Dimitris benelli
Banned
Ναι Γιώργο, πολυ ωραίο σκοπευτηριο, κ εγώ πρωτη φορα πηγααυτή η αίθουσα είναι στο σκοπευτήριο ???????????
Ναι Γιώργο, πολυ ωραίο σκοπευτηριο, κ εγώ πρωτη φορα πηγααυτή η αίθουσα είναι στο σκοπευτήριο ???????????
Έκοψα για 5 μήνες το τσιγάρο. Να σε δω κι εσένα τώρα...αυτόν ζήλεψες και έχεις βάλει κάτι κιλάκια τώρα τελευταία ?????????????????
Ενώ όταν τα σαρώνουν κάποιοι Πελοποννήσιοι στο Σχιστό και στον Ασπρόπυργο είναι καλά...έλα για να μαζευόμαστε οι πελοποννήσιοι , γιατί έρχονται λέει κάτι παιδάκια από την Αθήνα να πάρουν τα κύπελλα ....
Τα Μεσόγεια βγάζουν σκοπευτές..η Αθήνα μόνο καυσαέριο..έλα για να μαζευόμαστε οι πελοποννήσιοι , γιατί έρχονται λέει κάτι παιδάκια από την Αθήνα να πάρουν τα κύπελλα ....
ρε τι θέματα , δεν ακούς ??Τελευταία στιγμή κ έχω ένα σωρό θέματα να λύσω μέχρι την Κυριακή, αν τα καταφέρω θα πάω...
άλλο αυτό ...............Ενώ όταν τα σαρώνουν κάποιοι Πελοποννήσιοι στο Σχιστό και στον Ασπρόπυργο είναι καλά...
από τα Μεσόγεια θα έλθει κανείς .................. σκοπευτής ?Τ
Τα Μεσόγεια βγάζουν σκοπευτές..η Αθήνα μόνο καυσαέριο..
Πρόσεχε τι εύχεσαιαπό τα Μεσόγεια θα έλθει κανείς .................. σκοπευτής ?
ή μόνο λόγια ................
Όσο μεγαλύτερο το παρεάκι τόσο καλύτερα περνάμε .Πρόσεχε τι εύχεσαι
Ε ρε φίλε δεν βλέπω να τα καταφέρνω... Κρίμα, να δω κ κανένα παλιό φίλο... Είχε ανακοινωθεί αυτός ο αγώνας η προέκυψε τελευταία στιγμή?ρε τι θέματα , δεν ακούς ??
έρχονται σου λέω ..............
άσε τις υπεκφυγές κε Λίπτον και τσακίσου
Λιπτον κανόνισε να σε βγάλω ΝταφυΕ ρε φίλε δεν βλέπω να τα καταφέρνω... Κρίμα, να δω κ κανένα παλιό φίλο... Είχε ανακοινωθεί αυτός ο αγώνας η προέκυψε τελευταία στιγμή?
Εκτός κ αν τελευταία στιγμή αλλάξει κάτι κ σκάσω σαν έκπληξη αύριο με το γόνατο δεμένο γιατί με έχει πεθάνει κ φωνάζω στο τέλος σαν το Ντάφυ
Ε όχι κ Ντάφυ ο χελας...Λιπτον κανόνισε να σε βγάλω Νταφυ
Μπράβο ρε παίχτη... Ζήλεψα που δεν κατάφερα να είμαι...Νικητής Open κ Α κατηγορίας μετά από shoot off , ένας πολυ ωραίος αγώνας σε ένα πολυ όμορφο σκοπευτήριο
Μιτσο εσει εισαι στο κεντροΝικητής Open κ Α κατηγορίας μετά από shoot off , ένας πολυ ωραίος αγώνας σε ένα πολυ όμορφο σκοπευτήριο