Είπαμε ανοίγει απο βδομάδα
Αν μπορείς γράψε σε γενικές γραμμές περιπου τι έγινε για να παρουμε κι εμείς μια ιδέα χωρίς πολλές λεπτομερειεςΜακάρι φίλοι μου να ανοίξει.
Μας έχει λείψει πολύ.
Χτες πήγα για πρώτη φορά στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας και ξενέρωσα τελείως.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες , αλλά το μόνο που θα τονίσω είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων σκοπευτών και των υπεύθυνων του σκοπευτηρίου.
Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες και είχε εκείνη την ώρα μικρά παιδιά.
Τι μήνυμα πέρασαν φανταστείτε στα μικρά παιδιά για την σκοποβολή και το κυνήγι.
Μου φάνηκε ότι παίχτηκε και το παιχνίδι του μονοπώλιου από τους υπεύθυνους , ως του μοναδικού σκοπευτηρίου της Αθήνας.
Ο περισσότερος κόσμος ξενέρωσε και δήλωσε ότι πλέων μπήκε στην μαύρη λίστα το εν λόγω σκοπευτήριο.
Το κρίμα είναι για τους υπεύθυνους.
Αν μπορείς γράψε σε γενικές γραμμές περιπου τι έγινε για να παρουμε κι εμείς μια ιδέα χωρίς πολλές λεπτομερειες
Δυστυχώς αυτό το χαλί με τη Μαλακάσα τραβάει χρονιά και έχουν ακουστεί παράπονα από πολλούς «ερασιτέχνες» , με έχει τις πριμαντόνες εκεί …και εμείς οι υπόλοιποι τους ενοχλούμε (εν μέρη είναι αλήθεια), δεν πειράζει ας πάρουν τα παπ#%#@ρια μας όταν θα ανοίξουν τα αλλά δυο σκοπευτήρια. Και ας δουν τον τζίρο να πάει πάλι πάτο …. Στο Σχιστό τόσα χρονιά που πηγαίναμε ποτέ δεν είχα δει κάποια (σημαντική) προστριβή , Μαλακάσα συνέχεια.
Πέραν της πρώτης φοράς που πήγα και με είχαν ρωτήσει αν ήμουν έμπειρος, το οποίο δεν μου είχε αρέσει, πρέπει να αναφέρω ότι ουδέποτε έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και σίγουρα αν δεν ξέρουμε λεπτομέρειες δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα.
Πάντα τυγχάνω ευγενικής αντιμετώπισης και δεν έχει τύχει να δω κάποιου είδους παρεξήγηση. Μάλιστα οι άνθρωποι έχουν προσφερθεί να με εξυπηρετησουν σε ότι έχω ζητήσει.
Μου κάνει εντύπωση μαλιστα πως γίνεται να ενοχλούνται οι αθλητές, αφού έχει τύχει να ρίχνω sporting και δίπλα να κάνει προπόνηση η εθνική στο skeet, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα.
Προσπαθώ όσο μπορώ να τηρώ τους κανόνες και μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς. Λίγο καλή θέληση χρειάζεται και τίποτα παραπάνω και αν κάποια στιγμή γίνει και κάτι που δεν μας αρέσει, ας κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια.