Προπόνηση για μαύρες και σούρουπαΣτέλιο εμένα είναι η πρώτη μου φορά και θέλω να δω την εμπειρία....θεωρώ θα είναι πιο δύσκολο!
Έτσι το σκέφτομαι και εγώ!κι εγω αν και δεν ειμαι στα καλα μου, ποτε θα ξαναβρουμε τετοια ευκαιρία
Γιώργο τι χρώμα φακούς θέλει με τους προβολείς;Προπόνηση για μαύρες και σούρουπα
γιαννη μου πολυ ευχαφιστως αν πφολαβω γιατι αυριο εχω πολλα φυσιγγια για δοκιμη στο πινακα με τα καινουργια τσοκ.αν τελειωσω νωρις και προλαβω θα ριξουμεΓια 23-24 σε παίζω αύριο που άλλαξε και το κάτω και έκανε 3 μόνα ένα on report..όχι ότι δεν θα το πιανες με τα δίπλα sim,αλλά αυτά ήθελαν τις πουλες τους για να κανείς σκορ...σε φοβήθηκα στο πάνω γήπεδο με το 23αρι προχθές..παντως ρε φίλε αυτό το πράσινο ο lambro το,έχει πετύχει στη γεμίσια.και το mezzo είναι καλό..οσοι τα ρίχνουν λένε τα καλύτερα και άνθρωποι που έχουν ρίξει καράβια φυσίγγια ..
Οκ κατάλαβα θα την πληρώσει ο πίνακας αύριο.shoot.!γιαννη μου πολυ ευχαφιστως αν πφολαβω γιατι αυριο εχω πολλα φυσιγγια για δοκιμη στο πινακα με τα καινουργια τσοκ.αν τελειωσω νωρις και προλαβω θα ριξουμε
Δεν ξέρω Λιά, δεν έχω ρίξει ποτέΓιώργο τι χρώμα φακούς θέλει με τους προβολείς;
Και εγώ ή κίτρινους ή διαφανούς λέω να δοκιμάσω...θα δω εκεί τους πιο έμπειρους!Δεν ξέρω Λιά, δεν έχω ρίξει ποτέ
Κίτρινους θα δοκίμαζα
ε μα για τις φωτο γινεται η ολη δουλεια για να βγαλουμε μετα ενα συμπερασμα ποιο ηρεμαΟκ κατάλαβα θα την πληρώσει ο πίνακας αύριο.shoot.!
Βάλε και καμία φωτό αν προλάβεις από τις δοκιμές..εγω προχθές το έχω σκύλομετανιωσει που δεν πήρα φωτό με το helix,γιατί βιαζόμουν..
Θα τους πάρω σίγουρα μαζί τους κίτρινους!Λογικά κίτρινους , τους χρησιμοποιούν και στην νυχτερινή οδήγηση .
Φίλος που είχε ρίξει βράδυ παλιά στην Πάρνηθα και περσι στον Πυργετο μου ειχε πει πως με το λευκό (προφανώς εννοούσε το διάφανο) ήταν τέλεια. Να σημειώσω πως είχε τα Pilla με κάμποσους φακούς και τελικά με το λευκό είχε την καλύτερη εικόνα.Και εγώ ή κίτρινους ή διαφανούς λέω να δοκιμάσω...θα δω εκεί τους πιο έμπειρους!
Έχω μια εντύπωση Γιάννη πως σε βιντεάκια στο ιντερνέτ με το διάφανο ρίχνουν...θα πάρω κίτρινο και διάφανο μαζί και οποίο κάτσει καλύτερα...αν και θα κάνω και σκάουτινγκ τι φοράνε τα μεγάλα ονόματα!Φίλος που είχε ρίξει βράδυ παλιά στην Πάρνηθα και περσι στον Πυργετο μου ειχε πει πως με το λευκό (προφανώς εννοούσε το διάφανο) ήταν τέλεια. Να σημειώσω πως είχε τα Pilla με κάμποσους φακούς και τελικά με το λευκό είχε την καλύτερη εικόνα.
Αναμένουμε αποτελέσματα γίγαντα Ευριπίδη!γιαννη μου πολυ ευχαφιστως αν πφολαβω γιατι αυριο εχω πολλα φυσιγγια για δοκιμη στο πινακα με τα καινουργια τσοκ.αν τελειωσω νωρις και προλαβω θα ριξουμε
Εγω θα εχω διάφανα (δεν εχω άλλα)αν και θα κάνω και σκάουτινγκ τι φοράνε τα μεγάλα ονόματα!
Έφαγες πονηροπιττα βραδιάτικα;Εγω θα εχω διάφανα (δεν εχω άλλα)
Επειδή ανέφερες τα μεγάλα ονόματα (Θεόφραστος)ha haaa
θα χορτασεις αυριο βραδακι πινακα στο κορυφαιο team οπλων. οχι θα μας τη λενε τα κερατοοπλακια μιξειςΑναμένουμε αποτελέσματα γίγαντα Ευριπίδη!
θα χορτασεις αυριο βραδακι πινακα στο κορυφαιο team οπλων. οχι θα μας τη λενε τα κερατοοπλακια μιξεις
ha haaa