Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Προς το παρόν έχω επωμισει την bellmonte και την beretta a300
Δεν ήξερα οτι η sx3 ειναι στο χιλιάρικο !!! Είχα την εντύπωση οτι είναι πολύ παραπανω θα κοιτάξω μήπως την φέρνει κάποιος εδώ στο νησί αλλιως στο επόμενο ταξίδι στην Αθήνα !!! Αναμεσα στην bellmonte kai sthn a300 κλείνω προς την α300 και σαν ζύγισμα και κυρίως στην bellmonte δεν μου πολύ αρέσει ο τροπος που γεμίζει ( δλδ αυτό που πρέπει να σπρωχνω το μπουτον κάθε φορά μπρος πίσω )

Πήγα σήμερα καλκατζακο και beretta Ελλάς.
Έγινε του χουφτωματος.

Είδα και επομισα
1) Cesar Guerini tempio kai tempio light
Φανταστικά όπλα! Ειδικά το Light μου άρεσε πολύ πιστεύω στα λεφτά του είναι ότι καλύτερο υπάρχει ...εξαιρετικό ζυγισμα ξύλα πανέμορφα για τα λεφτά του εφαρμογές άψογες κοντακι σχεδόν έτοιμο στα μέτρα μου μόνη "ένσταση" το ξύλινο πελμα που δεν ξέρω αν θα το άφηνα γιατί δείχνει πανέμορφο η θα έβαζα κάτι σε τζελ
2) benelli super pose ωραίο ελαφρυ καλό ζυγισμα ωραία σκοπεφτικη γραμμή με την καρμπον ριγα...αλλά πολύ μικρό το grip δεν χωράει καλά καλά το χέρι μου που δεν το λες και χέρι ξυλοκοπου και δεύτερη ένσταση δεν μου άρεσε η βαφη στα ξύλα σαν να έβλεπες πολλές μικροσκοπικες φυσαλίδες.
3) winchester midnight light παρα πολυ ελαφρύ ωραία σκοπεφτικη γραμμή αλλά ένιωθα ατσουμπαλο το ζυγισμα του δεν μου ανέβαινε γλυκά ένιωθα να το χάνω παρα το μικρό του βάρος .
4) berreta ultra light(με mobile choke) τρομερό ζυγισμα μανιτζιβελο με την σκέψη ερχόταν αλλά δεν μου έδειχνε ότι αξίζει τα παραπάνω λεφτά σε σχέση με το Guerini ούτε είχε τόσο καλά ξύλα .
5) beretta 486 πλάγιο με ..hp choke
Όνειρο σκέτο εμφάνιση ζυγισμα εφαρμογές αλλά πανάκριβο και να το επερνα δεν θα μπορούσα να κυνηγισω από το άγχος μην γρατσουνιστει.
6) ένα franchi πλάγιο μεταχείρισμενο επίσης μου άρεσε καθρέφτες οι κανες με πολύ λίγη χρήση δεν ανοιγε ακομα ευκολα σχεδόν άριστη κατάσταση μου φάνηκε χωρίς να είμαι ειδικός . Το είχε στο χιλιάρικο .
Δεν ειχε να δω κανένα από τα 525 725 Light οπότε τα αφήνω με αστερισκο.
Αυτά !
Να πω ότι και στον καλκατζακο και στην μπερετα ήταν πολυ εξυπηρετικοι με άφησαν να κάνω ότι θέλω χωρίς ξυνες και κομπλεξισμους .

Επειδη με τρωει λιγο και το σκεφτομαι αρκετα ακουω γνωμες για lanber 2077 , 2087
Πέτρο ο Στέφανος (stive64) έχει το 2077. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του για να σου πει τις εντυπώσεις του ή αν μας διαβάζει ο Στέφανος ας μας τις πει εδώ δημοσίως σε περίπτωση που ενδιαφερθεί κι άλλος συνάδελφος...

Με προλαβες Νικο! Αυτα τα δυο οπλα ηθελα να γραψω και εγω συν την benelli M2..Πολυ καλα και τα τρια και δοκιμασμενα.ειδικα η fabarm H4 τα σπαει σε value for money με 850 ευρω..με τα αλλα δυο οπλα που εγραψαν και οι προλαλησαντες τα οποια ειναι πολυ καλα νομιζω εκει καπου πρεπει να παιξεις Νικο.για ανακεφαλαιωση:
Fabarm H4 -850€
Beretta bellmonte-απο 850-970€ (αναλογα το καταστημα)
Βreda echo black-990€
Winchester sx3 -1000€
Εγω να προσθεσω και την
Benelli M2 -990€

Πιαστα ολα και δες τη σου ταιριαζει καλυτερα.
+ beretta es 100 vitoria 800 euro.

μεταξύ es 100 και fabarm h4 ποια και γιατι?

+ beretta es 100 vitoria 800 euro.

μεταξύ es 100 και fabarm h4 ποια και γιατι?

