Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Αφού το έχει αποφασίσει ρε Γιάννη, τι το ψάχνετε; Αφήστε τον άνθρωπο να το πάρει, αφού το έχει βάλει στην καρδιά του ... Άμα αρχίσει ο ένας κι ο άλλος να λέει τη γνώμη του με βάση το προσωπικό του γούστο, ή τι είδε ή τι άκουσε κλπ. άστα να πάνε ... θα του βάλετε το μικρόβιο της αμφιβολίας και δεν θα το ευχαριστηθεί ...
Καλορίζικο και με την υγεία του, να το χαρεί ο άνθρωπος. Ένα τουφέκι είναι ... εντάξει, με κάποιες μικροδιαφορές (ή καινοτομίες) από τα συνηθισμένα, αλλά για τη δουλειά που το θέλει μια χαρά είναι.
Εδώ ένα παιδί που το είχε πάρει πέρυσι το έριχνε τακτικά στο σκοπευτήριο (παρόλο που το πήρε κυρίως για το κυνήγι) και έριχνε πολύ καλά. Ένα πρόβλημα του παρουσίασε στη σκανδάλη, αλλά πίεσε τον Κύργια και του την άλλαξε. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα έχουν πρόβλημα ... Έχω να τον δω πολύ καιρό, και δεν ξέρω κάτι παραπάνω αλλά υποθέτω ότι θα το ευχαριστήθηκε και στο κυνήγι, αφού όπως είπα έριχνε πολύ καλά !! ...
Εγώ Στέλιο μου του είπα το έχεις πάρει και δεν το ξέρεις.. .....sarcastic.
Εγώ μαζί του, το έχει μεγάλη καψούρα ο Κώστας αυτό το όπλο..........ha ha ha.

Αφού το έχει αποφασίσει ρε Γιάννη, τι το ψάχνετε; Αφήστε τον άνθρωπο να το πάρει, αφού το έχει βάλει στην καρδιά του ... Άμα αρχίσει ο ένας κι ο άλλος να λέει τη γνώμη του με βάση το προσωπικό του γούστο, ή τι είδε ή τι άκουσε κλπ. άστα να πάνε ... θα του βάλετε το μικρόβιο της αμφιβολίας και δεν θα το ευχαριστηθεί ...
Καλορίζικο και με την υγεία του, να το χαρεί ο άνθρωπος. Ένα τουφέκι είναι ... εντάξει, με κάποιες μικροδιαφορές (ή καινοτομίες) από τα συνηθισμένα, αλλά για τη δουλειά που το θέλει μια χαρά είναι.
Εδώ ένα παιδί που το είχε πάρει πέρυσι το έριχνε τακτικά στο σκοπευτήριο (παρόλο που το πήρε κυρίως για το κυνήγι) και έριχνε πολύ καλά. Ένα πρόβλημα του παρουσίασε στη σκανδάλη, αλλά πίεσε τον Κύργια και του την άλλαξε. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα έχουν πρόβλημα ... Έχω να τον δω πολύ καιρό, και δεν ξέρω κάτι παραπάνω αλλά υποθέτω ότι θα το ευχαριστήθηκε και στο κυνήγι, αφού όπως είπα έριχνε πολύ καλά !! ...
Καλησπερα! Ειδα χθες τυχαια το παιδι που λες Στελιο! Τον ρωτησα για το οπλο και μου ειπε οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος.ειναι οπλο πασπαρτου κατα την γνωμη μου.δηλαδη κανεις τη δουλεια σου παντου με ενα οπλο και αυτο ειναι σιγουρα στα υπερ του.προσωπικα σαν ζυγισμα μου αρεσε.Γιαννη αν το θελει τοσο η γνωμη μου ειναι να το παρει και πιστευω δεν θα το μετανιωσει!

