Σκοπευτήριο Καλαμάτας (Άρτεμις)

Καλά ρε φιλαράκι, αν είναι να αγχώνεσαι να σου βάλουμε μόνο τα σπασίματα στο βίντεο. Για μένα πλέον έχουν πιο μεγάλο ενδιαφέρον οι αστοχιες.
Ρε τριχα τωρα αυτα γιατι τα λες? Εγω δεν σου ειπα οτι θα εχει πολυ ωραιες κ χαρακτηριστικες αστοχιες για συζητηση το βιντεο? ;)

:-) Φιλαράκι θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την παρέα , ήταν ένα ωραίο σκοπευτικο πρωινό :-)

Βολτα απο το σκοπευτηριο Καλαματας σημερα μετα απο αρκετους μηνες απουσιας με το Γιωρικα και στο τελος με θεατη τον Αντωνακο...
Με χαρα ειδα οτι εχουν αρχισει εργασιες για την τοποθετηση των μηχανων Sporting και ευχομαι να ολοκληρωθει συντομα....shake hands.
Ο Γιωρικας επαιξε αγωνιστικα, εγω εκανα τα παντα για να φτασω οσο πιο μακρια μπορουσα απο τα πιατα και να δοκιμασω το Anaconda Mid στο 725... Μετα το συνεχες παιξιμο των ντουμπλεδων αναποδα, ο Γιωρικας αποσυρθηκε για μερικα λεπτα κανοντας τα "δικα" του κ εμφανιστηκε λιγο αργοτερα πισω μου με βιδωμενα τα U2,U3 στο Win... .buy buy. Σιγα φιλαρακι, ψαρωσαμε....yelling. Its the gunner φιλαρακι, not the gun... .yelling.
Περα απο την πλακα, πολυ ωραια η δουλεια του Ψυλλακη στο κοντακι με "εικονα" στο οπλο που παρεπεμπε ακριβως εκει που πηγαινουν τα σκαγια και πολυ καλη αποδοση των Muller στο Trap οπου τοσο με τις πρωτες οσο και με τις δευτερες μακρινες βολες εξαφανιζαν το δισκακι...

Last edited by a moderator:
Αρη οταν ξεκινήσουν οι μηχανες σπόρτινγκ ρίξε σημα.
Περναω απο Καλαμάτα συχνα να κάνω και εγω τις δοκιμες μου.
Ηθελα να ξέρω ακόμα αν απαιτείται αδεια σκποπευτη για να ρίξεις σε αυτό το σκοπευτήριο και σε ποια τοποθεσία είναι, και αν γνωρίζεις το ωράριο λειτουργίας θα με βοηθουσε πολυ . Ζητάω πολλα φίλε σορυ αν σε κουρασα.

Last edited:
Φωτογραφιες εχω οσες εχω βαλει στο παρων θεμα, δεν φαινονται καλα τα γηπεδα αλλα οταν ξαναπαω θα σου τραβηξω μερικες καλυτερες αν θες...
Μεχρι τωρα εχει ενα γηπεδο Skeet και ενα Trap και κανονικα για να ριξεις θες δελτιο σκοπευτη... Δεν γνωριζω τι θα ισχυει, τυπικα, τωρα με το Sporting...
Απο εκει κ περα αν θες οποτε ξαναπερασεις στειλε ενα μυνημα να βρεθουμε, να σε ξεναγησω...
Τωρα το σκοπευτηριο λειτουργει Τεταρτη απογευμα και Κυριακη πρωι και βρισκεται στην ακρη της πολης αν γνωριζεις, λιγο πιο εξω απο το σταθμο των Κτελ...
Οτι θες εδω ειμαι... ;)

Βολτα απο το σκοπευτηριο Καλαματας σημερα μετα απο αρκετους μηνες απουσιας με το Γιωρικα και στο τελος με θεατη τον Αντωνακο...
Με χαρα ειδα οτι εχουν αρχισει εργασιες για την τοποθετηση των μηχανων Sporting και ευχομαι να ολοκληρωθει συντομα....shake hands.
Ο Γιωρικας επαιξε αγωνιστικα, εγω εκανα τα παντα για να φτασω οσο πιο μακρια μπορουσα απο τα πιατα και να δοκιμασω το Anaconda Mid στο 725... Μετα το συνεχες παιξιμο των ντουμπλεδων αναποδα, ο Γιωρικας αποσυρθηκε για μερικα λεπτα κανοντας τα "δικα" του κ εμφανιστηκε λιγο αργοτερα πισω μου με βιδωμενα τα U2,U3 στο Bro... .buy buy. Σιγα φιλαρακι, ψαρωσαμε....yelling. Its the gunner φιλαρακι, not the gun... .yelling.
Περα απο την πλακα, πολυ ωραια η δουλεια του Ψυλλακη στο κοντακι με "εικονα" στο οπλο που παρεπεμπε ακριβως εκει που πηγαινουν τα σκαγια και πολυ καλη αποδοση των Muller στο Trap οπου τοσο με τις πρωτες οσο και με τις δευτερες μακρινες βολες εξαφανιζαν το δισκακι...

