Ξερεις σίγουρα ότι θα έχει νυχτερινή?Θα πάει κανένας την ερχόμενη Τετάρτη για νυχτερινή προπόνηση και ποτάκια;;
Εγω το ψηνω !!! Αμα δεν γινει καμια στραβη στη δουλεια και κατσω εκει μεχρι το βραδυ!!!Θα πάει κανένας την ερχόμενη Τετάρτη για νυχτερινή προπόνηση και ποτάκια;;
Να φανταστώ έβαλες τη γυναίκα σου να σου πετάει πιατάκια από την ταράτσα;;Ξερεις σίγουρα ότι θα έχει νυχτερινή?
Την Τεταρτη που πέρασε δεν είχε..
Οχι ρε.Να φανταστώ έβαλες τη γυναίκα σου να σου πετάει πιατάκια από την ταράτσα;;![]()
Φωτογραφιες......Αύριο το πρωί θα είναι κάποιος; Πάω να δοκιμάσω ...κάτι![]()
Γτ να μην γίνει έγινε κάτι; πάρε ένα τηλέφωνο αλλα δεν διάβασα κάτι.Καλησπέρα, ξέρουμε αν σήμερα θα γίνει η νυχτερινή;
Καλησπέρα, ξέρουμε αν σήμερα θα γίνει η νυχτερινή;
Απ'ότι βλέπω ο χάρτης της πολιτικής προστασίας έχει σήμερα την Αττική στο πορτοκαλί. Δεν ξέρω εκεί τι γίνεται με τα σκοπευτήρια, αλλά εμάς εδώ μένει κλειστό σε αυτή την περίπτωση!!!Γτ να μην γίνει έγινε κάτι; πάρε ένα τηλέφωνο αλλα δεν διάβασα κάτι.
Ευχαριστώ Στέλιο. Ξέρω πως η Μαλακάσα τις ημέρες υψηλού κινδύνου για φωτιά δεν λειτουργεί.δεν ξέρω όμως τι γίνεται με τα άλλα δύο σκοπευτήρια της Αττικής.Απ'ότι βλέπω ο χάρτης της πολιτικής προστασίας έχει σήμερα την Αττική στο πορτοκαλί. Δεν ξέρω εκεί τι γίνεται με τα σκοπευτήρια, αλλά εμάς εδώ μένει κλειστό σε αυτή την περίπτωση!!!
Γι'αυτό πριν πάτε σιγουρευτείτε. Μην την πάθετε όπως την έπαθα εγώ πριν 2 βδομάδες, που πήγα άδικα!!!
https://www.civilprotection.gr/el/daily-fire-prediction-map?field_date_value[value][date]=03/08/2022
Ευχαριστώ.Μόλις μίλησα μαζί τους ανοιχτά είναι κανονικά