Γαμώτο, αυτό θέλω να προλάβω για να δοκιμάσω τα φυσίγγια. Αύριο θα είμαι Ωρωπό για κάτι δουλίτσες, μπορεί να περάσω το πρωί, αν και δεν έχω φτιάξει βαλιστικό τζελ .xm.Δεν έχω και κάναν κατάλογο.Ψοφοκρυο.
Πάρε και κανένα χοντρο φυσίγγι μπας και δεις και κανένα παπί στη λιμνουλα δίπλα στους πίνακες. Του είπα να ρίξει τίποτα ψωμιά για μαλαγρα.Γαμώτο, αυτό θέλω να προλάβω για να δοκιμάσω τα φυσίγγια. Αύριο θα είμαι Ωρωπό για κάτι δουλίτσες, μπορεί να περάσω το πρωί, αν και δεν έχω φτιάξει βαλιστικό τζελ .xm.Δεν έχω και κάναν κατάλογο.
Δεν έχω και κάναν κατάλογο.
Αυτό ισχύει όντως?Αν ναι τότε θα μιλάς για σκάγια απο ν6 και κάτω σωστά?Παρε εναν τενεκε μαζι, αν τον τρυπαει στα 40 μετρα εισαι καλα, δοκιμασμενο....
Για να είναι αξιόπιστη η δοκιμή, οι ντενεκεδες πρέπει να είναι Καλαματιανοι. .what.Παρε εναν τενεκε μαζι, αν τον τρυπαει στα 40 μετρα εισαι καλα, δοκιμασμενο....
Σου ζήτησαν δελτιο οπλοκατοχης και μόνο, η θελουν και δελτιίο σκποπευτη?Έριξα το πρωί μερικές πουλες στη Μαλακάσα. Ψοφοκρυο.
Αριστερά κάθε θέση είχε από τρεις μονους δίσκους και ένα διπλό με χρονοκαθυστερηση.
Πιο δύσκολο μου φάνηκε το επτά που ερχόταν από πίσω και χαμηλωνε έντονα.
Στο δεξί τεραιν σε κάθε θέση είχε από ένα μονο δίσκο και δυο διπλούς ταυτοχρονους. Γενικά μου φανηκε πιο δύσκολο αυτό το τεραιν.
Την Κυριακή θα έχει ενδιαφέρον.
Σημ.ο καπουτσίνο με γεύση φουντουκι 1 ευρώ, ο καλύτερος που εχω πιει από μηχάνημα.
Δευτέρα κλειστό.Σου ζήτησαν δελτιο οπλοκατοχης και μόνο, η θελουν και δελτιίο σκποπευτη?
Εχει κόσμο τις καθημερινές?
Στο σπορτινγκ αρκεί το δελτίο κατοχής οπλου, για σκητ και τραπ δελτίο σκοπευτη.
Γιατί υποτίθεται ότι οι κυνηγοί σπάνε τα... φρύδια των σκοπευτων των ολυμπιακών αθλημάτων που κάνουν προπόνηση και δεν μπορούν να αυτοσυγκεντρωθουν.Γιατί γίνεται αυτό?
Ευχαριστώ για την πληροφορία για το σπόρτινγκ βασικα με ενδιαφέρει, βεβαια ειναι και μια <<χαριτωμένη κοπέλα>> υπευθυνη που είναι κάπως.Δευτέρα κλειστό.
Τις άλλες μέρες ανοίγει στις 10.
Καθημερινές είναι άνετα.
Στο σπορτινγκ αρκεί το δελτίο κατοχής οπλου, για σκητ και τραπ δελτίο σκοπευτη.
Ένας ευγενικός νεαρός ήταν στο γραφείο.Ευχαριστώ για την πληροφορία για το σπόρτινγκ βασικα με ενδιαφέρει, βεβαια ειναι και μια <<χαριτωμένη κοπέλα>> υπευθυνη που είναι κάπως.
Ευχαρίστως, στείλε πμ με το κινητό σου.Γιαννη αν καμια φορα κατεβεις σκοπευτηριο να κανονισουμε να κατεβουμε παρεα για δω και λιγο το οπλο.....
μια και πας εκει και ξερεις τι γινεται αλλο να πας με καποιον γνωστο που ξερεις να σου πει πεντε πραγματα
Ευχαρίστως, στείλε πμ με το κινητό σου.