Σκοπευτήριο Καλαμάτας (Άρτεμις)

Και όμως δεν είστε πολύ κοντά στα μέτρα, θυμήσου την κίνηση που έκανε το Γιώργος με τα δάχτυλα του στα ξυγωματικά σου και σύγκρινε τις φατσούλες σας στα avatar και θα διαπιστώσεις ότι έχει τελείως διαφορετικό πρόσωπο ο Άρης και συ. Είσαι πολύ περισσότερο "άδειος' στα μάγουλα. Αν εσένα σου έρχεται 95% του Άρη θα πρέπει να του έρχεται 85-90%, απλά μπορεί και το διαχειρίζεται καλύτερα λόγο μεγαλύτερης εμπειρίας. Ωστόσο πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει πολύ να ακουμπήσεις το τέλειο, ένα καλό sporting πέλμα.
Τέλος μην ξεχνάς ότι το όπλο φτιάχτηκε πάνω σου και μόνο πάνω σου ;)
Αρι μην τον ακους, ζηλευει που βαρας μα αυτο το οπλο και λεει εμεσα στο ΝΙΚΟ να μην σου το δινει..sarcastic.

Ευελπιστουσαμε σε sporting καταστασεις σημερα να δοκιμαστει το γαλαζιο αλλα δεν εκατσε...μικρο το κακο μιας κ αγωνιουσα να testαρω το οπλο μου επειτα απο τις παρεμβασεις Ψυλλακη και στο σκοπευτηριο αν και οι εντυπωσεις απο την αρχη ηταν εξαιρετικες. Το αποτελεσμα λοιπον με δικαιωσε καθως το οπλο κουμπωνει απροβληματιστα πανω μου με πεντακαθαρη εικονα και τα πιατακια γινονται μαυρος καπνος πλεον..:):):):):):):)..χαρηκα παρα πολυ..
Ευχαριστη εντυπωση μου εκανε που κ ο Αρις μιας κ ειμαστε πολυ κοντα στα μετρα, το δοκιμασε και εσπαγε τον ενα δισκο μετα τον αλλον με ωραια καπνισματα σαν να ηταν φυσικη προεκταση του χεριου του..
Ωραια μερα, πολυ ευχαριστες εντυπωσεις αντε και με την ολοκληρωση του sporting θα ΄καουμε΄ τελειως..κ
Μπράβο Νίκο, αυτο είναι, να φχαριστιέσαι την ντουφεκιά...
Μπράβο και στο ''ραφτη'' βέβαια, για το ''κουστούμι'' που σου έφτιαξε...

Μπράβο Νίκο, αυτο είναι, να φχαριστιέσαι την ντουφεκιά...
Μπράβο και στο ''ραφτη'' βέβαια, για το ''κουστούμι'' που σου έφτιαξε...
Thanks Σπυρο νασαι καλα!!.well done. .shake hands.
Βεεεεεβαια ¨κασμιρενιο¨ μου το εφτιαξε...victory. .ghe.

Άρη , μήπως δώσανε ημερομηνία έναρξης για το sporting ?? θα το ετοιμάσουν μέσα στην εβδομάδα ?? ;);)

μενιο φανταζομαι οτι μιας κ θα ερθεις για το αρνι θες να ριξεις κ καμια τουφεκια αλλα δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια... θεωρητικα μεσα στη βδομαδα θα λειτουργησει...

μενιο φανταζομαι οτι μιας κ θα ερθεις για το αρνι θες να ριξεις κ καμια τουφεκια αλλα δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια... θεωρητικα μεσα στη βδομαδα θα λειτουργησει...
Πες τους ότι αν ανοίξουν την δεύτερη μέρα, θα γίνει κοσμοσυρροή ....shoot..shoot..shoot.

Σωστός .cool.
Εγώ πάντως το 525 θα το πάρω μαζί μου.... Αν δε κάτσει σκοπευτήριο , θα κάψουμε πολύ φυσίγγι στο αρνί....sarcastic.

Αρη ερχεται με καραβι από Ιαπωνια κανονι 81 χιλιοστών , πρεπει να το δοκιμάσουμε να δουμε εχει την απαιτουμενη δυναμη να σπασει τα δισκακια ????? αν ανοιξει το σκοπευτηριο την δευτερα στειλε μυνυμα

e0pph2.png

Δεν πειράζει...
Και το άλλο ΣΚ κάτω θα είμαστε να παραλάβουμε τον μικρό, οπότε θα τις ρίξουμε τις πούλες μας... .cool.

Back