Αν θέλεις για περπατητο τότε h4 με διαφορά λόγο βάρους και ζυγισματος . Αν μιλάμε για καρτερι ότι βολευτεί ο καθένας
Δοκιμασμένα τουφεκια και τα 2
Το καθένα με τα + και - του λόγο αδράνειας και αερίων

Αν θέλεις για περπατητο τότε h4 με διαφορά λόγο βάρους και ζυγισματος . Αν μιλάμε για καρτερι ότι βολευτεί ο καθένας
Δοκιμασμένα τουφεκια και τα 2
Το καθένα με τα + και - του λόγο αδράνειας και αερίων
Νίκο με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο χωρίς εμλοκές και να ρίχνει εκεί που πρέπει (σωστο κοντάκι).
Βλέπω ότι η fabarm διαφημίζει τη γεωμετρια της κάννης της, και με δελεάζει το γεγονός να προσφέρει κατι παραπάνω βλητικά.
Οσον αφορα τους μηχανισμούς αεριο ή αδράνεια, τα όπλα τα εχω σαν παιδιά μου. με σωστό καθάρισμα δεν πιστευω να κάνουν εμπλοκή.
Τι πιστευεις?

Αποστόλη έχεις ψάξει καθόλου για μεταχειρισμένο;
Υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες με όπλα ανώτερα στην ίδια τιμή που ψάχνεις.
Σε μεταχειρισμένα Γιώργο όχι, έλεγα να πάρω του κουτιού.
Εχω καιρό πάντως μπροστά μου και το ψάχνω :)

Νίκο με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο χωρίς εμλοκές και να ρίχνει εκεί που πρέπει (σωστο κοντάκι).
Βλέπω ότι η fabarm διαφημίζει τη γεωμετρια της κάννης της, και με δελεάζει το γεγονός να προσφέρει κατι παραπάνω βλητικά.
Οσον αφορα τους μηχανισμούς αεριο ή αδράνεια, τα όπλα τα εχω σαν παιδιά μου. με σωστό καθάρισμα δεν πιστευω να κάνουν εμπλοκή.
Τι πιστευεις?
Και τα 2 ρίχνουν χωρίς εμπλοκες το ξέρω από κοντινους μου φίλους και πολύ καλές τουφεκιες είναι άλλο στιλ το ζυγισμα των 2 πρέπει να τα πιάσεις για να αποφασίσεις.
Βγάζει καλά σκαγια η h4 και λόγο αερίων και αυλου δεν κλοτσαει καθόλου .
H h4 έχει κλείσει 10ετια δεν έχει αλλάξει ούτε ελατήριο. Η es100 του είχε φύγει σε γκρεμό έσπασε ο υποφυλακτηρας δεν εκπυρσοκροτησε και μετά έριχνε κανονικά .smashfrak.οπότε και στα 2 αν δεν σου τύχει ελατωματικη από μαμά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα

Τι ύψος έχεις αν επιτρέπεται

Επει
Επειδη με τρωει λιγο και το σκεφτομαι αρκετα ακουω γνωμες για lanber 2077 , 2087
Επειδη δεν βλεπω απαντησεις αλλα θα περιμενω, εχω και αλλη μια σκεψη και θα ηθελα τη γνωμη σας. Να δωσω το iz27 μοντελο 1985 ussr, και να παρω ενα καινουργιο mp27 μονοσκανδαλο με αυτοματους εξολκεις και σταθερα τσοκ 1-3, απο οτι εχω διαβασει και απο γνωμες ειδικων δεν υστερουν σε ποιοτητα καθε αλλο τα νεα πλεον made in russia. Θα ηθελα
γνωμες και εμπειριες απο το συγκεκριμενο γιατι απο το παλιο που εχω οι εντυπωσεις μου ειναι παραπανω απο πολυ καλες...

Να δωσω το iz27 μοντελο 1985 ussr, και να παρω ενα καινουργιο mp27 μονοσκανδαλο με αυτοματους εξολκεις
.hair.μην το ξανασκαιφτεις.......δεν θα πάρεις όσα αξίζει,
Κράτα την Οπλαρα σου καί αν θέλεις πάρε ΚΑΙ αυτό που λες .....
Βρίσκεις και μεταχειρισμενο σε άριστη κατάσταση .......

.hair.μην το ξανασκαιφτεις.......δεν θα πάρεις όσα αξίζει,
Κράτα την Οπλαρα σου καί αν θέλεις πάρε ΚΑΙ αυτό που λες .....
Βρίσκεις και μεταχειρισμενο σε άριστη κατάσταση .......
Δεν θελω να εχω δυο ιδια οπλα και να επιλεγω ποιο θα καθεται. Ενα θελω και το σκεφτομαι γιατι υπαρχει η m2 και το iz26...

Επει

Επειδη δεν βλεπω απαντησεις αλλα θα περιμενω, εχω και αλλη μια σκεψη και θα ηθελα τη γνωμη σας. Να δωσω το iz27 μοντελο 1985 ussr, και να παρω ενα καινουργιο mp27 μονοσκανδαλο με αυτοματους εξολκεις και σταθερα τσοκ 1-3, απο οτι εχω διαβασει και απο γνωμες ειδικων δεν υστερουν σε ποιοτητα καθε αλλο τα νεα πλεον made in russia. Θα ηθελα
γνωμες και εμπειριες απο το συγκεκριμενο γιατι απο το παλιο που εχω οι εντυπωσεις μου ειναι παραπανω απο πολυ καλες...
Ποτε και αμα θες σου λεω.

Status
Not open for further replies.
Back