Σκοπευτήριο Μαλακάσας

Σημερινά αποτελέσματα 1ου περιφερειακού αγώνα 2016

Πολύ όμορφη μέρα πολυ όμορφα αποτελέσματα! ;)

6j14pg.jpg

2dlj6l1.jpg

μπαίνω στο θέμα ¨Μαλακάσα¨ καθώς δεν υπάρχει άλλο ενεργό σκοπευτήριο τώρα και ειναι το μονο που έχω παει
Με δεδομένο οτι πέρα απο τους σκοπευτές οι υπόλοιποι σαν εμένα , πηγαίνουν στο σκοπευτήριο για να βελτιώσουν τις ικανότητες τους μου κανει εντύπωση οτι δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχει συνεχόμενες βολές απο κάποιον συγκεκριμένο εκτοξευτή ανα βατήρα.
για παράδειγμα απο τον βατήρα 1 να έχεις 5 βολές σε τραβέρσα απο αριστερά .. και παει λέγοντας
πιστεύω οτι θα βοηθούσε αφάνταστα κάποιον σαν εμένα που θέλει να βελτιώσει τις ικανότητες του .
Υπάρχει άραγε κάποιος λόγος που δεν φτιάχνουν έστω και κάποιες μέρες ενα τέτοιο τερέν??? εγω προσωπικά θα πηγαία ποιο συχνά φαντάζομαι και άλλοι σαν εμένα

Πρέπει να ζητήσεις να σου βάλουν τον χειροκίνητο τρόπο αλλά αυτό προϋποθέτει και ένα άτομο να σου πατάει τα πιάτα, το οποίο μάλλον δεν θα στο κάνουν.

Σε μας εδω κατω που ειναι χειροκινητο το σταντ μπορει να γινει κατ'εξαιρεση ομως. Ας πουμε οτι παω εγω και ζηταω 25 πιατα γιατι θελω τις δεξιες εισερχομενες τραβερσες να βελτιωσω. Yπαρχει περιπτωση να με βοηθησει ο χειριστης, ειδικα αν δεν εχει και κοσμο. Αν ομως για τον Α ή Β λογο θελω 25 λαγους ή 25 battue πιατα, πιατα που ειναι ακριβοτερα απο τα κανονικα. Εκει φυσικα και θα διαμαρτυρηθει, οποτε δεν θα το κανει. Σε γενικες γραμμες οσο εχω παρατηρησει εδω κατω, τηρουμε το σχημα, αν θελησει καποιος ενα διαφορετικο πιατο δεν το αρνουνται, αλλα 25 ιδια, δυσκολα θα στα δωσει.

Πρέπει να ζητήσεις να σου βάλουν τον χειροκίνητο τρόπο αλλά αυτό προϋποθέτει και ένα άτομο να σου πατάει τα πιάτα, το οποίο μάλλον δεν θα στο κάνουν.
οσο αφορά την Μαλακάσα φοβάμαι οτι ειναι απίθανο .. αν και εχω δει σε βίντεο δασκάλων αυτόν τον τρόπο λειτουργιάς...!
Σε μας εδω κατω που ειναι χειροκινητο το σταντ μπορει να γινει κατ'εξαιρεση ομως. Ας πουμε οτι παω εγω και ζηταω 25 πιατα γιατι θελω τις δεξιες εισερχομενες τραβερσες να βελτιωσω. Yπαρχει περιπτωση να με βοηθησει ο χειριστης, ειδικα αν δεν εχει και κοσμο. Αν ομως για τον Α ή Β λογο θελω 25 λαγους ή 25 battue πιατα, πιατα που ειναι ακριβοτερα απο τα κανονικα. Εκει φυσικα και θα διαμαρτυρηθει, οποτε δεν θα το κανει. Σε γενικες γραμμες οσο εχω παρατηρησει εδω κατω, τηρουμε το σχημα, αν θελησει καποιος ενα διαφορετικο πιατο δεν το αρνουνται, αλλα 25 ιδια, δυσκολα θα στα δωσει.
οπος και να έχει εξακολουθώ να το βλέπω παράλογο να αρνούνται καθώς όσες φορές έτυχε να παω ήμουν ή μονός ή με κάποιον σαν έμενα και τέλος παντον απο την στιγμή που τεχνικά υπάρχει η δυνατότητα και δεν ενοχλείς την ροή των υπολοίπων , μαρκετινίστικα ειναι λάθος το σκοπευτήριο αν βέβαια εχει την διάθεση να αυξήσει τους "πελάτες" του .
προσωπική σκέψη είναι μήν παρεξηγηθώ ..'αλώστε 5 φορές εχω παει φέτος και ειναι η πρώτη φορά .. δεν ξέρω τι παίζει.

Εμείς πριν τους αγώνες που κάνουμε προπονήσεις παίρνουμε κοντρόλ ρίχνουμε όσα πιάτα θέλουμε και όσες φορές θέλουμε και υπάρχει μετρητής που τον μηδενίζεις κάθε φορά που παίρνει κάποιος κοντρόλ αλλά μετράς και τα σπασμένα πιάτα ώστε να μην τα χρεώσει στο τέλος που τα πληρώνεις όλα μαζί..

ωραία , καλό νεο .
Την επόμενη φορά που θα πάω και δεν θα έχει κόσμο θα ξανά ρωτήσω .
Εύχομαι να δίνεται αυτή η δυνατότητα που περιγράφεις και σε κυνηγούς πέρα από σκοπευτές.
ευχαριστώ

Back