Βικτωρα εδω οι εμποροι κ οπλουργοι μαζι πανε για χουφτομα καλο του ειπα για την τιμη κ μου ειπε αμα ειναι για κουτα θα γινει καλητερηΚαλυκας Ισπανικος, με πυριτιδα Ισπανικη CSB, βυσμα Gualandi Piston Skeet (εχω ακουσει οτι εχουν κυκλοφορησει και κλωνοι του) . Σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογει τα 7 ευρω παντως
απο σπασιματα κ γενικα σαν αποδοση μου φανικαν πολυ καλα μου εκανε εντιπωση που τα εριχνε κ τα πεταγε μια χαρα η sx3 που αλλα σκεετ δεν τα πεταγε καναπό σπασίματα τι έλεγαν
Νικόλα αυτό που έσφαξες είναι skeet και όχι sporting, έτσι;;; Βλέπω ότι κι αυτός έχει βάλει μπαρούτη CSB5 που είναι κανονικά για 28 γρ. και όχι CSB6 που είναι για 24. Όπως κι αυτό που είχα ανεβάσει κι εγώ πριν λίγες μέρες (η 6 είναι πράσινη κι όχι γκρι). Αν υπήρχε τρόπος να τη ζύγιζες να βλέπαμε και τη δόση !!! Πάντως καλό φυσίγγι φαίνεται, καλό βύσμα και τα σκάγια φαίνονται στρογγυλά και ομοιόμορφα. Αλλά η τιμή είναι πράγματι υψηλή, αδικαιολόγητη ...Βικτωρα εδω οι εμποροι κ οπλουργοι μαζι πανε για χουφτομα καλο του ειπα για την τιμη κ μου ειπε αμα ειναι για κουτα θα γινει καλητερη
απο σπασιματα κ γενικα σαν αποδοση μου φανικαν πολυ καλα μου εκανε εντιπωση που τα εριχνε κ τα πεταγε μια χαρα η sx3 που αλλα σκεετ δεν τα πεταγε καν
24γρ ειναι?
ναι skeet ειναι 24 γρ γραφει,Νικόλα αυτό που έσφαξες είναι skeet και όχι sporting, έτσι;;; Βλέπω ότι κι αυτός έχει βάλει μπαρούτη CSB5 που είναι κανονικά για 28 γρ. και όχι CSB6 που είναι για 24. Όπως κι αυτό που είχα ανεβάσει κι εγώ πριν λίγες μέρες (η 6 είναι πράσινη κι όχι γκρι). Αν υπήρχε τρόπος να τη ζύγιζες να βλέπαμε και τη δόση !!! Πάντως καλό φυσίγγι φαίνεται, καλό βύσμα και τα σκάγια φαίνονται στρογγυλά και ομοιόμορφα. Αλλά η τιμή είναι πράγματι υψηλή, αδικαιολόγητη ...
μολις ξαναπερασω θα τον ρωτησωνικολα μπορεις να τον ρωτησης απο που τα προμηθευεται/ ,ποιος ειναι ο εισαγωγεας?
Ναι, πέρυσι τουλάχιστον, τα τραπ του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ είχαν CSB6 σίγουρα.Θα ανεβάσω το απόγευμα από τα τραπ του κενταύρου. Νομίζω είναι csb6 πάντως. Εκτός και αν για λόγους κόστους τα γεμίζουν όλοι τα 24αρια με 28αρα πυρίτιδα.
Το πολύ 5,50 € !!! ... Τα Lambro trap - skeet τα βρίσκω εδώ 5,60 € και δεν έχουν φτηνότερα υλικά ...η τιμη πιστεστεω επρεπε να ειναι κοντα στα 6 ευρο
δεν είναι Gualandi piston skeet , είναι Καρδαρας πιστον σκητβυσμα Gualandi Piston Skeet (εχω ακουσει οτι εχουν κυκλοφορησει και κλωνοι του) .
5,5€ Βίκτωρα όσο τα due...άσε που με ένα σπάσιμο άρχισαν και πανηγύριζαν οι διπλανοί μου σε ένα εξερχόμενο που άρχισε να πέφτει καμία 40αρια μέτρα με δυαρακι τσοκ μαμά!Ηλια ποσο το κουτι;
ναι Βικ fiem T2Τεο το Τ2 ειναι