Dimitris benelli
Banned
1ος εξ αριστερών Δημήτρη ;Mε καλους φιλους
Ο τέρμα δεξιά Λαμπη, ο αδυνατος1ος εξ αριστερών Δημήτρη ;
Θα πρεπε να το έχει καταλάβει απ'το κοντάκι, αύριο με τον κηδεμόνα τουΟ τέρμα δεξιά Λαμπη, ο αδυνατος
Μη μασάς ρε......άντρες με κοιλίτσα, είναι σαν καραμελίτσα ...Ο τέρμα δεξιά Λαμπη, ο αδυνατος
.......με το ένα πόδι όρθιος στη γωνία της πούλας.....Θα πρεπε να το έχει καταλάβει απ'το κοντάκι, αύριο με τον κηδεμόνα του
Ασε φίλε.. σου βρήκα παρατσούκλι!!!.Ο τέρμα δεξιά Λαμπη, ο αδυνατος
Για πεςΑσε φίλε.. σου βρήκα παρατσούκλι!!!.
αν το ήξερα θα ερχόμουν εκεί αντί να χάσω την ημέρα στον Ασπρόπυργο..........Ωραίος αγώνας compack sporting σήμερα στην Σπάρτη, τεχνικά πιατα κ πολυ ωραίο φόντο, περάσαμε πολυ όμορφα με την παρεα που πηγα, σίγουρα θα ξαναπάμε
Περάσαμε ωραία φίλε, έπρεπε να έρθεις, πολυ ωραίο σκοπευτηριο, πολυ ωραια σχήματα τεχνικά κ ο προεδρος αστεριαν το ήξερα θα ερχόμουν εκεί αντί να χάσω την ημέρα στον Ασπρόπυργο..........
την επόμενη φορά , αρκεί να ειδοποιήσετε .Περάσαμε ωραία φίλε, έπρεπε να έρθεις, πολυ ωραίο σκοπευτηριο, πολυ ωραια σχήματα τεχνικά κ ο προεδρος αστερι
Ο Andras είναι από τους πολυ αγαπημένους μου σκοπευτες, κ παιζει φουλ επιθεση
Στο τραπέζι να δεις φουλ επίθεση που κάνει. Έχω φάει δύο φορές μαζί του και τρόμαξα!Ο Andras είναι από τους πολυ αγαπημένους μου σκοπευτες, κ παιζει φουλ επιθεση
Εχω δει κάτι τρικιλες μπριτζόλες που τρωειΣτο τραπέζι να δεις φουλ επίθεση που κάνει. Έχω φάει δύο φορές μαζί του και τρόμαξα!
αυτόν ζήλεψες και έχεις βάλει κάτι κιλάκια τώρα τελευταία ?????????????????Στο τραπέζι να δεις φουλ επίθεση που κάνει. Έχω φάει δύο φορές μαζί του και τρόμαξα!
Δημήτρη εχει κυρτό χτένι το κοντάκι;Mε καλους φιλους