το σκοπευτήριο Σχιστού, σε σχέση με τα ευρωπαϊκά σκοπευτήρια, σε τι επίπεδο βρίσκεται? Μεγαλους αγωνες μπορεί να διοργανώσει?
Ναι, έχει στο τέλος του μήνα τον αγώνα του Hunter's Life
το σκοπευτήριο Σχιστού, σε σχέση με τα ευρωπαϊκά σκοπευτήρια, σε τι επίπεδο βρίσκεται? Μεγαλους αγωνες μπορεί να διοργανώσει?
Ευτυχώς το υπόλοιπο τιμ George_M2, Vasilis και vpap βοήθησε ψυχολογικά με πολλά μπράβο, σφυρίγματα και ζητωκραυγές και δεν γίναμε ρεζίλι.
Ο Vasilis δε πήρε όπως υποσχέθηκε με 1 τουφεκιά 2 πιατάκια και μάλιστα το ένα ήταν στο διπλανό τερέν.
Πέρα από την πλάκα περάσαμε πολύ ωραία, για τα δικά μου δεδομένα πήγα πολύ καλά αλλά ως γνωστόν χρειάζεται επαφή και σταθερότητα κάτι που δεν έχω. Την επόμενη φορά κερνάω εγώ τον καφέ.
....... εσύ πας να την γλυτώσεις με έναν .......... καφέ ???????
Πέρα από την πλάκα περάσαμε πολύ ωραία, για τα δικά μου δεδομένα πήγα πολύ καλά αλλά ως γνωστόν χρειάζεται επαφή και σταθερότητα κάτι που δεν έχω. Την επόμενη φορά κερνάω εγώ τον καφέ.
Τωρα Μανο με τετειες θερμοκρασιες μονο για μετα τις 8 το βραδυ ειναι καλα για προπονησειςΜην πατήσει κανένας το πόδι του σήμερα στο σκοπευτήριο, κίνδυνος θερμοπληξίας.
Πολύ ωραία σήμερα στο σκοπευτήριο αλλά πραγματικά η ζέστη άρχισε μετά τις 11 να γίνει ανυπόφορη.
για δρακοντειο πιο πιθανο το βλεπω!!!θα είναι κάποιος το απόγευμα Σχιστό για προπόνηση ;
Για μένα λάθος ώρα για πίνακα....θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα!Εγω την εψηνα μια βολτα να δοκιμασω και τα τσοκ αλλα δεν εχω ξαναπαει εχει πινακα?
Για πουλες εγώ θα προτιμούσα ξεκάθαρα σχιστό...για πίνακα ούτε κατά διάνοια,Ασπρόπυργο που είναι κοντά,αλλιώς Μαλακάσα!Λετε να παω ασπροπυργο? Νταξει θελω να ριξω κανα 2 πουλες αλλα θελω να δω και λιγο το τσοκ
Γιατί οχι στο Σχιστο Ηλία;Για πουλες εγώ θα προτιμούσα ξεκάθαρα σχιστό...για πίνακα ούτε κατά διάνοια,Ασπρόπυργο που είναι κοντά,αλλιώς Μαλακάσα!
Κύριε Σπύρο επειδή είναι σχεδόν μέσα στο ένα τερέν γίνεται ολόκληρος ντορος για να ρίξεις στον πίνακα και με την ψυχή στο στόμα...επίσης υπάρχουν και φορές που σου το απαγορεύουν...είναι ίσως και ένα από τα μεγαλύτερα μείον του συγκεκριμένου σκοπευτηρίου!Γιατί οχι στο Σχιστο Ηλία;
Εχει πολύ κίνηση στα δίπλα και δεν επιτρέπει τον πίνακα σε ώρες αιχμής;
Αυτο ξέρω εγω απο ....παλιά.
Αν εχει κάποιος το τηλεφωνο στον Ασπρόπυργο και τις ώρες λειτουργίας του ΑΕ το γράψει.
Ευχαριστώ πολύ.Κύριε Σπύρο επειδή είναι σχεδόν μέσα στο ένα τερέν γίνεται ολόκληρος ντορος για να ρίξεις στον πίνακα και με την ψυχή στο στόμα...επίσης υπάρχουν και φορές που σου το απαγορεύουν...είναι ίσως και ένα από τα μεγαλύτερα μείον του συγκεκριμένου σκοπευτηρίου!