Σκοπευτήριο Σχιστού

Μακάρι φίλοι μου να ανοίξει.
Μας έχει λείψει πολύ.
Χτες πήγα για πρώτη φορά στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας και ξενέρωσα τελείως.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες , αλλά το μόνο που θα τονίσω είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων σκοπευτών και των υπεύθυνων του σκοπευτηρίου.
Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες και είχε εκείνη την ώρα μικρά παιδιά.
Τι μήνυμα πέρασαν φανταστείτε στα μικρά παιδιά για την σκοποβολή και το κυνήγι.
Μου φάνηκε ότι παίχτηκε και το παιχνίδι του μονοπώλιου από τους υπεύθυνους , ως του μοναδικού σκοπευτηρίου της Αθήνας.
Ο περισσότερος κόσμος ξενέρωσε και δήλωσε ότι πλέων μπήκε στην μαύρη λίστα το εν λόγω σκοπευτήριο.
Το κρίμα είναι για τους υπεύθυνους.
Φρεσκια είδηση μου είπε άνθρωπος πως το σχιστο ανοιξε την Κυριακη για την εθνική σπόρτινγκ ετσι κατάλαβα τουλάχιστον ,τιμης ενεκεν και απο εβδομάδα θα παραδωθει στο κοινο , με καθε επιφυλαξη μεταφέρω την πληροφορία.

Η ουσία είναι ότι ο κυνηγετικός σύλλογος δεν ξαναπάει εκεί όπως και πολύ άλλοι.
κάποιοι κέρδισαν και κάποιοι έχασαν.
Οι πιο χαμένοι ήσαν οι πιτσιρικάδες.

Μακάρι φίλοι μου να ανοίξει.
Μας έχει λείψει πολύ.
Χτες πήγα για πρώτη φορά στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας και ξενέρωσα τελείως.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες , αλλά το μόνο που θα τονίσω είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων σκοπευτών και των υπεύθυνων του σκοπευτηρίου.
Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες και είχε εκείνη την ώρα μικρά παιδιά.
Τι μήνυμα πέρασαν φανταστείτε στα μικρά παιδιά για την σκοποβολή και το κυνήγι.
Μου φάνηκε ότι παίχτηκε και το παιχνίδι του μονοπώλιου από τους υπεύθυνους , ως του μοναδικού σκοπευτηρίου της Αθήνας.
Ο περισσότερος κόσμος ξενέρωσε και δήλωσε ότι πλέων μπήκε στην μαύρη λίστα το εν λόγω σκοπευτήριο.
Το κρίμα είναι για τους υπεύθυνους.
Φίλε μου το εχω γράψει και πάλι οταν προσπάθησα πρωτη φορά να παω Μαλακάσα είχα οδυνηρή εμπειρια απο μια κοπέλα που ηταν υπευθυνη η οποια ενω ειχαμε μιλήσει τηλεφωνικα δεν μου επετρεψε να ρίξω με το πρόσχημα οτι πάω πρωτη φορα. Ειπα να μην ξαναπατήσω , αλλα λόγω μονοπολιακής καταστασης έριξα τα μουτρα μου φετος και εχω πάει 3 φορές χωρις κανενα πρόβλημα τοσο απο το προσωπικό οσο και απο τους αθλητές του σπορτινγκ που καλοπροαίρετα με βοήθησαν κιόλας..
Ο νεαρός που ειναι στις πουλες είναι ευγενέστατος απλως λειπει ενας ανθρωπος να βαζει μια τάξη στα τερεν και να δειχνει καποια πραγματα στους αρχαριους.

Παιδιά τι δίκιο έχουνε? Δηλαδή αμα δεν είσαι σκοπευτής ενοχλεις? Δεν στέκουν αυτά.αμα θες να πας να ρίξεις και να είσαι σωστός με τους κανόνες ασφαλείας κανεις δεν μπορεί να σου πει τίποτα.αν είσαι καινούργιος είναι υποχρεωμένοι να βάλουν κάποιον να σου πει δυο τρια πράγματα πριν ανεβεις στο βατηρα αλλά και πριν απ αυτό πρέπει κι εσύ να δεις πρωτα πως γίνεται και μετα ρίχνεις. Αυτό τουλαχιστον γίνεται εδω
Το θεμα ειναι οτι δεν βάζουν ανθρωπο Ευριπίδη , και η μονη λύση για καποιον ειναι να καταφύγει σε δάσκαλο με το αζημίωτο, και ενταξει καλό θα του κάνει δεν λέω , αλλα αν δεν εχει χρήματα ο ανθρωπος και θελει μονο μια επαφη με το οπλο του την νεκρα περιοδο τι πρεπει να κανει δηλαδή?

μάλιστα εδώ μπαίνει και ο παράγοντας κυνηγετικός σύλλογος,

η αλήθεια είναι ότι οι κυνηγοί έχουμε τον χαρακτηρισμό "κωλόφαρα" να το πω έτσι χοντρά χοντρά και πιο πάνω είπα ότι υπάρχουν οι "κλίκες" και οι "δήθεν" νομίζω μας αρμόζει ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα,αν και ανήκω στην κατηγορία των καλών )