http://imgur.com/Q0WXIuH
Ρε παιδια τι οπλαρα αυτο το invictus sporting της guerini!!!ετυχε να το δω και επαθα πλακα!!
Τυφλα να χει το 692!!
Η εταιρια το δινει για ενα εκατομυριο βολες!!παρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης!!!
Δημητρη ειναι κουκλες πραγματι αλλα δεν Εχω ιδεα για την ιστορια αυτης της εταιρειας για να μπορω να πω εαν πραγματι εχει τετοια ποιοτητα που να δικαιολογει τια τιμες της και την αντοχη που του καταλογιζεται
Εαν εχει τετοια ποιοτητα και αντοχη κογικα θα επρεπ να ηταν παραπλησιο ενος salvinelli ενος perazzi κλπ

Δεν ξερω να σου πω
Ομως ειναι πραγματι κουκλες

Οπως γραφει και ο φιλος Βικτωρας πιο πανω 7000 $η τιμη του Invictus 1 και 9000$ το Invictus V.Στην Ελλαδα σε προσφορα με 76 εκατοστα καννες 3720.Πολυ καλα οπλο για καποιων που μπορει να " ξεπερασει"την μαρκα που αναγραφει το οπλο του ,να προσθεσω επισης οτι κυκλοφορει στην Βρεττανικη αγορα μια ειδικη εκδοση του Ιnvictus v higk pheasant με σταθερο τσοκαρισμα 3/4 και full.

Θελει ο πεθερος μου στο χωριο να αγορασει μια καραμπινα απο φιλο μαρκας imperium. Ξερεται τι προελευση ειναι εγω την ειδα λιγο και ακρη δεν εβγαλα.Παντως ειναι μαγκνουμ με τρια εξωτερικα τσοκ. Ειναι λιγο κακομεταχειρισμενη ακαθαριστη αλαδωτη με λιγες σκουριες κλπ. Μου εκανε εντυπωση που ειχε ελατηριο περιμετρικα της αποθηκης και απο πανω σιδηροδρομο και ετσι δουλευε το κλειστρο, να υποθεσω οτι ειναι ελατηριου.Η τιμη θα ειναι 250 euro ο πεθερος μου δεν ειναι κυνηγος αλλα θα ασχοληθει λιγο. Εγω εριξα δυο τριαδες απανωτες καλα δουλεψε. Οποιος ξερει κατι περιμενωμην τα δωσει τσαμπα ο ανθρωπος

http://imgur.com/Q0WXIuH
Ρε παιδια τι οπλαρα αυτο το invictus sporting της guerini!!!ετυχε να το δω και επαθα πλακα!!
Τυφλα να χει το 692!!
Η εταιρια το δινει για ενα εκατομυριο βολες!!παρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης!!!
Θα ειναι το επομενο σκοπευτικο μου σε 81 ποντους οταν βεβαια δωσω το δικο μου!

Θελει ο πεθερος μου στο χωριο να αγορασει μια καραμπινα απο φιλο μαρκας imperium. Ξερεται τι προελευση ειναι εγω την ειδα λιγο και ακρη δεν εβγαλα.Παντως ειναι μαγκνουμ με τρια εξωτερικα τσοκ. Ειναι λιγο κακομεταχειρισμενη ακαθαριστη αλαδωτη με λιγες σκουριες κλπ. Μου εκανε εντυπωση που ειχε ελατηριο περιμετρικα της αποθηκης και απο πανω σιδηροδρομο και ετσι δουλευε το κλειστρο, να υποθεσω οτι ειναι ελατηριου.Η τιμη θα ειναι 250 euro ο πεθερος μου δεν ειναι κυνηγος αλλα θα ασχοληθει λιγο. Εγω εριξα δυο τριαδες απανωτες καλα δουλεψε. Οποιος ξερει κατι περιμενωμην τα δωσει τσαμπα ο ανθρωπος
Πέτρο δεν την έχω δεί η ακούσει καν.ο μηχανισμός όπως τον περιγράφεις μου λέει πιο πολύ σε μηχανισμο αερίων τύπου franchi
φωτό μπορείς να βάλεις;;;;;;

Θα ειναι το επομενο σκοπευτικο μου σε 81 ποντους οταν βεβαια δωσω το δικο μου!
Σε 81 το επιασα!!πολυ ωραιο!!το μονο αρνητικο που βρηκα το πελμα λαστιχενιο και κολαει στα ρουχα!!ωραιο οπλο αλλα δεν ειναι δοκιμασμενο οπως ενα 686 η ενα browning!!δυσκολη αποφαση!!εγω Ηλια αν παρω δευτερο μαλλον το 725 σε 81!!

