Σκοπευτήριο Σχιστού

Η δικιά μου απάντηση μετράει???????.sarcastic.
Κώστα, αν μπορείς και θες φτιάξε ένα θέμα να το ενημερώνεις για τους αγώνες που διοργανώνονται στην επικράτεια. Θα βοηθήσει πολύ πιστεύω όσους μπορεί να θέλουν να προγραμματίζουν συμμετοχές ή να βλέπουν πότε είναι απασχολημένα τα σκοπευτήρια. Είναι κάτι που λείπει πολύ, πιστεύω, τουλάχιστον για το sporting.

Κώστα, αν μπορείς και θες φτιάξε ένα θέμα να το ενημερώνεις για τους αγώνες που διοργανώνονται στην επικράτεια. Θα βοηθήσει πολύ πιστεύω όσους μπορεί να θέλουν να προγραμματίζουν συμμετοχές ή να βλέπουν πότε είναι απασχολημένα τα σκοπευτήρια. Είναι κάτι που λείπει πολύ, πιστεύω, τουλάχιστον για το sporting.

Πολύ καλή η ιδέα σου Γιώργο αλλά υπάρχει ένας αστάθμητος παράγοντας. Πέρα από τους προγραμματισμένους αγώνες τα σκοπευτήρια πολλές φορές τα "απασχολούν" και διάφορες εκδηλώσεις που δεν γίνεται να προβλεφθούν. Παρ΄ όλα αυτά θα προσπαθήσω να σας κρατάω ενήμερους.
Τα έριξες Κώστα? ha haaa

Πάντα τα ρίχνω Γεράσιμε.
Έριξα και καναδυό ντουμπλέδες στο στήσιμο αλλά άφησα μερικούς για την τελική απόφαση.
Να ξέρεις ένα πράμα. Για να βγει ο οποιοσδήποτε ντουμπλές και να μην καταλήξεις στην απόφαση " ποιό πρέπει να χάσω" πρέπει να ξέρεις να σπάς το πιάτο παντού. (Σαν σκοπευτής καταλαβαίνεις τι εννοώ)
Αλλά μονά σπάνε όλα
;)

Μάλλον πρέπει να περάσω να σας δείξω μερικά πράγματα.....sarcastic..yel.
Έλα σήμερα το μεσημέρι. Μάλλον θα είμαι εκεί. Να βγάλουμε και μια φωτογραφία να τη δείχνω και να λέω:
-Αυτός σας χαντάκωσε παιδιά. Βαράτε τον!!

Προσωπικά ποτέ δεν έχω σκεφτεί έτσι.. Δηλαδή οτι πρέπει να χάσω κάποιο.. Το μόνο δίλημμα μου είναι πιο πρέπει να σπάσω πρώτα.
Αυτό πρέπει να το έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου βλέποντας το σχήμα και πριν μπεις στο βατήρα.
Μόλις μπεις κι αρχίσεις να το σκέφτεσαι μέχρι να αποφασίσεις μάλλον θα ξεχάσεις να βάλεις φυσίγγια!!

Αυτό πρέπει να το έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου βλέποντας το σχήμα και πριν μπεις στο βατήρα.
Μόλις μπεις κι αρχίσεις να το σκέφτεσαι μέχρι να αποφασίσεις μάλλον θα ξεχάσεις να βάλεις φυσίγγια!!

Χαίρω πολύ.. Και γω για πριν μπεις στο βατήρα μιλούσα.

Χαίρω πολύ.. Και γω για πριν μπεις στο βατήρα μιλούσα.
Πρέπει να μπεις μια φορά said referee να σου δείξω πράγματα που δεν τα βλέπεις από το βατήρα.
Εκτός κι αν θέλεις να σε τραβήξω βίντεο να δεις τον εαυτό σου και να σου πω εγώ τι σκέφτεσαι

Πρέπει να μπεις μια φορά said referee να σου δείξω πράγματα που δεν τα βλέπεις από το βατήρα.
Εκτός κι αν θέλεις να σε τραβήξω βίντεο να δεις τον εαυτό σου και να σου πω εγώ τι σκέφτεσαι

Οχι εντάξει σε ευχαριστώ πάντως

Τελικά αποτελέσματα 1ου Αγώνα κυπέλλου Ελλάδος Compak Sporting και βαθμοί ποινής ανά κατηγορία
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN
524U1Eo.jpg

KATHΓΟΡΙΑ Α1
CDOMKmF.jpg

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α
YcIiaXj.jpg

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, SENIOR ΚΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ
NhpjEdA.jpg

και τέλος οι νεοεισερχόμενοι που από τον επόμενο αγώνα πάνε στην Α κατηγορία
u65dIDM.jpg

Επειδή μου στέλνουν πολλά μέλη απο το forum στο fb μου και ρωτάνε για τον αγώνα ανεβάζω εδώ τα αποτελέσματα.

j814ww.jpg

Για την ιστορία μετά απο ένα shoot off (1 μονο, 2 sim) το οποίο καταευχαριστήθηκα με πολύ ωραία σχήματα.. 1ος Κατσιώτης, 2ος Ψυλλάκης και 30ς Χριστοφοράτος.

Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος!

Back