A
AltairLusso
Κάποιο συμπέρασμα βγήκε;Μέσα σε 2 βδομάδες , έκανα 5 επισκέψεις στο σκοπευτήριο , συνολικά έριξα 650 φυσίγγια σε 14 πούλες και στον πίνακα (πάνω από 1 κουτί σίγουρα) . Ο ώμος μου τα έφτυσε.
Κάποιο συμπέρασμα βγήκε;Μέσα σε 2 βδομάδες , έκανα 5 επισκέψεις στο σκοπευτήριο , συνολικά έριξα 650 φυσίγγια σε 14 πούλες και στον πίνακα (πάνω από 1 κουτί σίγουρα) . Ο ώμος μου τα έφτυσε.
Και εγω οταν ειχα ξεκινησει στο σχιστο ηθελα να πηγαινω καθε μερα και δεν χορταινα να ντουφεκαω!Το σκοπευτηριο ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ανακοινωσε την ελειψη πιατιδιων απο ασυνειδητο μσνιοντουφεκα..
Στην αρχή πιστεύω οτι το κοντακι ήταν κοντό , ψιλοτουφεκουσα και το έχανα προς τα δεξιά , έφτιαξα κάποιες προεκτάσεις πρόχειρες απο μπαλσα για να αυξήσω το μήκος και να αλλάξω λίγο την κλήση του πέλματος , μετά απο αρκετές δοκιμές κατέβηκε αρκετά η τουφεκιά , όχι όμως ακόμη εκεί που θέλω ,μειώθηκε η άισθηση της ανακρουσης , παραμένει όμως η απόκλιση δεξιά. Θα συνεχίσω απο βδομάδα.Κάποιο συμπέρασμα βγήκε;
Όσοι πάρουν μέρος στον αγώνα το Σ/Κ πάνε σήμερα και αύριο να μάθουν τις νέες τροχιές.Σήμερα πέρασα απο Μαλακάσα ,με την βοήθεια του Δημήτρη Γκ. ο οποιος κανει πρωταθλητισμό και προθυμοποιήθκε να μου υποδείξει καποια πράγματα αν εξαιρέσεις τους ντουμπλέδες που εφευγαν ταυτόχρονα και με δυσκόλεψαν αρκετα είμαι ευχαριστημένος για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σκοπευτήριο. Ο Δημήτρης δεν με γνώριζε προσωπικά και τον ευχαριστώ δημόσια για τον χρόνο που μου αφιέρωσε, Μιλήσαμε και με τον Vpap για λίγο ο οπποίος το εχει πάρει ζεστά και μπράβο του , μόνο ετσι μαθαίνεις με την επιμονή.
Ακριβώς απλώς για τα προσωπικά δεδομένα δεν ανεβάζω ευκολα τα επώνυμα, εξαιρετικό παιδί χαρηκα πραγματικά που τον γνώρισα οπως και ο Γιώργος ο Ψυλλάκης ηταν και αυτος εκει εξ ίσου καλό παιδι .Όσοι πάρουν μέρος στον αγώνα το Σ/Κ πάνε σήμερα και αύριο να μάθουν τις νέες τροχιές.
Το έμαθα από άλλο φίλο ότι ο Δημήτρης είχε ανέβει σήμερα. Γράψε και το επίθετο του Γκικας και κυνηγαρας πρώτος.
Σου εστειλα στο fb να κανονισουμε και για βολτα μαλακασαΟποιος φίλος επιθυμει το κανονίζουμε για καθημερινή μεσημέρι εχει ηρεμία και είναι καλά. Ανοιξα και λογαριασμό στο φατσοβιβλιο, Fotis Lazaris επειδη δεν ξέρω τα επωνυμά σας οποιος θελει ας μου κάνει αίτημα φιλίας να τα λέμε και απο εκει.
Λοιπον καλές ημερες ειναι ΤΡ. ΤΕΤ. Π ΕΜ. και απο τις 1500 και μετά κανονίστε να είμαστε τουλαχιστον 3 με 4 'ατομα να γίνει παιχνίδι να πιουμε τα καφεδάκια μας να βγάλουμε και καμια φωτογραφία να 'εχουμε να ασχολούμαστε την νεκρα περίοδο.
Μονο αυτα δεν χρειαζεται τιποτ αλλο...η διαδικασια για να πας σκοπευτηριο εκτος απο οπλο και αδεια κατοχης ποια ειναι?
Και καλο θα ναι αμα δεν εχεις ξαναπαει σε σκοπευτηριο καλο θα ταν να παρακολουθησεις μια δυο πουλες να δεις πως κυλαει και να μπεις μετα να ριξειςΜονο αυτα δεν χρειαζεται τιποτ αλλο...
Αν θυμαμε γιατι εχω να παω κανα τριμηνο 6 ευρω η πουλα και φυσικα τα φυσιγγια που θα παρεις ....αν δεν φερεις μαζι σουκαι απο χρηματα τι θελει?