γιατι ρε φιλε. 8 1/2 νουμερο 24 γραμ. πρωινα αυγουστου σε συνδυασμο με mezzo 28αρι μανουλα για τρυγονακια πρωινα. μετα το γυριζουμε σε fluo
Πολλή τσιμπας βρε φίλε, κοφτό λίγο μη σου ανέβει η ........χοληστερίνητωρα και στα χανια. 5,70.μολις μπορεσω θα τσιμπησω ενα κουτακι
Ξερεις οτι ειμαι υπερ τον ελαφριων γομοσεωνγιατι ρε φιλε. 8 1/2 νουμερο 24 γραμ. πρωινα αυγουστου σε συνδυασμο με mezzo 28αρι μανουλα για τρυγονακια πρωινα. μετα το γυριζουμε σε fluo
τωωωωρα? αυτη εχει παει στον αγυριστο προ πολλουΠολλή τσιμπας βρε φίλε, κοφτό λίγο μη σου ανέβει η ........χοληστερίνη
Σε ευχαριστώ Γιώργο! Θα το ρίξω και στο κυνήγι σίγουρα φέτος!Ναι Γιάννη, το κυνηγησα στην τσίχλα, την μισή περσινή σεζόν. Από την μέση ως το τέλος. Μου ταίριαξε απόλυτα. Σκοτώνει θαυμάσια, σε όλες τις αποστάσεις και με όλους τους καιρούς. Με την beretta και 4*. Ένα πρωί με παγωνιά και πολύ υγρασία, επειδή με φοβησε ο καιρός, έβαλα τα τρία αστέρια. Μετά το δεύτερο πουλί, ξαναεβαλα το 4* γιατί τα χάλαγε τα πουλιά. Το win σκορπάει λίγο, η optima τα πάει πιο "μπάλα".
Καλημερα! Καλως ορισες! Σε ευχαριστω για την απαντηση! Ναι σχετικα ο καιρος ειναι καλος εδω! Το εχω ριξει σε 8 σε πινακα και σκοπευτηριο και μου αρεσε! Οχι φετος περυσι! Αλλα σε 8 μου φαινοταν λιγο χονδρο για τσιχλα.τωρα που το εβγαλε 9 ειναι οτι πρεπει!του κενταυρου ειναι ενα καλο φυσιγγι με καλη τιμη και ποιοτητα ,μονο στο παγο θα ελεγα οτι δεν τραβαει τοσο πολυ αλλα για χανια που το θελεις απο οτι βλεπω δεν θα εχεις ποτε προβλημα,αν μου ελεγες οτι κυνηγας γιαννενα με 0 βαθμους ,οχι οτι δεν θα επεφταν! απλως θα ηθελες και μια κλιτσα να της δευτερωνεις.
του κενταυρου ειναι ενα καλο φυσιγγι με καλη τιμη και ποιοτητα ,μονο στο παγο θα ελεγα οτι δεν τραβαει τοσο πολυ αλλα για χανια που το θελεις απο οτι βλεπω δεν θα εχεις ποτε προβλημα,αν μου ελεγες οτι κυνηγας γιαννενα με 0 βαθμους ,οχι οτι δεν θα επεφταν! απλως θα ηθελες και μια κλιτσα να της δευτερωνεις.
Όχι Αργύρη, τα αλουμινίου ή featherlight competition, δεν διαφέρουν σε απόδοση από τα ατσάλινα, η διαφορά τους αφορά τις γομώσεις που επιτρέπει ο κατασκευαστής να βληθούν από αυτά. Τα συγκεκριμένα προορίζονται για το Αμερικάνικο sporting, πράγμα που σημαίνει ότι το maximum που δίνει ο κατασκευαστής είναι τα 32 γρ και όχι πιο χοντρό από 7 νούμερο σκάγι.Τα muller εχουν διαφορα τα φτηνα απο τα ακριβα σαν λειτουργικοτητα ...δεν μιλαω για το υλικο κατασκευης
Υπαρχει διαφορα στις συγκεντρωσεις στις ντουφεκες !!
Ξερεις την τωρινη συνταγη?Πήρα να δοκιμάσω μετά από καιρό πάλι τα superkill έχουν παραμείνει τα ίδια ή έχουν αλλάξει;
Όχι Βασίλη!Ξερεις την τωρινη συνταγη?
Ναι και επειδή βαριόμουν να πάω τουρη πήρα από κει!Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι, οικονομικά ήταν πόσο να τα χαλάσει. Τα έχει ο Αλέξης;