Σίγουρα έχει να κάνει με τους τρόπους φίλοι μου και τον χαρακτήρα.
Να επισημάνω ότι η περίπτωση διαφέρει διότι χτες είχαν σκοπευτικούς αγώνες που το διοργάνωσε ο 3ος κυνηγετικός σύλλογος Αθηνών.
Με λίγα λόγια έδειξαν ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι σκοπευτές αθλητές , σκοπευτικοί σύλλογοι και οι υπεύθυνοι.
Με λίγα λόγια ξεβρακώθηκαν με την συμπεριφορά τους.;)
μα κι εδω αν εχει αγωνες δεν μπορεις να ριχνεις γιατι σιγουρα θα ενοχλησεις.εδω κανουνε προπονηση οι τραπαδοροι και ειναι διπλα ο πινακας δοκιμων,ενας ξυλινος τοιχος ειναι το χωρισμα,και δεν παμε για να μην ενοχλησουμε.ενταξει μερικες υποχωρησεις χρειαζονται.π.χ οταν εχει αγωνες σαββατοκυριακο παρασκευη απογευμα κανει προπονηση ο αθλητης.τι θα κανω?θ απαιτησω να ριξω sporting?θα κανω υπομονη μεχρι τη δευτερα.στους αγωνες αλλαζει το πραμα

Φρεσκια είδηση μου είπε άνθρωπος πως το σχιστο ανοιξε την Κυριακη για την εθνική σπόρτινγκ ετσι κατάλαβα τουλάχιστον ,τιμης ενεκεν και απο εβδομάδα θα παραδωθει στο κοινο , με καθε επιφυλαξη μεταφέρω την πληροφορία.
Είδα φωτογραφία με τους αθλητές του sporting στο Σχιστό , τραβηγμένη Κυριακή .

Το θεμα ειναι οτι δεν βάζουν ανθρωπο Ευριπίδη , και η μονη λύση για καποιον ειναι να καταφύγει σε δάσκαλο με το αζημίωτο, και ενταξει καλό θα του κάνει δεν λέω , αλλα αν δεν εχει χρήματα ο ανθρωπος και θελει μονο μια επαφη με το οπλο του την νεκρα περιοδο τι πρεπει να κανει δηλαδή?
τις πρωτες φορες που πηγα ουτε καν εριξα παρολο που ειχα το οπλο μαζι μου.εκατσα ηπια τον καφε μου και παρατηρουσα τι γινεται.μετα που ξαναπηγα αφου πρωτα ρωτησα τον ανθρωπο στις πουλες τι και πως και μου ειπε μερικα πραγματα ανεβηκα με τα οποια χαλια ειχα κι εριξα την πρωτη πουλα.φανταστειτε οτι ακομα τοτε για να σημαδεψω εκλεινα το ματι.υστερα απο 2-3 φορες με ειδε ενας σκοπευτης και απο μονος του ο ανθρωπος ηρθε και μου ειπε αφου ερχεσαι που ερχεσαι θα σου δειξω μερικα πραγματα για να βελτιωθεις.ετσι ξεκινησε η καψουρα πριν μια 15ετια.αλλα οπως ειπε κι ο βικτωρας εμεις ειμαστε κοντα και ειναι αλλη υποθεση.μονο μια φορα παρεξηγηθηκα και οχι για μενα αλλα για τον μικρο.τελος καλο ομως και ολα καλα

Υπάρχει τρόπος να ενημερώνομαι για το τι παίζει με το σχιστό εγώ που δεν έχω facebook;
btw τιιιιι γίνεται θα ανοίξει ποτέ;

Υπάρχει τρόπος να ενημερώνομαι για το τι παίζει με το σχιστό εγώ που δεν έχω facebook;
btw τιιιιι γίνεται θα ανοίξει ποτέ;
φαντάζομαι κάποιος θα το γράψει εδώ όταν με το καλό ανοίξει. Αλλα τελικά και η διαδρομή προς Μαλακάσα δεν ειναι και τόσο "δύσκολη" οσο πίστευα. Ανέβηκα σχετικά γρήγορα χτες και γρήγορα γύρισα.

Απλα τα έξοδα της διαδρομής δεν είναι και λίγα και δεδομένου ότι δεν μπορώ καθημερινές να κάνεις τόσο δρόμο και τόσα έξοδα απλά για να βλέπεις είναι κάπως, δεδομένου ότι τα σκ γίνεται χαμός από κόσμο, ενώ στο σχιστό που είναι κοντά μου και να μην ρίξεις δεν τρέχει και τπτ (δεν έχω και σκοπευτική ταυτότητα)...

Το Σχιστό απ ότι ξέρω άνοιξε λίγες μέρες,μόνο για προπόνηση της εθν.ομάδας.

Last edited:
Απλα τα έξοδα της διαδρομής δεν είναι και λίγα και δεδομένου ότι δεν μπορώ καθημερινές να κάνεις τόσο δρόμο και τόσα έξοδα απλά για να βλέπεις είναι κάπως, δεδομένου ότι τα σκ γίνεται χαμός από κόσμο, ενώ στο σχιστό που είναι κοντά μου και να μην ρίξεις δεν τρέχει και τπτ (δεν έχω και σκοπευτική ταυτότητα)...
Αν μπορουσες μεσοβδόμαδα θα μπορούσα να σε πάρω (είσαι και στον δρόμο μου :)), ανεβαίνω σχεδον χωρίς έξοδα με πετρελαιοκινητο

Αν μπορουσες μεσοβδόμαδα θα μπορούσα να σε πάρω (είσαι και στον δρόμο μου :)), ανεβαίνω σχεδίων χωρίς έξοδα με πετρελαιοκινητο
Και αν πηγαίνεις απο κάτω γλυτώνεις και διόδια.

Αν μπορουσες μεσοβδόμαδα θα μπορούσα να σε πάρω (είσαι και στον δρόμο μου :)), ανεβαίνω σχεδον χωρίς έξοδα με πετρελαιοκινητο
Ευχαριστώ πολύ για την καλή πρόθεση, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να πάρω άδεια καθημερινή, άσε που θα διπλασιάσεις την κατανάλωση με τόσο έρμα.buy buy.

Back