Και εγώ χάρηκα που τα είπαμε.Πέρασα μια γρήγορη βόλτα να δοκιμάσω και το καινούργιο παιχνίδι αλλά και να ακούσω και τον ήχο του μπαμ επιτέλους....χάρηκα που γνώρισα και τον Άρη chevy z71 . Να είμαστε καλά να ανταμώσουμε και με περισσότερους από το forum.
Γτ θες να κλαμπανισεις κάνα πιατάκι;Αύριο 31/8 έχει βραδινή προπόνηση. Θα πάει κανεις;
Εγω ναιΑύριο 31/8 έχει βραδινή προπόνηση. Θα πάει κανεις;
Βρε γροθε γελάνε τα τρυγόνια όταν σηκώνεις το όπλο.Γτ θες να κλαμπανισεις κάνα πιατάκι;
Τι ωρα λετε να σκασουμε ???
Beretta game of love αυριο γιατι οι παλιες αγαπες ειναι παντοτινες ..χαχαχαχχαΚατά τις 9 εγώ θα σκάσω
Θα έφερνα την φαμπαρμ αλλά είναι πιθανό να ρίχνω με το δικό σουBeretta game of love αυριο γιατι οι παλιες αγαπες ειναι παντοτινες ..χαχαχαχχα![]()
Εγω αυριο θα σκασω με 303 61 ποντους εχω να την πιασω στα χερια μου 4 χρονια... Οποτε την ανοιγω και την βλεπω μου τρεχουν τα σαλια.. μου κοπηκαν τα χερια με τα παλιοδικαννααααααα!!!!!Θα έφερνα την φαμπαρμ αλλά είναι πιθανό να ρίχνω με το δικό σου![]()
Όταν τα λέω εγώ με λένε πορωμένομου κοπηκαν τα χερια με τα παλιοδικαννααααααα!!!!!
Γιατι ο μανος ξερει!!!!! ΧαχαχαΌταν τα λέω εγώ με λένε πορωμένο
ps
Μόνο ο Μάνος ξηγήθηκε σωστά αν θυμάμαι καλά ... ομορφιά και οικολογία![]()
Εγώ ήθελα να δω πως είναι η βραδινή προπόνηση ρε γαμώτο.Ε βεβαια μην πιασω beretta στα χερια μου