Σκοπευτήριο Καλαμάτας (Άρτεμις)

Οσο για το σπορτιγκ, ειναι γνωστο οτι ειναι πιο χαλαρη η αισθηση οταν ριχνεις, σε σχεση με τα αμιγως ολυμπιακα Trap/Skeet
το εχω ακουσει και από αλλους αυτό το σλόγκαν και ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω , ριχνω και σκητ εχω ριξει και τραπ , ακομα και πρακτικη σκοποβολή εχω ριξει , ιδια ακριβως ετοιμότητα , ιδια εστιαση στο πιατο , ιδια ακριβως παντα η ιδια επωμιση , ιδια όλα , δεν μπορω να τοκαταλαβω που αλλαζουν τα ολυμπιακα όπως λεγονται αθλήματα , και να γραψω κατι που δεν το ξερει ο πολυς κοσμος , σε αγωνες κομπακ η φιτασκ πανευρωπαικου η ακομα και πανεληνιου επιπεδου το ποσοστο δυσκολιας είναι πολύ μεγαλυτερο από το σκητ και το τραπ , δεν είναι παιχνιδι χαλαρωτικο το σπορτινγκ , οποιος το αντιμετωπιζει ετσι την εχει πατησει

Δημητρη, δεν το διατυπωσα σωστα.

Δεν ειναι θεμα ετοιμοτητας ή αντανακλαστικων, αλλα θεμα παρειστικης διαθεσης. Στο σπορτιγκ ειναι γνωστο οτι ειναι πιο χαλαρη η διαθεση, πιο πολυ το πειραγμα, και πιο εμφανης η παρειστικη διαθεση. Αυτο εννοουσα, οχι οτι μπαινεις με διαφορετικη ψυχολογια. Eννοειται οτι θελει την ιδια ετοιμοτητα, για να εφαρμοζεις τις διαφορετικες τεχνικες του καθε πιατου

ναι Βικτωρα , αλλα σε αγωνα είναι στρατος , δεν πας σε αγωνα σπορτινγκ και κανεις χαβαλέ και πλακιτσα , οποιος φυσικα εχει βλεψεις για αγωνα κανει την ιδια ρουτινα με καποιον σκηταδορο η τραπαδορο , δεν αλλαζει τιποτα

Ετσι ακριβως ειναι οπως σε ολα τα αθληματα, απλα καλως η κακως στο Sporting επηρεαζεσαι κ απο την παρεα εννιοτε...
Εχθες μια πουλα εριξα, ειπα οτι δεν θα χασω πιατο, ειχα φτασει μεχρι τον 5 βατηρα κ το ειχα καταφερει κ μετα κατι με τη βροχη κατι με τα πειραγματα εχασα 4 στον τελευταιο βατηρα, πιατα πολυ ευκολα μαλιστα... Λιγο να χαλαρωσεις παει...

Ετσι ακριβως ειναι οπως σε ολα τα αθληματα, απλα καλως η κακως στο Sporting επηρεαζεσαι κ απο την παρεα εννιοτε...
Εχθες μια πουλα εριξα, ειπα οτι δεν θα χασω πιατο, ειχα φτασει μεχρι τον 5 βατηρα κ το ειχα καταφερει κ μετα κατι με τη βροχη κατι με τα πειραγματα εχασα 4 στον τελευταιο βατηρα, πιατα πολυ ευκολα μαλιστα... Λιγο να χαλαρωσεις παει...

Το νού σου φιλαράκι. Τα σ'αγαπώ τελειώσανε .shoot..shoot..shoot.

Λιωσαμε κ σημερα... Το καλο ειναι ψιλοφτιαχνουμε οποιες ατελειες υπαρχουν στις μηχανες κ ολα λειτουργουν καλυτερα... Κολληθηκε κ η αφισσουλα της max gear για τις 22 Μαιου κ αναμενουμε τα παιδια το επομενο ΣΚ...

Λιωσαμε κ σημερα... Το καλο ειναι ψιλοφτιαχνουμε οποιες ατελειες υπαρχουν στις μηχανες κ ολα λειτουργουν καλυτερα... Κολληθηκε κ η αφισσουλα της max gear για τις 22 Μαιου κ αναμενουμε τα παιδια το επομενο ΣΚ...

Ευχαριστούμε παλληκαρι! .yel.

εγινε μαχη σημερα στο σκοπευηριο της καλαματας , όλα τα καλα παιδια εκει , τα Κριγκοφ απίστευτα οπλα , τι να πρωτογραψω δεν ξερω , οποιος ριξει με τετοιο οπλο παθαινει καψουρα τριφασικη , αυτό που μου εκανε τρομερη εντυπωση είναι ότι το οπλο στην κυριολεξια εχει μηδενικη ανακρουση , όταν λεμε μηδεν εννουμε μηδεν , λες και δεν εχει πυριτιδα το φυσιγγι , απιστευτο αλλα αληθινο ,οπλα που αξιζουν κάθε ευρω της αξιας τους

Ο φίλος μου ο Δημήτρης Γιώργο εκτος απο εξαιρετικό παιδί ειναι και πολύ δυνατό ντουφεκι τόσο στο skeet οσο και στο sporting αλλά και ΄πολυ καλός γνώστης οπλουργικών και σκοπευτικών θεμάτων τιμή μας που είναι μέλος του hl η εμπειρια που μας μεταφέρει είναι πολυτιμη.

εγινε μαχη σημερα στο σκοπευηριο της καλαματας , όλα τα καλα παιδια εκει , τα Κριγκοφ απίστευτα οπλα , τι να πρωτογραψω δεν ξερω , οποιος ριξει με τετοιο οπλο παθαινει καψουρα τριφασικη , αυτό που μου εκανε τρομερη εντυπωση είναι ότι το οπλο στην κυριολεξια εχει μηδενικη ανακρουση , όταν λεμε μηδεν εννουμε μηδεν , λες και δεν εχει πυριτιδα το φυσιγγι , απιστευτο αλλα αληθινο ,οπλα που αξιζουν κάθε ευρω της αξιας τους
Δημητρη εχεις καμια φωτο ,να δουμε..?

Δημητρη εχεις καμια φωτο ,να δουμε..?
μια φωτο με τον φιλο τον Λεωνιδα τον Μητσιαλη εβγαλα φιλε , αλλα δεν ξερω πως να την ανεβασω , ο Αρης εχει βγαλει πολλες φωτο , μπορει καποιος να μου πει πως ανεβενουν οι φωτο ?

Back