Σκοπευτήριο Σχιστού

Για 23-24 σε παίζω αύριο που άλλαξε και το κάτω και έκανε 3 μόνα ένα on report..όχι ότι δεν θα το πιανες με τα δίπλα sim,αλλά αυτά ήθελαν τις πουλες τους για να κανείς σκορ...σε φοβήθηκα στο πάνω γήπεδο με το 23αρι προχθές..παντως ρε φίλε αυτό το πράσινο ο lambro το,έχει πετύχει στη γεμίσια.και το mezzo είναι καλό..οσοι τα ρίχνουν λένε τα καλύτερα και άνθρωποι που έχουν ρίξει καράβια φυσίγγια ..
γιαννη μου πολυ ευχαφιστως αν πφολαβω γιατι αυριο εχω πολλα φυσιγγια για δοκιμη στο πινακα με τα καινουργια τσοκ.αν τελειωσω νωρις και προλαβω θα ριξουμε

γιαννη μου πολυ ευχαφιστως αν πφολαβω γιατι αυριο εχω πολλα φυσιγγια για δοκιμη στο πινακα με τα καινουργια τσοκ.αν τελειωσω νωρις και προλαβω θα ριξουμε
Οκ κατάλαβα θα την πληρώσει ο πίνακας αύριο.shoot.!
Βάλε και καμία φωτό αν προλάβεις από τις δοκιμές..εγω προχθές το έχω σκύλομετανιωσει που δεν πήρα φωτό με το helix,γιατί βιαζόμουν..

Οκ κατάλαβα θα την πληρώσει ο πίνακας αύριο.shoot.!
Βάλε και καμία φωτό αν προλάβεις από τις δοκιμές..εγω προχθές το έχω σκύλομετανιωσει που δεν πήρα φωτό με το helix,γιατί βιαζόμουν..
ε μα για τις φωτο γινεται η ολη δουλεια για να βγαλουμε μετα ενα συμπερασμα ποιο ηρεμα

Και εγώ ή κίτρινους ή διαφανούς λέω να δοκιμάσω...θα δω εκεί τους πιο έμπειρους!
Φίλος που είχε ρίξει βράδυ παλιά στην Πάρνηθα και περσι στον Πυργετο μου ειχε πει πως με το λευκό (προφανώς εννοούσε το διάφανο) ήταν τέλεια. Να σημειώσω πως είχε τα Pilla με κάμποσους φακούς και τελικά με το λευκό είχε την καλύτερη εικόνα.

Φίλος που είχε ρίξει βράδυ παλιά στην Πάρνηθα και περσι στον Πυργετο μου ειχε πει πως με το λευκό (προφανώς εννοούσε το διάφανο) ήταν τέλεια. Να σημειώσω πως είχε τα Pilla με κάμποσους φακούς και τελικά με το λευκό είχε την καλύτερη εικόνα.
Έχω μια εντύπωση Γιάννη πως σε βιντεάκια στο ιντερνέτ με το διάφανο ρίχνουν...θα πάρω κίτρινο και διάφανο μαζί και οποίο κάτσει καλύτερα...αν και θα κάνω και σκάουτινγκ τι φοράνε τα μεγάλα ονόματα!

Αναμένουμε αποτελέσματα γίγαντα Ευριπίδη!

Αν σας δωθει η ευκαιρια να ριξετε βραδι, μην την αφησετε. Ειναι απιστευτη εμπειρια, και πολυ ωραιο το ριξιμο τετοιες ωρες. Ομως, αν ειναι να ριξετε, κοιταξτε να εχει πεσει εντελως το φως, στο σουρουπωμα, η χρηση προβολεων κανει ακομα πιο δυσκολη την θεαση του πιατου.

Εχουμε ριξει 4-5 φορες, ελπιζω και φετος. Και περσι ριξαμε, με τη ψυχη στο στομα βεβαια, για λογους κοινης ησυχιας.
Στελιο, θα μπουνε, το θεμα ειναι πως ολα δυστυχως στην Ελλαδα, πανε αργα. Πολυ αργα.

σε βραδινή προπόνηση πρώτη επιλογη το κίτρινο/ανοιχτό κίτρινο ( αν και δυσκολεύει λίγο στο να πιάσει γρήγορα το μάτι το πιάτο σε σχέση με το διάφανο ) και μετά διάφανο που σου δείχνει το πιάτο καλοσχεδιασμένο και γίνεται περισσότερο αντιληπτό

όλα αυτά βέβαια σε συνάρτηση πάντα με τον φωτισμό που εχει το σκοπευτήριο και πώς έχουν τοποθετηθεί τα φώτα για να δείχνουν το πεδίο, γιατί μπορεί τα φώτα να είναι από πίσω και να μας τυφλώνουν από ανάκλαση οπότε ίσως χρειαστεί και χαρτονάκι δεξιά αριστερά στα μπράτσα όπως αυτά που βάζουν οι τραπαδόροι

ποιό παιδάκι θα εχει κίτρινα μαζί ;

Back