαλλον δεν αληθευει η ιδια η εταιρια εχει καταγγειλει την εφημεριδα corriere de la sera και τον δημοσιογραφο massimiliano del barba οτι παρουσιασαν ψευδεις πληροφοριες τον απριλιο 2012 οτι τα οπλα κατασκευαζονται στην τουρκια Μαλιστα εχουν κινηθει νομικα εναντιον της εφημεριδας δεικδικωντας αποζημιωση για διαφυγοντα κερδη Η υποθεση εκδικαζεται τον φεβρουαριο του 2017

Τελικα μετα απο πραγματικο ψαξιμο,μπηκα στην σελιδα τους στο facebook και απο οτι φαινεται κλεινει προσωρινα το εργοστασιο στην brescia,και μαλιστα εχουν ειδοποιηθει και οι υπαλληλοι της εταιρειας ελπιζοντας να ξανανοιξει..Αν κανω λαθος στην μεταφραση ας διορθωσει καποιος.Παντως μεχρι προσφατα εδειχνε να μπαινει σε καλο δρομο,αλλα δεν αντεξε την κριση.(και αυτοι τα ιδια τραβανε)Το επισημο σαιτ τους ειναι πολυ καλο.Ισως στειλω και ενα mail για περισσοτερη ενημερωση..Τα δικαννα τους ειναι απο αλλον πλανητη παντως..

Αυτο με το κλεισιμο του εργοστασιου το εχω διαβασει κι εγω. Πιστευουν πως θα επανελθουν και τους το ευχομαι ολοψυχα. Εχω δει φανταστικα πλαγιοκαννα απο την συγκεκριμενη εταιρεια.

Απο οτι καταλαβα μετα απο συνδεση διαφορων γεγονοτων,κατεληξα οτι κοινως τους φαγανε:(Τα οπλα τους ειναι φανταστικα και ποτε δεν κατασκευαστηκαν στην τουρκια.Απλα καποια στιγμη οι τουρκοι, ειχαν αγορασει το πλειοψηφικο πακετο μετοχων,και μεχρι εκει...
Σε αυτο το βιντεο του 2013 μεσα στο εργοστασιο στην brescia,o torosani τα λεει ολα...MADE IN ITALY 100%

ωραίο τουφέκι για περπατητό,βγαίνει μόνο σε 66 πόντους κάννες με βάση από ergal(αλουμίνιο)που του δίνει λιγότερο βάρος βοηθώντας πολύ στο πολύωρο περπάτημα
κάννες διευρυμένου αυλού 18,8 όπως γράφει αλλά μπορεί και να είναι 18,7 χωρίς να έχει πολύ σημασία αυτό,βοηθάει όμως κάποιον που θέλει να χρησιμοποιήσει πιο βαριά φυσίγγια δίνοντας πιστεύω καλή κατανομή....βέβαια τα πιο βαριά φυσίγγια ίσως να κλωτσάνε περισσότερο μιας και το όπλο είναι ελαφρύ γι αυτό κάποιες δοκιμές δείχνουν πόσο ενοχλεί τον καθένα ;)
στο καθρέπτη της βάσης έχει ενίσχυση από φύλλο ατσάλινο που λογικά του δίνει αντοχή και μακροζωία
ο μηχανισμός του είναι αδρανείας
καλό ζύγισμα και αίσθηση ανάμεσα στα χέρια
καλή επιλογή για κάποιον που κάνει κυνήγια φέρμας
καινούργιο έχει 1800-1900 ευρώ μεταχειρισμένο μέχρι 1000 σε καλή κατάσταση πιστεύω ότι ειναι καλά :)

Το φιλαράκι μας και συνκηνυγος μας Κώστας σκέφτεται ή μάλλον καλύτερα το έχει αποφασίσει, να αγοράσει το benelli 828 black. Η κύρια χρήση του θα είναι για κυνήγι μπεκατσας, με φυσίγγια διασποράς και μάλλινα από 32 έως 34 γραμμάρια. Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το φιλαράκι μας και συνκηνυγος μας Κώστας σκέφτεται ή μάλλον καλύτερα το έχει αποφασίσει, να αγοράσει το benelli 828 black. Η κύρια χρήση του θα είναι για κυνήγι μπεκατσας, με φυσίγγια διασποράς και μάλλινα από 32 έως 34 γραμμάρια. Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αφού το έχει αποφασίσει ρε Γιάννη, τι το ψάχνετε; Αφήστε τον άνθρωπο να το πάρει, αφού το έχει βάλει στην καρδιά του ... Άμα αρχίσει ο ένας κι ο άλλος να λέει τη γνώμη του με βάση το προσωπικό του γούστο, ή τι είδε ή τι άκουσε κλπ. άστα να πάνε ... θα του βάλετε το μικρόβιο της αμφιβολίας και δεν θα το ευχαριστηθεί ...
Καλορίζικο και με την υγεία του, να το χαρεί ο άνθρωπος. Ένα τουφέκι είναι ... εντάξει, με κάποιες μικροδιαφορές (ή καινοτομίες) από τα συνηθισμένα, αλλά για τη δουλειά που το θέλει μια χαρά είναι.
Εδώ ένα παιδί που το είχε πάρει πέρυσι το έριχνε τακτικά στο σκοπευτήριο (παρόλο που το πήρε κυρίως για το κυνήγι) και έριχνε πολύ καλά. Ένα πρόβλημα του παρουσίασε στη σκανδάλη, αλλά πίεσε τον Κύργια και του την άλλαξε. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα έχουν πρόβλημα ... Έχω να τον δω πολύ καιρό, και δεν ξέρω κάτι παραπάνω αλλά υποθέτω ότι θα το ευχαριστήθηκε και στο κυνήγι, αφού όπως είπα έριχνε πολύ καλά !! ...

Έχει δικιο ο Στελιος, αφού αρέσει στον ανθρωπο τελείωσε. Αλλωστε για μπεκάτσα ειναι ωραιο. Το ειχα επωμίσει και ηταν παναλαφρο και ερχοταν ταχυτατα στο ματι. Ας κανει ο ανθρωπος το κεφι του γιατι αν του αλλαξει τριτος γνωμη ισως να το χει μεσα του που δεν το πηρε!

Status
Not open for further replies.
Back