A
AltairLusso
Δεν κάνεις λάθος, γι' αυτό το επόμενο θα είναι μόνο με 81 πόντους
Το κοντακι μου φαινεται οτι δεν παταει σωστα στην κλειδωση του ωμου.είδα κάποια λαθάκια κ με βοηθούν για βελτίωση.
Καλά σου φαίνεται, εγώ φταίω.Το κοντακι μου φαινεται οτι δεν παταει σωστα στην κλειδωση του ωμου.
Μου ανάψατε τα αίματα με τις φωτογραφίες ρε μαγκες απο εβδομάδα θα την κάνω και εγω εχω χαρμανιάσει να ρίξω καμια πούλα.
Δικός μου είσαι......Δεν κάνεις λάθος, γι' αυτό το επόμενο θα είναι μόνο με 81 πόντους
Εγω λεω να κανουμε ενα club 76+ κανεςΔικός μου είσαι......
Ηλία καλή η ιδέα αλλα τις καθημερινές μεσημέρι μου είπε ενας φίλος απο το φορουμ οτι ειναι πολυ καλά απο άποψη κόσμου.Θα κανονισουμε σαββατο η κυριακη να ριξουμε καμια πουλα sporting στην μαλακασα με παιδια απο το forum?
Το σκοπευτηριο ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ανακοινωσε την ελειψη πιατιδιων απο ασυνειδητο μσνιοντουφεκα..Μέσα σε 2 βδομάδες , έκανα 5 επισκέψεις στο σκοπευτήριο , συνολικά έριξα 650 φυσίγγια σε 14 πούλες και στον πίνακα (πάνω από 1 κουτί σίγουρα) . Ο ώμος μου τα έφτυσε.
και μένα αν μου λέγανε τους αριθμούς πριν πάω θα μου φαινόταν εξωφρενικοί , αλλά δεν είναι ...... Ασε που σαν αρχάριος θες να ρίχνεις μέχρι τελικής πτώσης....Το σκοπευτηριο ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ανακοινωσε την ελειψη πιατιδιων απο ασυνειδητο μσνιοντουφεκα..
Σε συτο εχεις δικιο ξεκηνισα με 50 φυσιγγια την πρωτη φορα κσι μεχρι την πεμπτη εφτασα τα 100.!!! Μονο 5 φορες εχω πσει..και μένα αν μου λέγανε τους αριθμούς πριν πάω θα μου φαινόταν εξωφρενικοί , αλλά δεν είναι ...... Ασε που σαν αρχάριος θες να ρίχνεις μέχρι τελικής πτώσης....