Έχεις δίκιο, έφυγα κατά της 2:00 πριν τελειώσει ο αγώνας .. την επόμενη φορά που βρεθούμε στο σκοπευτήριο θα τα πούμε σίγουρα . Θα χαρώ να σε γνωρίσω.Έπρεπε να μου μιλήσεις φίλε Μάνθο..
Συγχαρητήρια και πάλι για την νίκη σου .
Έχεις δίκιο, έφυγα κατά της 2:00 πριν τελειώσει ο αγώνας .. την επόμενη φορά που βρεθούμε στο σκοπευτήριο θα τα πούμε σίγουρα . Θα χαρώ να σε γνωρίσω.Έπρεπε να μου μιλήσεις φίλε Μάνθο..
Έχεις δίκιο, έφυγα κατά της 2:00 πριν τελειώσει ο αγώνας .. την επόμενη φορά που βρεθούμε στο σκοπευτήριο θα τα πούμε σίγουρα . Θα χαρώ να σε γνωρίσω.
Συγχαρητήρια και πάλι για την νίκη σου .
Αχαχαχα ποιά λες αυτή με το μπλουζάκι σου το Jack Daniels? .ha ha ha.
Ρε, θα συστηνομαι ως ατζεντης σου, και καλα για να σου κανονιζω ραντεβου, και ολο και κατι θα τραγανιζω. Λαμογιο κανονικο...
Παίξε με το πίτς όπως έχουμε πει παλιότερα.το miroku ψηλοτουφεκάει και θέλω να το ξαναδώ....
Αυτό με τις ροδέλες πρέπει να το ξαναδιαβάσω....Παίξε με το πίτς όπως έχουμε πει παλιότερα.
Πριν πας καλού κακού κάνε ένα τηλ και ρώτα αν θα μπορείς να ρίξεις λόγω αγώνων.Καλησπερα στην παρεα....το σαββατο θα ειμαι αθηνα και θα παω μια βολτα στο σκοπευτηριο.. θα ειναι κανενα φιλαρακι εκει....
Πριν πας καλού κακού κάνε ένα τηλ και ρώτα αν θα μπορείς να ρίξεις λόγω αγώνων.
Τζερι ο γαμπρος μου λεει οτι σε εχει ανετα στο sporting....
Φωτης καλαντζης team μπραουνιγκ.... χαχαχα
Εχεις χαιρετισματα θα τα πουμε αυριο απο κοντα φιλαρακι....
Αμα είναι έτσι να έρθω να σου τραβήξω 3 πούλες φωτογραφίες.Αντί να έρθεις να ρίξουμε καμία πουλα, έκανες τον φωτογράφο ρε τρελιαρη. Σε ευχαριστώ για τις φωτός, είδα κάποια λαθάκια κ με βοηθούν για βελτίωση.