Σκοπευτήριο Μαλακάσας

2uykuwp.jpg

Έριξα το πρωί μερικές πουλες στη Μαλακάσα. Ψοφοκρυο.
Αριστερά κάθε θέση είχε από τρεις μονους δίσκους και ένα διπλό με χρονοκαθυστερηση.
Πιο δύσκολο μου φάνηκε το επτά που ερχόταν από πίσω και χαμηλωνε έντονα.
Στο δεξί τεραιν σε κάθε θέση είχε από ένα μονο δίσκο και δυο διπλούς ταυτοχρονους. Γενικά μου φανηκε πιο δύσκολο αυτό το τεραιν.
Την Κυριακή θα έχει ενδιαφέρον.
Σημ.ο καπουτσίνο με γεύση φουντουκι 1 ευρώ, ο καλύτερος που εχω πιει από μηχάνημα.

Ψοφοκρυο.
Γαμώτο, αυτό θέλω να προλάβω για να δοκιμάσω τα φυσίγγια. Αύριο θα είμαι Ωρωπό για κάτι δουλίτσες, μπορεί να περάσω το πρωί, αν και δεν έχω φτιάξει βαλιστικό τζελ .xm.Δεν έχω και κάναν κατάλογο.

Γαμώτο, αυτό θέλω να προλάβω για να δοκιμάσω τα φυσίγγια. Αύριο θα είμαι Ωρωπό για κάτι δουλίτσες, μπορεί να περάσω το πρωί, αν και δεν έχω φτιάξει βαλιστικό τζελ .xm.Δεν έχω και κάναν κατάλογο.
Πάρε και κανένα χοντρο φυσίγγι μπας και δεις και κανένα παπί στη λιμνουλα δίπλα στους πίνακες. Του είπα να ρίξει τίποτα ψωμιά για μαλαγρα. :D

Έριξα το πρωί μερικές πουλες στη Μαλακάσα. Ψοφοκρυο.
Αριστερά κάθε θέση είχε από τρεις μονους δίσκους και ένα διπλό με χρονοκαθυστερηση.
Πιο δύσκολο μου φάνηκε το επτά που ερχόταν από πίσω και χαμηλωνε έντονα.
Στο δεξί τεραιν σε κάθε θέση είχε από ένα μονο δίσκο και δυο διπλούς ταυτοχρονους. Γενικά μου φανηκε πιο δύσκολο αυτό το τεραιν.
Την Κυριακή θα έχει ενδιαφέρον.
Σημ.ο καπουτσίνο με γεύση φουντουκι 1 ευρώ, ο καλύτερος που εχω πιει από μηχάνημα.
Σου ζήτησαν δελτιο οπλοκατοχης και μόνο, η θελουν και δελτιίο σκποπευτη?
Εχει κόσμο τις καθημερινές?

Σου ζήτησαν δελτιο οπλοκατοχης και μόνο, η θελουν και δελτιίο σκποπευτη?
Εχει κόσμο τις καθημερινές?
Δευτέρα κλειστό.
Τις άλλες μέρες ανοίγει στις 10.
Καθημερινές είναι άνετα.
Στο σπορτινγκ αρκεί το δελτίο κατοχής οπλου, για σκητ και τραπ δελτίο σκοπευτη.

Γιατί γίνεται αυτό?
Γιατί υποτίθεται ότι οι κυνηγοί σπάνε τα... φρύδια των σκοπευτων των ολυμπιακών αθλημάτων που κάνουν προπόνηση και δεν μπορούν να αυτοσυγκεντρωθουν.
Αυτό σε κάποιο ποσοστό είναι αλήθεια. Το έχω ζήσει αρκετές φορές όταν εριχνα σκητ.

