Ναι ΗλίαΜιτσο εσει εισαι στο κεντρο
Πολλά συγχαρητήρια Μήτσο!Νικητής Open κ Α κατηγορίας μετά από shoot off , ένας πολυ ωραίος αγώνας σε ένα πολυ όμορφο σκοπευτήριο
Μπράβο Δημήτρη!Νικητής Open κ Α κατηγορίας μετά από shoot off , ένας πολυ ωραίος αγώνας σε ένα πολυ όμορφο σκοπευτήριο
Ευχαριστώ πολυ κοουτς , έγινε μάχη με τον Νίκο τον Κριτσιωνη, τρομερό τουφέκι κ τρομερό παιδι ο ΝίκοςΠολλά συγχαρητήρια Μήτσο!
Και θεωρητικός και πρακτικός και killer.
Συγχαρητήρια Δημήτρη το αξίζεις .Νικητής Open κ Α κατηγορίας μετά από shoot off , ένας πολυ ωραίος αγώνας σε ένα πολυ όμορφο σκοπευτήριο
Σε ευχαριστώ ΦωτηΣυγχαρητήρια Δημήτρη το αξίζεις .
Συγχαρητήρια Μήτσε!!Σιγά μην το έπαιρναν οι βόρειοι... Με τι τελικό σκορ βγήκατε? Γενικά κύλησε ωραία??Καθυστερήσεις κλπ?Νικητής Open κ Α κατηγορίας μετά από shoot off , ένας πολυ ωραίος αγώνας σε ένα πολυ όμορφο σκοπευτήριο
72 κ οι δυο, όλα κύλησαν τέλεια, καμιά καθυστέρησηΣυγχαρητήρια Μήτσε!!Σιγά μην το έπαιρναν οι βόρειοι... Με τι τελικό σκορ βγήκατε? Γενικά κύλησε ωραία??Καθυστερήσεις κλπ?
Συγχαρητήρια. Αυτά είναι τα ωραία...χαμόγελα και επιτυχίες συμφοριτών...Ναι Ηλία
Αποτελέσματα δεν έχει?
Συγχαρητήρια σε όλους όσους πηραν μέρος στον αγώνα, Γιώργο ευχαριστώ για τα καλά σου λόγιαView attachment 29358
Ο ν.13 Νικολόπουλος Δ. κατά HL @Dimitris benelli τα πήρε όλα και έφυγε ..............
έκανε shoot off με τον ν.10 για την πρώτη θέση όπου νίκησε με 23-20 ............... ( αυτά είναι ).
δυστυχώς δεν κατάφερα να είμαι ώστε να έχω πληροφόρηση δια ζώσης ...........
Μπράβο στον Δημήτρη μας @Dimitris benelli και πάντα τέτοια ..........
Μπραβο και σε ανωτερα...Ναι Ηλία
Συγχαρητήρια Γεράσιμε πάντα επιτυχίες!Επειδή δεν τα ανέβασε κανείς τα ανεβάζω εγω.
4ος Αγώνας κυπέλλου Compak Sporting στην Σπάρτη
View attachment 50137
Μπράβο σε όλους ... Και σε εσένα επίσης.Επειδή δεν τα ανέβασε κανείς τα ανεβάζω εγω.
View attachment 50137
Ωωωω έγινε μακελειό εδώ!!!Επειδή δεν τα ανέβασε κανείς τα ανεβάζω εγω.
View attachment 50137