Μπράβο στα παιδιά που πέρασαν όμορφα..
Γιώργο το γιλέκο σου ειναι ιδανικό και για τα ψιλοαξεσουαρ του εγγλεζικου..
Γιώργο το γιλέκο σου ειναι ιδανικό και για τα ψιλοαξεσουαρ του εγγλεζικου..
Ανέβα Αρη αλλά κάνε προπονησεις πριν γιατί ο φίλος σου ο Γιώργος ειναι σε πολυ φόρμα.Μπραβο ρε μαγγες, σας ζηλεψα...
Φωτη θα θελει κυαλια για να με δει ο φιλος μου... Ελπιζω οταν ξανανενβω να μαζευτει κ παλι ετσι ωραια παρεα...Ανέβα Αρη αλλά κάνε προπονησεις πριν γιατί ο φίλος σου ο Γιώργος ειναι σε πολυ φόρμα.
Μη χάσεις εσύ μωρή λουμπιναΑυτες τις παρεες και γω τις ζηλευω. Ειδικα αμα εκδραμουν προς τιποτα ταβερνεια-μαγερικα-κοψιδαδικα
Μπράβο βρε παιδιά,
Το σκέφτηκα κι εγώ μήπως να βάλουμε πιάτα από μπουζούκια που έχουμε και μια εμπειρία μωρ αδερφάκι μουΧαρηκα που γνωρισα τα παιδια απο κοντα και ειδα οτι οντως ειναι μια ωραια παρεα και τους ευχαριστω,Πιστευω να τα πουμε παλι με περισσοτερο χρονο μπροστα μας, ΥΓ,Πρεπει να αλλαξουνε τα πιατα γιτι δφν σπανε με τιποτα χα χα
Εγώ μια φορά την ψησταριά την μπάνισα στο Σχιστό χθες, να το κάνουμε 2 σε 1 καιΑυτες τις παρεες και γω τις ζηλευω. Ειδικα αμα εκδραμουν προς τιποτα ταβερνεια-μαγερικα-κοψιδαδικα
Θα μπορούσε αλλά δεν θα έχω έτοιμο το κοντάκι ρε γμτ αλλά ποτέ δεν ξέρεις όμωςΕπόμενη φορά εννοείς αύριο ?