Πως σας φάνηκαν τα πιάτα στο Σχιστό ? (αναφέρομαι σε όσους τα έριξαν)
Η δικιά μου απάντηση μετράει???????Πως σας φάνηκαν τα πιάτα στο Σχιστό ? (αναφέρομαι σε όσους τα έριξαν)
Κώστα, αν μπορείς και θες φτιάξε ένα θέμα να το ενημερώνεις για τους αγώνες που διοργανώνονται στην επικράτεια. Θα βοηθήσει πολύ πιστεύω όσους μπορεί να θέλουν να προγραμματίζουν συμμετοχές ή να βλέπουν πότε είναι απασχολημένα τα σκοπευτήρια. Είναι κάτι που λείπει πολύ, πιστεύω, τουλάχιστον για το sporting.Η δικιά μου απάντηση μετράει???????
Η δικιά μου απάντηση μετράει???????
Κώστα, αν μπορείς και θες φτιάξε ένα θέμα να το ενημερώνεις για τους αγώνες που διοργανώνονται στην επικράτεια. Θα βοηθήσει πολύ πιστεύω όσους μπορεί να θέλουν να προγραμματίζουν συμμετοχές ή να βλέπουν πότε είναι απασχολημένα τα σκοπευτήρια. Είναι κάτι που λείπει πολύ, πιστεύω, τουλάχιστον για το sporting.
Τα έριξες Κώστα? ha haaa
" ποιό πρέπει να χάσω"
Έλα σήμερα το μεσημέρι. Μάλλον θα είμαι εκεί. Να βγάλουμε και μια φωτογραφία να τη δείχνω και να λέω:Μάλλον πρέπει να περάσω να σας δείξω μερικά πράγματα....
Μάλλον πρέπει να περάσω να σας δείξω μερικά πράγματα....
Όχι δεν κατεβαίνω ... φοβάμαι . Θα παίξουμε σε αγώνα γατάκι και χωρίς ούτε ένα φυσίγγι προπόνησηΚατέβα στον αγώνα φιλαράκι να μας τα δείξεις εκεί!
Αυτό πρέπει να το έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου βλέποντας το σχήμα και πριν μπεις στο βατήρα.Προσωπικά ποτέ δεν έχω σκεφτεί έτσι.. Δηλαδή οτι πρέπει να χάσω κάποιο.. Το μόνο δίλημμα μου είναι πιο πρέπει να σπάσω πρώτα.
Αυτό πρέπει να το έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου βλέποντας το σχήμα και πριν μπεις στο βατήρα.
Μόλις μπεις κι αρχίσεις να το σκέφτεσαι μέχρι να αποφασίσεις μάλλον θα ξεχάσεις να βάλεις φυσίγγια!!
Πρέπει να μπεις μια φορά said referee να σου δείξω πράγματα που δεν τα βλέπεις από το βατήρα.Χαίρω πολύ.. Και γω για πριν μπεις στο βατήρα μιλούσα.
Πρέπει να μπεις μια φορά said referee να σου δείξω πράγματα που δεν τα βλέπεις από το βατήρα.
Εκτός κι αν θέλεις να σε τραβήξω βίντεο να δεις τον εαυτό σου και να σου πω εγώ τι σκέφτεσαι