Παντα διπλα σου Ηλια δωσε πονο χαχαχαΩραία Δημήτρη!έλα για υποστήριξη!
Παντα διπλα σου Ηλια δωσε πονο χαχαχαΩραία Δημήτρη!έλα για υποστήριξη!
Να σαι καλά Δημήτρη!φέρε και το εργαλείο σου μαζί να δούμε αν σου έρχεται!Παντα διπλα σου Ηλια δωσε πονο χαχαχα
Θα μπορεσουμε να το δουμε σε πινακα δεν νομιζω τετοια μερα ΗλιαΝα σαι καλά Δημήτρη!φέρε και το εργαλείο σου μαζί να δούμε αν σου έρχεται!
Καταρχήν θα το δούμε στο μάτι....αν είσαι πάνω ή μπαίνεις μέσα!Θα μπορεσουμε να το δουμε σε πινακα δεν νομιζω τετοια μερα Ηλια
ω ρε φιλε τι θυμηθηκα τωεα. εμπαινε ΓΙΟΥΤΣΟΟΟΚαταρχήν θα το δούμε στο μάτι....αν είσαι πάνω ή μπαίνεις μέσα!
Έλα αφού κατάλαβες τι εννοώ......για το μάτι του και την ρίγα μιλουσαω ρε φιλε τι θυμηθηκα τωεα. εμπαινε ΓΙΟΥΤΣΟΟΟ
ha haaa
σε πειραζω ρε ηλιαΈλα αφού κατάλαβες τι εννοώ......για το μάτι του και την ρίγα μιλουσα
Διονύση μπράβο καλή συνέχεια με περισσότερες επιτυχίες σε κάτι που σ αρέσει κι αγαπάςΝα εκφράσω και δημόσια τα συγχαρητήρια μου στον Διονύση για την εξαιρετική του επίδοση στον χτεσινό αγώνα και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην β κατηγορία!
Εγώ μετ' από ένα μήνα απραξίας έκανα έναν καταστροφικό αγώνα,με 67 δίσκους και επίδοση στην τρίτη πουλά 13 δίσκους!!!!θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου πραγματικα!
ρε φιλαρακι γιατι μου πηγες φουλ αγχωμενος στον αγωνα? τα καλα τα δικα μου κανεις? ρε ανεβα πανω και πιες τους το αιμα. δε λεω στις συμβουλες ειμαι καλος. δε πειραζει την υγεια σου να χεις και παμε δυνατα για τον επομενο. υπαρχουν κι αυτες οι μερες οπως και στο κυνηγι αλλωστεΕγώ μετ' από ένα μήνα απραξίας έκανα έναν καταστροφικό αγώνα,με 67 δίσκους και επίδοση στην τρίτη πουλά 13 δίσκους!!!!θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου πραγματικα!