Αλλάξαν & τα σχήματα απ'ότι είδα,& προστέθηκε ένας καινούργιος πύργος ακριβώς από πάνω.
Δεν ειχε λαο σήμερα; Νομιζα λογο του αγωνα στον Ασπρόπυργο θα εχει λαοθαλασσατελικά , ξεδώσαμε σήμερα!! κατάφερα και πήγα.απο τις 10 μεχρι τις 12 ημουν με το αεροβολο και έριχνα μολυβάκια.. με έναν ωραίο αυτοσχέδο στόχο. απο τις 11 και μετα..έβαλε αέρα και όπως καταλαβαίνετε .. δεν είχα ευστοχίες πολλές. +το οτι ήθελα να ξαναρυθμισω τα σκοπευτικά. το έκανε ποιο δύσκολο.δεν τα καταφερα. παρέα είχα αλλα 2 αεροβόλα.. οπότε . γελασαμε και λίγο.. τι αλλο θα ήθελα;
Μέχρι τις 12 που φύγαμε εμείς πάντως ήταν χαλαρά σίγουρα. Πρώτη φορά σε σκοπευτήριο για μένα σήμερα και δικαιολογώ τον κόσμο που δεν ριψοκινδύνευσε που έκατσε σπίτι του. Στο τέλος μου έδωσαν και τα λεφτά μου πίσω κιόλας αφού με χτύπησαν φιλικά στην πλάτη, και μου είπαν άλλη φορά που θα μου μπουν τέτοιες ιδέες να κάτσω σπίτι μου.
Συμφωνώ με Βίκτωρα!μην σας απογοητεύουν οι αστοχίες....κανείς δεν ασχολείται με το πόσους δίσκους πετύχατε...μόνοι εσείς το σκέφτεστε!Mονο καλα θα βρεις στην ολη φαση, θα το δεις και στην πορεια. Καλα για τον εαυτο σου και τη σκοπευση, αυτο εννοω
Στην αρχή το θεωρώ λίγο...επειδή εχεις να βελτιώσεις πολλά λάθη με δύο προπονήσεις των μήνα δεν προλαβαίνεις....αργότερα όταν έχεις αποκτήσει μια βάση αρκεί για να μην σκουριασεις,γενικά μιλάω πάντα...δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα Μπιλ!Έχετε δίκιο παιδιά.. Από το πρώτο πιατάκι μέχρι το τελευταίο κατάλαβα μια διαφορά ας πούμε.. Σε επώμιση, στόχευση κτλ.. Αν μπορεί κανείς να πηγαίνει μια-δύο φορές τον μήνα, όταν δεν έχει κυνήγι είναι μια χαρά πιστεύω.. Εγώ προσωπικά θα το προσπαθήσω..
Βασίλη δυστυχώς με την έλλειψη θηραμάτων δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να προπονηθεις στον κυνηγοτοπο,εκεί πρέπει να βγάλεις αυτά που έχεις δουλέψει κυρίως στο σπίτι και μετά σε σκοπεύτηριο και βουνό αντίστοιχα!Εγώ το λέω, υποθέτοντας ότι έχεις κάνει μια "προπόνηση" στον κυνηγότοπο.. Όταν δεν μπορείς να πας για κυνήγι από τον Μάρτιο και μετά, θέλω να πιστεύω ότι με 2 φορές τον μήνα στα πιατάκια θα βοηθηθεί κάνεις να μην ξεχάσει αυτά που έμαθε στο βουνό..
Γιώργο η περιγραφή σου με κάλυψε πλήρως!ακριβώς τα ίδια πράγματα βρήκα και εγώ στο σκοπεύτηριο!Το σκοπευτήριο είναι ένας πολυδιάστατος χώρος!
Περνάς κάποιες ώρες ευχάριστα,γνωρίζεις κόσμο και φυσικά γίνεσαι καλύτερος.
Συν βέβαια ότι ''μαθαίνεις'' και τα όπλα σου.
Προσωπικά η βελτίωση που έχω δει είναι τεράστια.
Σε αυτό συντέλεσε το γεγονός ότι άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία χωρίς να με ξέρουν με λίγες κουβέντες που μου είπαν με βοήθησαν πολύ.
Γιώργο δεν εμπιστεύομαι τον πίνακα γιατί δεν πετυχενω απόλυτα το αυθόρμητο και διορθώνω...και με τον Λεωνίδα που είχα ρίξει το είχα αυτό το κουσουρι....τα μέτρα είναι αρκετά κοντά σε αυτό που μου αντιστοιχεί γιατί τα σπασίματα ήταν κέντρο και όχι περιφέρεια....γενικά σαν πρώτη εντύπωση ήταν εξαιρετική...τώρα ξεκινάν τα δύσκολα...να αποκτήσω σιγά σιγά μια σταθερότητα στο ρίξιμο μουΑυτό είναι θετικό παρά τις κάποιες αστοχίες στο γήπεδο με τα απομακρυσμένα. Δείχνει ότι το όπλο μάλλον είναι σε καλά μέτρα επάνω σου. Ωστόσο περίμενα πριν το ρίξεις σε στόχους να το ρίξεις στον πίνακα για να δεις οου πάει η αυθόρμητη τουφεκιά. Η αστοχία σε απονακρυνομενους στόχους δείχνει μεγαλύτερη δική σου ευθύνη παρά του όπλου, πολύ λογικό για καινούριο όπλο.