Ο Αντωνακος θεατής ;Γιατί άραγε ;.xm.
Και τι είδες με το μάυρο φίδι στα μακρυνά ;

Φωτογραφιες εχω οσες εχω βαλει στο παρων θεμα, δεν φαινονται καλα τα γηπεδα αλλα οταν ξαναπαω θα σου τραβηξω μερικες καλυτερες αν θες...
Μεχρι τωρα εχει ενα γηπεδο Skeet και ενα Trap και κανονικα για να ριξεις θες δελτιο σκοπευτη... Δεν γνωριζω τι θα ισχυει, τυπικα, τωρα με το Sporting...
Απο εκει κ περα αν θες οποτε ξαναπερασεις στειλε ενα μυνημα να βρεθουμε, να σε ξεναγησω...
Τωρα το σκοπευτηριο λειτουργει Τεταρτη απογευμα και Κυριακη πρωι και βρισκεται στην ακρη της πολης αν γνωριζεις, λιγο πιο εξω απο το σταθμο των Κτελ...
Οτι θες εδω ειμαι... ;)
Φίλε είδα φωτογραφίες και προσαρμοσα το προηγουμενο μηνυμα μου αλλα δεν σε πρόλαβα ,Εγω πηγαίνω στον Αγγελο τον Καλυκά μέχρι περυσι δεν ζητούσε αδεια σκοπευτη αλλα κάτι άκουσα οτι η αστυνομία εκανε ντου και επειδή δεν ειχαν
αδειες σκοπευτή καποιοι έγινε θέμα .θα επικοινωνήσω με τον Αγγελο να μου πει τι ισχυει ,και ισως βγάλω μια άδεια να εχω το κεφάλι μου ησυχο.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Αρη θα χαρω να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμή.

Ο Αντωνακος θεατής ;Γιατί άραγε ;.xm.
Eεεε, δεν ειχε φερει την κυνηγετικη ναυαρχιδα της Beretta που εχει κοντα... .hair.

Και τι είδες με το μάυρο φίδι στα μακρυνά ;
Δημητρη αφηνα οσο μπορουσα τα πιατα να πηγαινουν απο 40 εως 50 μετρα, μια χαρα τα εσπαγε, αλλα θα επανελθω κ με καμια δοκιμη επι χαρτου...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Αρη θα χαρω να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμή.
Κ εγω θα χαρω πολυ, ριξε μυνημα οποτε ειναι να ερθεις κ θα τα κανονισουμε τα υπολοιπα...;)

Δημητρη αφηνα οσο μπορουσα τα πιατα να πηγαινουν απο 40 εως 50 μετρα, μια χαρα τα εσπαγε, αλλα θα επανελθω κ με καμια δοκιμη επι χαρτου...
Αρη θυμησέ μου,το anaconda για ποιο οπλο το εχεις και ποιο ειναι ,το Mid η το long ;

Εχω Mid και για τη Μ2 και για το 725, αλλα το δευτερο το εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα...
Στο 725 που νομίζω οτι εχει αυλό 18,8 οπως και στην δικιά μου sx3 το Μ θα δουλευε σαν IM.Γι αυτό σε ρωτάω να δω αν το δοκίμασες αρκετα .Εγω στην πραξη τον Δεκέμβρη στις φάσσες εμεινα ενθουσιασμένος.

Oι μηχανες του Sporting ηρθαν... Κ λογικα μεσα στη βδομαδα θα εχουμε τις τελικες ρυθμισεις, το στησιμο τους, την δοκιμη και θεου θελοντος την αλλη Κυριακη θα ειναι ανοιχτο για το κοινο...
8 μηχανες θα εχουμε κ εδω κολλαει τοοοοοοο..."παρτε φυσιγγια"... :)

Αχ θα με κάνετε να αφήσω το φινίρισμα στην μέση :cool:. Ελπίζω μεγάλο Σάββατο και Δευτέρα του Πάσχα να είναι ανοιχτά ... o_O
Ναι θα το ανοιξουμε κ Κυριακη του πασχα το απογευμα για σενα, να χωνεψεις το αρνι... .yelling.

Πες τους ότι θα έρθει κόσμος για τα εγκαίνια. .sarcastic.
Θα τους πω οτι θα κατεβει ενας πρωταθλητης απο Αθηνα, να το τεσταρει... .sarcastic.

Back