D
DrV
Φυσίγγια trap/skeet να δοκιμάσω το καλοκαίρι;;; ή είναι υπερβολικά λίγα για το τρυγόνι;
κάνουμε μια συμφωνία;;;Φυσίγγια trap/skeet να δοκιμάσω το καλοκαίρι;;; ή είναι υπερβολικά λίγα για το τρυγόνι;
Σκέφτομαι μην τρώω κλώτσο με το δίκαννο (εδώ έτρωγα με το 20αρι το μονόκαννο), το 9,5 το skeet σίγουρα θα έχει υπεραρκέτα σκάγια, βέβαια το νούμερο λίγο με βάζει σε σκέψεις (μην είναι πολύ ψιλά), πάντως sporting θα αγοράσω σίγουρα 1-2 κουτιά όποια βρω λογικά του Λάμπρουκάνουμε μια συμφωνία;;;
βάζεις τρυγόνια και φιλοξενία
βάζω φυσίγγια και μεζέ
Πέρα από το αστείο τα φυσίγγια που ρωτάς είναι τέλεια και στην εποχή και στο δικαννάκι σου
Επειδή δεν το έχω και πολύ με τις προσκοπεύσεις στο τρυγόνι φαντάζομαι επειδή είναι γρήγορα και μαλακά φυσίγγια αυτά θα με βοηθάνεΓια 12αρια λες; Παρε το sporting και εισαι κομπλε. Αν τυχεις και σε μερα με περασμα, και με το τραπ θα κανεις δουλεια, απλα ισως τα λιγα γραμμαρια να μη σου διορθωνουν το σκοπευτικο λαθος. Ειναι φονικοτατα παντως, δοκιμασμενα απο φιλο
θα σου πρότεινα trap σε 7,5 νούμεροΕπειδή δεν το έχω και πολύ με τις προσκοπεύσεις στο τρυγόνι φαντάζομαι επειδή είναι γρήγορα και μαλακά φυσίγγια αυτά θα με βοηθάνε
Πολλές φορές το σταματάω ασυνείδητα μόλις πάω να τουφεκίσω και μου την δίνει αλλά δεν μπορώ να μην το κάνω, μου έχει κολλήσει... και κάποιες φορές όχι απλά σταματάω την κίνηση, αλλά σηκώνω και λίγο το κεφάλι να δω να πέτυχα το πουλί .buy buy..buy buy.Ολα τα φυσιγγια θελουν προσκοπευση, ειτε γρηγορα ειτε λιγοτερο γρηγορα. Αν παλι εχεις τη κακη συνηθεια να σταματας το οπλο και να περιμενεις το θηραμα, ή να σταματας το οπλο οταν ριχνεις, δε σε σωζει κανενα φυσιγγι οσο γρηγορο και αν ειναι. Με τα φυσιγγια του σπορτιγκ εισαι κομπλε, κανε ομως και προπονησεις.
Skeet να δοκιμάσεις, trap όχι, θα απογοητευτείς.Φυσίγγια trap/skeet να δοκιμάσω το καλοκαίρι;;; ή είναι υπερβολικά λίγα για το τρυγόνι;
7,40...................smashfrak..ban..ghe.Nαι εχει αλλαξει συνταγη κ δεν εχει διορθωθει στο Site... Η πυριτιδα θα μπορουσε να ειναι η 206v η η D20...
Εγω οτι τιμη κ να ακουσω δεν παραξενευομαι... Εδω τα εχουν 6,80... .hit.
5.20 παιδια ο καλκατζακος....μεχρι τον φλεβαρη που πηρα τελευταια φορα.asking.7,40...................smashfrak..ban..ghe.
Τώρα τα έχει πιο πάνω από ότι μου είπε ένας φίλος. Όπως και να 'χει το 7,40 είναι εξωφρενικό, αλλά ανάθεμα η αρρώστια μας...5.20 παιδια ο καλκατζακος....μεχρι τον φλεβαρη που πηρα τελευταια φορα.asking.