Έχει μόνο της nobel sportΡε παιδια γνωρίζεται αν στο σχιστο μπορείς να προμηθευτείς φυσιγγια για την πούλα? Και αν ναι ποια έχει και σε τι τιμή??
Έχει μόνο της nobel sportΡε παιδια γνωρίζεται αν στο σχιστο μπορείς να προμηθευτείς φυσιγγια για την πούλα? Και αν ναι ποια έχει και σε τι τιμή??
Σε ευχαριστώ Γιάννη.Έχει μόνο της nobel sport
Και πολύ καλά κάνεις ,εγώ λόγω εργασίας καθημερινές είναι πολύ δύσκολο.Λευτέρη εγώ σκ αποφεύγω λόγω πολυκοσμίας. Τετάρτη πρωί και Παρασκευή απόγευμα όμως θα είμαι εκει.
Οι καθημερινές είναι οι καλύτερες μέρες για να ρίξει κανείς γιατί δεν έχει κόσμο και ρίχνεις άνετα. Το μόνο κακό ότι μερικές φορές έχει τόσο λίγα άτομα που η πούλα τελειώνει σε χρόνο dt.Λευτέρη εγώ σκ αποφεύγω λόγω πολυκοσμίας. Τετάρτη πρωί και Παρασκευή απόγευμα όμως θα είμαι εκει.
Και ποιό γρήγορα με 2 dt που έπαιζαν χθές...χρόνο dt
Καλά αυτοί φώναζαν πουλ με την ντουφεκιά του προηγούμενουΚαι ποιό γρήγορα με 2 dt που έπαιζαμ χθές...
Πού τέτοια τύχη...Επιτρέπεται στο Σχιστό να παίξεις χωρίς άδεια σκοπευτή;
Πουθενά δεν επιτρέπεται να παίξεις χωρίς άδεια σκοπευτή. Το αν μπορείς είναι άλλο ερώτημα βέβαια...Επιτρέπεται στο Σχιστό να παίξεις χωρίς άδεια σκοπευτή;
Πήγα μια γρήγορη 5.30-6.30. Οι τροχιές ακόμα ίδιες...Παίδες ψήνεται κανείς σήμερα για σχιστο? Κατά τις 15:30-16:00 υπολογίζω να πάω για ψυχοθεραπεία
Εκείνη την ώρα είχα τελειώσει και είχα κάτσει δίπλα και έπαιζα με το αεροβολο. Ήσουν με τα παιδιά με θηρίο το 4x4 με την καρότσα?Πήγα μια γρήγορη 5.30-6.30. Οι τροχιές ακόμα ίδιες...
Εκείνη την ώρα είχα τελειώσει και είχα κάτσει δίπλα και έπαιζα με το αεροβολο. Ήσουν με τα παιδιά με θηρίο το 4x4 με την καρότσα?Όχι
Όχι, μόνος είχα έρθει. Κρίμα, δεν τα είπαμε, θα κοιτάζω τα μηνύματα στο HL άλλη φορά πριν ξεκινήσω.Εκείνη την ώρα είχα τελειώσει και είχα κάτσει δίπλα και έπαιζα με το αεροβολο. Ήσουν με τα παιδιά με θηρίο το 4x4 με την καρότσα?
ΕUΛΟΓΗCON!Έτοιμα τα πιάτα για τον αγώνα κυπέλλου Ελλάδος Compak Sporting της 20ης Μαρτίου. Απ'τα χεράκια μου. Η σκοπευτική σεζόν ξεκίνησε και επίσημα. Καλή χρονιά να έχουμε!
Σήμερα το έμαθα από σπόντα.Έτοιμα τα πιάτα για τον αγώνα κυπέλλου Ελλάδος Compak Sporting της 20ης Μαρτίου. Απ'τα χεράκια μου. Η σκοπευτική σεζόν ξεκίνησε και επίσημα. Καλή χρονιά να έχουμε!