k Γιώργο αισιόδοξο σε βλέπω και μετριόφρων ετοιμάζεσαι για την Κρήτη
δυστυχώς όχι Κρήτη , πολύ βαβούρα και λίγη διασκέδαση ( που για μένα είναι το πρώτο )k Γιώργο αισιόδοξο σε βλέπω και μετριόφρων ετοιμάζεσαι για την Κρήτη![]()
Δοκίμασε στο παρακάτω.Παιδια
Υπαρχει κανα λιγκ να μας δωσετε που μπορουμε να δουμε τους ολυμπιακους- τα αθληματα της σκοποβολης;
αυτό ναι , ήταν μία ευκαιρία να τους θαυμάσει κανείς.κρίμα γιατί θα είναι μεγάλοι σκοπευτές εκεί ANDRAS - REMIGIUZ και άλλοι
Εδώ κάνεις λάθος. Περνάμε υπέροχα, με πολύ γέλιο, εξαιρετικό φαγητό και τέλεια παρέα.δυστυχώς όχι Κρήτη , πολύ βαβούρα και λίγη διασκέδαση ( που για μένα είναι το πρώτο )![]()
well done coach ,Εδώ κάνεις λάθος. Περνάμε υπέροχα, με πολύ γέλιο, εξαιρετικό φαγητό και τέλεια παρέα.
Φαντάσου και να το κατείχε τι θα γινότανούτε εγώ το κατέχω αδελφέ , απλά μεταφέρω γνώσεις από γνώστες που έχω την τύχη να κάνω παρέα .![]()
Άστα αυτά, για ποτάκι στο Μόσταρ πήγες.Απόγευμα θα περάσω μια βόλτα από Μαλακάσα.
Να κόψω κίνηση και από εκεί ...
Μετά spinning στην Χαλκίδα ... Ελπίζω να πιάσουμε κανένα γοφάρι σήμερα για να λήξει το μαρτύριό μου![]()
![]()
![]()
Pos. | Name | Bib | NOC | Flag | Cat | 1 | 2 | 3 | 4 | 1 | 2 | 3 | 4 | Qua | Fin | Remarks |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | KATSIOTIS, Panagiotis | 1014 | GRE |
![]() | --- | 25 | 24 | 25 | 25 | 0 | 0 | 0 | 0 | 99 | R2-CB21 | |
1 | CHRISTOFORATOS, Gerasimos | 1025 | GRE | ![]() | --- | 25 | 24 | 25 | 25 | 0 | 0 | 0 | 0 | 99 | ||
1 | PSILLAKIS, Georgios | 1011 | GRE | ![]() | --- | 25 | 25 | 25 | 24 | 0 | 0 | 0 | 0 | 99 | ||
4 | SZERDAHELYI, András | 1010 | HUN | ![]() | --- | 23 | 25 | 25 | 25 | 0 | 0 | 0 | 0 | 98 | ||
4 | WLODARCZYK, Remigiusz | 1028 | POL | ![]() | --- | 24 | 25 | 25 | 24 | 0 | 0 | 0 | 0 | 98 | ||
4 | MILTIADOUS, Lefkios | 1003 | CYP | ![]() | --- | 25 | 24 | 25 | 24 | 0 | 0 | 0 | 0 | 98 | ||
7 | KOILAKOS, Ioannis | 1039 | GRE | ![]() | --- | 22 | 24 | 25 | 24 | 0 | 0 | 0 | 0 | 95 |
Εγω ειχα.παει.σημερα.και.εμπλεξα και δεν το ευχαριστηθηκα... Ειμαι.μεσα για αυριο αμα θες να γνωριστουμε κιολαςΘα πάει κανεις σήμερα ή αύριο;
Ηλία πηγες τελικά; Εγώ ήμουν με ψησιματα και τωρα τελειωσα.Εγω ειχα.παει.σημερα.και.εμπλεξα και δεν το ευχαριστηθηκα... Ειμαι.μεσα για αυριο αμα θες να γνωριστουμε κιολας
Οχι δεν πηγα ελιωσα στον υπνο.. το αλλο σκ τωρα με τον αγωναΗλία πηγες τελικά; Εγώ ήμουν με ψησιματα και τωρα τελειωσα.
Τα πιάτα στην Μαλακάσα είναι πιο δύσκολα. Έχει κάτι ντουμπλέδες θάνατος.Οχι δεν πηγα ελιωσα στον υπνο.. το αλλο σκ τωρα με τον αγωνα
Τα πιάτα στην Μαλακάσα είναι πιο δύσκολα. Έχει κάτι ντουμπλέδες θάνατος.
Δεν έριξα, απλά τα είδα.
Στο Σχιστό μου φάνηκαν πολύ πιο εύκολα.
Έκανα χάζι κάτι ηλικιωμένους με τα αεροβόλα.
PCP, μπουκάλα κτλ, ... τους χάρηκα.
Ησουν κυριακη μαλακασα; επεσε πολυ κλαμπανι με τον αεραΤα πιάτα στην Μαλακάσα είναι πιο δύσκολα. Έχει κάτι ντουμπλέδες θάνατος.
Δεν έριξα, απλά τα είδα.
Στο Σχιστό μου φάνηκαν πολύ πιο εύκολα.
Έκανα χάζι κάτι ηλικιωμένους με τα αεροβόλα.
PCP, μπουκάλα κτλ, ... τους χάρηκα.