ολοι σχεδόν οι δεξιοχειρες κυνηγοι εχουν αυτό το ελατωμα , σηκωνουν πρωτα το οπλο με το δεξι και μετα το αριστερο παει στο πιατο η το αριστερο δεν κανει τιποτα και το δεξι οδηγει από πισω , θελει πολλη δουλεια στο σπιτι να μαθεις να σερβιρει αλλα και να οδηγει το αριστερο χερι πρωτα τις κανες στο πιατο , μερικοι δάσκαλοι τονιζουν την αναγκαιοτητα αυτου , μερικοι ισχυρίζονται ότι το εμπρος χερι είναι απλως ακουμπιστηρι και τιποτα άλλοη καννες πολλες φορες κανουν μια κινηση προς τα κατω πριν αρχισουν να ακολουθουν το δισκο... Θελει δουλεμα αυτο...
ροφιανος ?????? σε εκανε μαγκα με την μια , διορθώνεις τα λαθη σουΜεγαλος ρουφιανος η Shotkam...
Φωτη θα θελει κυαλια για να με δει ο φιλος μου...
Ευριπιδη θα σου στειλω μια διευθυνσουλα στην Αθηνα να στειλεις τα κυαλια... Ελπιζω να εχουν μεγαλο ζουμ μονο γιατι ειναι αμαρτια να χανει το παιδακι το θεαμα...
Ευρυπιδη μαζι με τα κυαλια στην Αθηνα, στειλε κ εναν κουβα στον Βικτωρα, γιατι για ταμειο δεν ειναι σιγουρα ετσι οπως πονταρει...
Εεεεεεεεε Βικτωρα να ξερεις οτι κ με ενα χερι να ριξω τον εχω για πλακα τον... "paidaki" though...
τον νου σου Γιώργο... αν δεισ τον ΑΡΗ να φοράει τσοκάκια full browning DS ... θα σε κλέβει ...2) Τσοκαρίσματα full-full
Ο χαμένος θα κεράσει την ποικιλία το βράδυ στην παραλία. Είσαι μέσα γατάκι ... ;
3) Διαιτητής ο Δημητράκης (Dimitris07)
Mμμμμμ... Καταλαβα.... .ha ha ha. Ηλια δεν εχουμε γνωριστει απο κοντα (ελπιζω να γινει συντομα ) αλλα να ξερεις φιλε οτι η μονη ελπιδα του Γιωργου ειναι να ματιασεις εμενα... Οποτε ξεκινα σιγα σιγα γιατι θα πρεπει να σκισει ο Τσιπρας τα μνημονια κ να γυρισει ο κοσμος αναποδα για να καταφερει να με νικησει...Αρι να ξερεις πως ο γιωργος ειναι σε πολυ καλη φορμα...η μονη σου ελπιδα ειναι να τον ματιασω εγω με το αναλογο δελεαρ φυσικα!
Το πρόβλημα είναι ότι το team διαθέτει μόνο μια shotkam ρε γμτΘελουμε βιντεοσκοπηση και αναρτηση των highlights της τιτανομαχιας!!!