Επειδη η πρωτη φορα ειναι παντα δυσκολη κ αγχωτικη αν θες να ερθεις μπορεις να μου στειλεις μυνημα να ειμαι εκει να σε βοηθησω οσο μπορω
Η προταση ειναι ανοιχτη κ αν θελησεις βοηθεια για να δοκιμασεις, εδω ειμαι...
Επειδη η πρωτη φορα ειναι παντα δυσκολη κ αγχωτικη αν θες να ερθεις μπορεις να μου στειλεις μυνημα να ειμαι εκει να σε βοηθησω οσο μπορω
Η προταση ειναι ανοιχτη κ αν θελησεις βοηθεια για να δοκιμασεις, εδω ειμαι...
Ρε τι παθαμε με τα αμερικανικα τωρα τελευταια....xm.Hits and misses
Μετα απο την γλωσσοφαγια του Spinning εδειξα ανωτεροτητα κ τον πηρα σημερα μαζι στο σκοπευτηριο... Κ εκει συνεβει κατι το εξαιρετικα απιθανο... .xm.που με προβληματισε ταμαλα και με εκανε να αρχισω να ανησυχω πραγματικα....asking. Αφου του εδινα διαρκως συμβουλες κ αφου μου ειχε κοτσαρει την καμερα στο οπλο μου για να μου χαλασει το ζυγισμα κ να εχω αστοχιες, φτασαμε στον αγαπημενο μου βατηρα 6, αυτον που παιζω τον ντουμπλε αναποδα, ξερετε... Ολα χαρα εγω, περιμενω να ριξω 3-4 ντουμπλεδες να το ευχαριστηθω, ριχνει ο Γιωρικας ολα καλα, παιρνω θεση, φωναζω "ναι" και ακουω ενα "γκλαν"... Αααα, λεω κολλησε... Παλι "ναι"... τιποτα... Για να μην τα πολυλογω, αυτη η μαυρογατα με την γλωσσοφαγια της καταφερε να χαλασει την μηχανη του Skeet, χωρις να μπορει να γινει τιποτα μεχρι να ερθει μηχανικος... Πειτε μου τωρα εσεις... Ποσο πιθανο ειναι να συμβει αυτο τυχαια???.buy buy.
Και γω περίμενα ο Αλεπουδιάρης να φέρει βίντεο με τους ανάποδους ντουμπλεδες......
Ο ντουμπλές παίχτηκε ανάποδα αλλά τζίφος, ο λόγος ήταν ότι του χάλασα το ζύγισμα του όπλου επειδή του έβαλα την κάμερα ... τι χες Γιάννη, τι χα πάντα ... .hit.φτασαμε στον αγαπημενο μου βατηρα 6, αυτον που παιζω τον ντουμπλε αναποδα, ξερετε...
Μόλις χάλασε η μηχανή του λέω ή θα φύγουμε ή θα παίξουμε trap. Εκεί τον είδα να αλλάζει δέκα χρώματα " ... ε τι trap τώρα, άστο καλύτερα το trap..."Μετα αναγκαστικα του εδειξα τα μυστικα του Trap
Δυο χρόνια τα έχω Γεράσιμε, μαζί τα είχα πάρει U2 & U3.Έχει παρει και U3?
Η κάμερα έγραψε πολλά και ωραία στιγμιότυπα για κουβεντούλα. Δείχνει πραγματικά πια είναι τα προβλήματα τόσο στο skeet όσο και στο trap. Χαρακτηριστικό λάθος η τοποθέτηση με σταμάτημα του όπλου μπροστά από τον δεύτερο στόχο στους ντουμπλέδες του skeet, καθώς και το σταμάτημα του όπλου πάνω στον δίσκο στο trap. Θα δείτε και στο βίντεο πόσο θεαματικά σπασίματα κάνει το swing through στο trap. Δεν το περίμενα....what.. Ο Άρις πρέπει να ήταν ο καλύτερος ανάμεσα σε έμπειρους τραπαδόρους, στην πούλα που παίξαμε.Με την καμερα εγραψες τιποτα ή εκλαψε η μανα του Digweed???.shoot.
Αυτή η παροιμία είναι σαν να βγήκε για τον αδερφικό σου φίλο ...Θα υιοθετησω το ρητο του Χουνταλα μου φαινεται περι κοντης ψ0λhς....
Σε περίμενα πιο ζωηρό στο skeet αλλά ξέχασα ότι σου χάλασα το ζύγισμα .... Πραγματικά αν παίζεις sporting και μπεις με αυτήν την λογική στο γήπεδο του skeet θα απογοητευτείς. Πρέπει έγκαιρα να γυρίσεις τον διακόπτη ... . Στο sporting νομίζεις σε κάποια πιάτα ότι ο χρόνος είναι αιώνιος.Ωραια εριξε ο Γιωργος αφου πηρε το κολαι...
Σε τι σκέψεις σε βάζει εσένα; Ήμουν εγώ μαζί σου όταν έσκιζες ένα καράβι λάστιχα ή όταν έβαλες τα μαγνητάκια στο κλείστρο ...;.xm..xm..xm.Με βάζεις σε σκέψεις.
Κάντε υπομονή γιατί θέλει μοντάρισμα και είναι μεγάλο .Και γω περίμενα ο Αλεπουδιάρης να φέρει βίντεο με τους ανάποδους ντουμπλεδες......
Δυο χρόνια τα έχω Γεράσιμε, μαζί τα είχα πάρει U2 & U3.
Ο Άρις πρέπει να ήταν ο καλύτερος ανάμεσα σε έμπειρους τραπαδόρους, στην πούλα που παίξαμε.