Last edited:
Δευτέρα κλειστό.
Τις άλλες μέρες ανοίγει στις 10.
Καθημερινές είναι άνετα.
Στο σπορτινγκ αρκεί το δελτίο κατοχής οπλου, για σκητ και τραπ δελτίο σκοπευτη.
Ευχαριστώ για την πληροφορία για το σπόρτινγκ βασικα με ενδιαφέρει, βεβαια ειναι και μια <<χαριτωμένη κοπέλα>> υπευθυνη που είναι κάπως.

Ευχαριστώ για την πληροφορία για το σπόρτινγκ βασικα με ενδιαφέρει, βεβαια ειναι και μια <<χαριτωμένη κοπέλα>> υπευθυνη που είναι κάπως.
Ένας ευγενικός νεαρός ήταν στο γραφείο.

Γιαννη αν καμια φορα κατεβεις σκοπευτηριο να κανονισουμε να κατεβουμε παρεα για δω και λιγο το οπλο.....
μια και πας εκει και ξερεις τι γινεται αλλο να πας με καποιον γνωστο που ξερεις να σου πει πεντε πραγματα

Γιαννη αν καμια φορα κατεβεις σκοπευτηριο να κανονισουμε να κατεβουμε παρεα για δω και λιγο το οπλο.....
μια και πας εκει και ξερεις τι γινεται αλλο να πας με καποιον γνωστο που ξερεις να σου πει πεντε πραγματα
Ευχαρίστως, στείλε πμ με το κινητό σου.

Πάντως καλό θα είναι κάποιος που μπαίνει πρώτη φορά στα γήπεδα του sporting να έρθει με κάποιον λίγο σχετικό παρέα γιατί όντως είναι ενοχλητικό..Εχω τύχει σε φάση να ρίχνουμε με κάποιους κυρίους μαζί και να μην ξέρουν ΤΙΠΟΤΑ.. και για να μην με πείτε υπερβολικό και δύστροπο.. Κλείναν κλακ κλουκ τις καραμπίνες φεύγαν τα πιάτα,τους λέγαμε τι γίνετε εμπαινε η επαναληψη απο μόνη της φωνάζανε ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ, ξαναέβγαιναν τα πιάτα πάλι επαναληψη, μετά ενω είχε ξαναμπεί η επανάληψη και είχαν καταλαβει οτι δεν πρέπει να κάνεις θόρυβο οτι εχεις ηχείο μπροστά κλπ κλπ τύχανε στο σχήμα με sim μέσα τουφέκαγανε το ένα πιάτο το άλλο δεν προλαβαίναν να το δουν ακουγε ένα μπαμ το ηχείο άντε παλι επανάληψη, άντε πάλι φωνή ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΑΜΩΤΗ ΠΑ*^#$!_$ πάλι φεύγαν τα πιάτα πάλι απο την άρχη..Ε έτσι δεν ρίχνεις.. ξέρω ακούστηκε σαν ανέκδοτο αλλά έτσι είναι δυστυχώς..

Η γνώμη μου λοιπόν είναι..Είσαι κυνηγός Κύριε εισαι! ωραίος! Έλα στο σκοπευτήριο να ρίξεις τις πούλες σου να ξεκαπνίσεις ΑΛΛΑ πριν μπείς στον βατήρα πάρε ένα καφεδάκι (φθηνός είναι 1€) και κάτσε και δες ΜΙΑ πούλα απο αυτούς που ρίχνουν..πρόσεξε ΜΙΑ είπα οχι να κάτσεις 500 ωρες..και το κυριότερο ΡΩΤΑ οτι δεν καταλαβαίνεις δεν είναι κακό..Το κακό είναι να μπείς μέσα κάνοντας τον έξυπνο οτι τα ξέρεις όλα και να κάνεις την πούλα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

Αυτά απο μένα μην με πείτε κακό αλλά αυτή είναι η αλήθεια. .love1.

Ευκαιρια αυριο, αν ολα βεβαια πανε καλα για μενα, για ενα καφεδακι στην Μαλακασα και παρακολουθηση του ομορφου αγωνα. ΠΙθανως να μπορουμε
να βρεθουμε και με καποιους φιλους απο εδω.

Back