Πέτρο δεν την έχω δεί η ακούσει καν.ο μηχανισμός όπως τον περιγράφεις μου λέει πιο πολύ σε μηχανισμο αερίων τύπου franchi
φωτό μπορείς να βάλεις;;;;;;
Δυστυχως δεν μπορω αλλα αν ηταν ελατηριου δεν θα ανεβοκατεβαινε και η κανη? Παντως εγω ειμαι αρνητικος στην αγορα της ετσι οπως την ειχε αυτο ειπα στο πεθερο μου

Σε 81 το επιασα!!πολυ ωραιο!!το μονο αρνητικο που βρηκα το πελμα λαστιχενιο και κολαει στα ρουχα!!ωραιο οπλο αλλα δεν ειναι δοκιμασμενο οπως ενα 686 η ενα browning!!δυσκολη αποφαση!!εγω Ηλια αν παρω δευτερο μαλλον το 725 σε 81!!
Δεν ξερω μου εχει κατσει στο μυαλο!το 725 μου αρεσει και εμενα παρα πολυ αλλα θεωρω πως το guerini ειναι μια κατηγορια πανω...και σε συζητησεις με διαφορους σκοπευτες την ιδια αποψη εχουν...μερικα οπλα που κυκλοφορουν δεν εχει ακουστει τιποτα για προβληματα....σιγουρα την αξιοπιστια της beretta και της browning δεν την εχει!

Σκέφτομαι να αγοράσω μια καραμπίνα καινούργια έως 1000€ . Τα κυνήγια που κάνω είναι κυρίως Τσιχλοκοτσυφα , τρυγόνια ,υδρόβια (δηλαδή κυνήγια χωρίς σκύλο ) αλλά δεν θέλω να την περιορισω μονο σε αυτά πχ θα ήθελα να μπορω να την πάρω και σε ενα κυνήγι με φιλο για ορτύκια ή μπεκατσα . Τι προτείνεται ;;;

Σκέφτομαι να αγοράσω μια καραμπίνα καινούργια έως 1000€ . Τα κυνήγια που κάνω είναι κυρίως Τσιχλοκοτσυφα , τρυγόνια ,υδρόβια (δηλαδή κυνήγια χωρίς σκύλο ) αλλά δεν θέλω να την περιορισω μονο σε αυτά πχ θα ήθελα να μπορω να την πάρω και σε ενα κυνήγι με φιλο για ορτύκια ή μπεκατσα . Τι προτείνεται ;;;
Beretta Bellmonte

Breda echo black με κανη 66cm.

Fabarm h4 , sx3

Με προλαβες Νικο! Αυτα τα δυο οπλα ηθελα να γραψω και εγω συν την benelli M2..Πολυ καλα και τα τρια και δοκιμασμενα.ειδικα η fabarm H4 τα σπαει σε value for money με 850 ευρω..με τα αλλα δυο οπλα που εγραψαν και οι προλαλησαντες τα οποια ειναι πολυ καλα νομιζω εκει καπου πρεπει να παιξεις Νικο.για ανακεφαλαιωση:
Fabarm H4 -850€
Beretta bellmonte-απο 850-970€ (αναλογα το καταστημα)
Βreda echo black-990€
Winchester sx3 -1000€
Εγω να προσθεσω και την
Benelli M2 -990€

Πιαστα ολα και δες τη σου ταιριαζει καλυτερα.

Status
Not open for further replies.
Back