Αν γνωριστείτε λίγο με τα παιδιά του σκοπευτηρίου,θα σε αφήσουν να πάρεις!Παιδια ξερει κανεις με τους ριγμενους καλυκες στο σχιστο τι γινεται? Αν παω θα βρω καποιους η δεν επιτρεπετε να τους δωσουν? Ευχαριστω
Αν γνωριστείτε λίγο με τα παιδιά του σκοπευτηρίου,θα σε αφήσουν να πάρεις!Παιδια ξερει κανεις με τους ριγμενους καλυκες στο σχιστο τι γινεται? Αν παω θα βρω καποιους η δεν επιτρεπετε να τους δωσουν? Ευχαριστω
Ηλία θα πας τελικά ?Έχει κατοσταρη αγώνα την Κυριακή,θα κατέβει κάνεις να ρίξει;υποθέτω gerry και Διονύσης θα είναι στάνταρ μέσα!
Επειδή όπως καλά ξέρεις είχα μεγάλο διάστημα απραξίας,θα πάω αύριο πρωί για μια προπόνηση,να δω πως είμαι με το όπλο μου και αν δεν με πιάσουν τα ψυχολογικά μου,ναι θα ρίξω!Ηλία θα πας τελικά ?
Τι είναι ο κατοστάρης αγώνας? Ποιοι οι κανόνες?Έχει κατοσταρη αγώνα την Κυριακή,θα κατέβει κάνεις να ρίξει;υποθέτω gerry και Διονύσης θα είναι στάνταρ μέσα!
Δεν θα έχεις θεμα αφού παίζουν μονο απο 6 μηχανές σε κάθε γήπεδο.Επειδή όπως καλά ξέρεις είχα μεγάλο διάστημα απραξίας,θα πάω αύριο πρωί για μια προπόνηση,να δω πως είμαι με το όπλο μου και αν δεν με πιάσουν τα ψυχολογικά μου,ναι θα ρίξω!
Βίκτωρα αυτό είναι το θέμα....αν θα το ευχαριστηθω...γιατί είχα αρκετό καιρό χωρίς το όπλο...θα κάνω σήμερα προπόνηση και θα δείξει!Ηλια, κατεβα μονο και μονο για την ευχαριστηση του αγωνα
Ουσιαστικά τέσσερις πουλες Βασίλη...Τι είναι ο κατοστάρης αγώνας? Ποιοι οι κανόνες?
Ηλία τι έγινε; σου έβγαλε ζημιά; έγινε ξανά αυτό που μου είχες πει, ή κάτι άλλο ;;; .what.είχα αρκετό καιρό χωρίς το όπλο...
Όχι Στέλιο!είχα μπεί στο τριπακι να το δώσω και το είχα αφήσει στην θήκη του και ήρθαν κάνα δυο παιδιά να το δουν μιας και είχα πάρει ζεστά μια νέα αγορά αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα με το guerini αποφάσισα να συνεχίσω με αυτό!Ηλία τι έγινε; σου έβγαλε ζημιά; έγινε ξανά αυτό που μου είχες πει, ή κάτι άλλο ;;; .what.
Θα είμαι και αυριο το πρωί αν θεςΔιονύση εγώ τελικά δήλωσα...σε περιμένω Κυριακή πάνω!
Ηλια και Διονυση μπορει να κατεβω και γω να σας δω ρε την ΚυριακηΔιονύση εγώ τελικά δήλωσα...σε περιμένω Κυριακή πάνω!
Ωραία Δημήτρη!έλα για υποστήριξη!Ηλια και Διονυση μπορει να κατεβω και γω να σας δω ρε την Κυριακη
Υπ´οψην ότι δεν θα μπορέσεις να ρίξεις αν θελήσεις τουλάχιστον μέχρι τις μια-δυοΗλια και Διονυση μπορει να κατεβω και γω να σας δω ρε την Κυριακη
Oxi απλα θα ερθω να δω και καφεδακιΥπ´οψην ότι δεν θα μπορέσεις να ρίξεις αν θελήσεις τουλάχιστον μέχρι τις μια-δυο