Θα έχει ένας φίλος σου,μην αγχώνεσαι....θες να φέρω και διάφανο;σε βραδινή προπόνηση πρώτη επιλογη το κίτρινο/ανοιχτό κίτρινο ( αν και δυσκολεύει λίγο στο να πιάσει γρήγορα το μάτι το πιάτο σε σχέση με το διάφανο ) και μετά διάφανο που σου δείχνει το πιάτο καλοσχεδιασμένο και γίνεται περισσότερο αντιληπτό
όλα αυτά βέβαια σε συνάρτηση πάντα με τον φωτισμό που εχει το σκοπευτήριο και πώς έχουν τοποθετηθεί τα φώτα για να δείχνουν το πεδίο, γιατί μπορεί τα φώτα να είναι από πίσω και να μας τυφλώνουν από ανάκλαση οπότε ίσως χρειαστεί και χαρτονάκι δεξιά αριστερά στα μπράτσα όπως αυτά που βάζουν οι τραπαδόροι
ποιό παιδάκι θα εχει κίτρινα μαζί ;
dimitris benelli
Δύσκολα πολύ τα πράγματα, και πολύς κόσμος, ωραία παρέα ωραία εμπειρία αλλά και ταλαιπωρία. Μακράν η χειρότερη απόδοση μου τον τελευταίο καιρό.πώς σας φάνηκε το χθεσινοβραδινό ;
προσωπικά στην 1η πούλα με δυσκόλεψαν αφάνταστα τα γυαλιά και τελικά τα έβγαλα στον 5ο βατήρα,,,έχασα άχαστα πιάτα ειδικά στον 1ο βατήρα, πήρα τα αρκετά πιο δύσκολα π.χ 4 και 7 , καθαρά από δικά μου λάθη,,στην 2η πούλα βελτιώθηκα αλλά πάλι κάποια πιάτα ούτε που τα ακούμπησα κατ επανάληψη το 2 το οποίο ηταν από τα εύκολα
αυτό που παρατήρησα είναι πώς πολύ καλά τουφέκια που γνωρίζω δυσκολέυτηκαν αρκετά με τα πιάτα που σημαίνει ότι το βραδινό ρίξιμο θέλει προπόνηση
περιμένω τις απόψεις σας
@ χάρηκα που είδα παιδιά που γνωριζόμαστε αλλά χάρηκα περισσότερο που γνώρισα τον Φίλιππα,Γιάννη(jdp),dimitris benelli
Μια χαρά φαινόντουσαν τα πιατάκια,μαστορακο!!Δεν εχω ριξει ποτε βραδυ, πρεπει να ειναι ωραια εμπειρια... Δεν ξερω πως μπορεις να αντιλγηφθεις τις αποστασεις σε ενα τετοιο περιβαλλον...
Πολύ ωραία ήταν!!
Όμορφη παρέα και προσωπικα ,4 κουτάκια μπύρα....τα "καπνισα "!!!
ρε ψιχαλισμενος εριχνες?? εις υγειανΠολύ ωραία ήταν!!
Όμορφη παρέα και προσωπικα ,4 κουτάκια μπύρα....τα "καπνισα "!!!
παυλο τι χρωμα φακους εβαλες???πώς σας φάνηκε το χθεσινοβραδινό ;
προσωπικά στην 1η πούλα με δυσκόλεψαν αφάνταστα τα γυαλιά και τελικά τα έβγαλα στον 5ο βατήρα,,,έχασα άχαστα πιάτα ειδικά στον 1ο βατήρα, πήρα τα αρκετά πιο δύσκολα π.χ 4 και 7 , καθαρά από δικά μου λάθη,,στην 2η πούλα βελτιώθηκα αλλά πάλι κάποια πιάτα ούτε που τα ακούμπησα κατ επανάληψη το 2 το οποίο ηταν από τα εύκολα
αυτό που παρατήρησα είναι πώς πολύ καλά τουφέκια που γνωρίζω δυσκολέυτηκαν αρκετά με τα πιάτα που σημαίνει ότι το βραδινό ρίξιμο θέλει προπόνηση
περιμένω τις απόψεις σας
@ χάρηκα που είδα παιδιά που γνωριζόμαστε αλλά χάρηκα περισσότερο που γνώρισα τον Φίλιππα,Γιάννη(jdp),dimitris benelli
Κίτρινους!παυλο τι χρωμα φακους εβαλες???
Γιατί??ρε ψιχαλισμενος εριχνες?? εις υγειαν
α καλα. γεια χαρανταν και τα κουκια μπαγλανΓιατί??
Έπρεπε να ριξω?
Γιάννη, ξέρεις τι σκεφτόμουν μετά; Ότι τα πιάτα όντως φαινόντουσαν μια χαρά, πολύ έντονα και πορτοκαλί.Μια χαρά φαινόντουσαν τα πιατάκια,μαστορακο!!
Δεν ξέρω γιατί παραπονιούνται οι συναδελφοι....
Εγώ τα έβλεπα ολοκάθαρα και έντονα!
Μπορεί να ήταν...ματιασμενοι....