Βίκτωρα σε τι απόσταση θα τα δοκιμάσεις στον πίνακα τα fluo?Οχι, δεν τα εχω ριξει τα DUE. Θα ριξω τα Fluo την Τεταρτη να βαλω κατανομες. Ομως με τα U2/U3 οποτε ισως μην περιμενεις εμφανη κεντρα
Βίκτωρα σε τι απόσταση θα τα δοκιμάσεις στον πίνακα τα fluo?Οχι, δεν τα εχω ριξει τα DUE. Θα ριξω τα Fluo την Τεταρτη να βαλω κατανομες. Ομως με τα U2/U3 οποτε ισως μην περιμενεις εμφανη κεντρα
εσυ τα κεντρα που θα δεις θα ειναι μονο τα νυχτεριναΚεντρα θα δεις ετσι και αλλιως με αυτα, λογω βυσματος.
εσυ τα κεντρα που θα δεις θα ειναι μονο τα νυχτερινα
ha haaa
Βίκτωρα ποιό Due έριξες από τα δυο; το sporting ή το europe.Το τριημερο εριξα περιπου 17-18 κουτακια DUE, και ορισμενα σε αρκετα μακρινες αποστασεις. Εκεινο που με εντυπωσιασε καποιες φορες, ηταν το NSI Fluo 28. Πανακριβο, αλλα σου εδινε μακρινα πιατα, και με εντυπωσιακο τροπο
το sporting εριχνε γιαννηΒίκτωρα ποιό Due έριξες από τα δυο; το sporting ή το europe.
Το 9 μου αρέσει και μενα Ευριπιδη! Είναι 2,1mm..θα πάρουμε μερικά από τον Κένταυρο να τα δοκιμάσουμε στα πιατα και πίνακα? Μια κούτα 500 και τα μοιραζόμαστε..το σκεφτηκα και αυτο αλλα το 9 μ αρεσει τι να κανω?? θα δουμε