Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
και μένα κάτι σε 206 ''βαμένη'' μου κάνει, έτσι όπως τη βλέπω
Όχι βαμένη! - κανονική 206 (πράσινη) είναι Σπύρο, απλά οι φωτογραφίες δεν αποδίδουν σωστά το χρώμα ... κάτι ο φωτισμός που δεν βοήθησε, κάτι ο "φωτογράφος" που είναι άσχετος ... .yel.
 
Σπύρο αν κάνεις κλικ πάνω στη μικρογραφία ανοίγει η φωτογραφία σε άλλη καρτέλα στο κανονικό μέγεθος (αν μπαίνεις από κινητό δεν ξέρω.
Όσο για την πυρίτιδα, όπως ξέρεις η RC τόχει "μυστικό", εγώ πάντως παίρνω όρκο ότι είναι η 206V.;)
Είναι πράγματι η 206SV το διαβασα σε ενα τεστ περιοδικού πρόσφατα.
 
Χτες εσφαξα 2 σκοπευτικα φυσιγγια, ενα RC και ενα ΝSI Due Sporting. Για το πρωτο εχουν ηδη γραψει, το δευτερο ειναι γεμισμενο με AS, στα 1.4γρ, καψουλι Μ688, βυσμα Piston Skeet και 28γρ Νο8½
Παντως τα ΝSI Due Sporting που τα ριξαμε στην Αφρικη .... ενα εχω να πω ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ!!!! Αργο κ αδυναμο. Κ δεν το λεω προσωπικα εγω , αλλα 6 διαφορετικα ατομα με διαφορετικα οπλα ,εν συγκριση με τα clever sporting 7.5 που ριχναμε μετα. Ασε που εμενα με το vinci με ταραξε στις εμπλοκες (προφανως αδυναμο-λιγες πιεσεις)
 
Το nsi Sporting 28. 8 1/2 το είχα ρίξει ένα καλοκαίρι πριν 4 χρόνια.Τοτε ήταν στο παλιό κουτί το λευκό που είχε φόντο ένα δάσος..Φονικοτατο!Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το λάκτισμα..σαν να έριχνα με 36αρι..Μηδενικό..Με Δίκαννο τα έριξα αλλά είμαι σίγουρος ότι τα αυτογεμη θα είχαν θεμα.."
 
Το nsi due έχει αλλάξει τελείως τον τελευταίο 1,5 χρόνο - όπως είπε και ο Bίκτωρας γεμίζεται με AS και piston skeet.
Για μένα το καλύτερο σκοπευτικό φυσίγγι για κόμπακ που υπάρχει στην Ελλάδα - το μόνο του μειονέκτημα ότι στην πολλή ζέστη κλωτσάει λίγο-όχι όμως απαγορευτικά.
 
Ανάλογα για την χρήση που το θες. Αν εννοείς το quattro compak , είναι λίγο υπερβολή για τις αποστάσεις και τα πιάτα του κόμπακ , συν το ότι εμένα με ενοχλεί λίγο το κλώτσημα του.
 
Ανάλογα για την χρήση που το θες. Αν εννοείς το quattro compak , είναι λίγο υπερβολή για τις αποστάσεις και τα πιάτα του κόμπακ , συν το ότι εμένα με ενοχλεί λίγο το κλώτσημα του.

Το NSI-diamond sporting λεω οχι το quattro
 
Παντως η συνταγη του NSI DUE λιγο παραλλαγμενη (με ποσοτητα AS στο 1.37-1.38) μου εδωσε φυσιγγι με ανεκτοτατο λακτισμα. Επειδη ειχα προσεξει και γω αυτο που λεει ο Γιαννης, οτι στη πολλη ζεστη, κλωτσαγε λιγο παραπανω η συνταγη του.
 
Η NOBEL SPORT βγάζει φυσίγγιο sporting με τον συγκεντρωτήρα απόσπωμενου πάτου της MAIONCHI, που τον χρησιμοποιούσε αποκλειστικά τότε σε όλα της τα φυσίγγια, συμπεριλαμβανομένου και τα sporting?
 
Μπορεί κάποιος να μου πει πιο είναι το πιο γρήγορο φυσίγγι απο τα 28gr? (Μην κάθομαι και ψάχνω..) ή αν έχει κάποιος τις ταχύτητες απο τα πιο γνωστά 28αρια ας τις ποστάρει
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top