Όχι βαμένη! - κανονική 206 (πράσινη) είναι Σπύρο, απλά οι φωτογραφίες δεν αποδίδουν σωστά το χρώμα ... κάτι ο φωτισμός που δεν βοήθησε, κάτι ο "φωτογράφος" που είναι άσχετος ...και μένα κάτι σε 206 ''βαμένη'' μου κάνει, έτσι όπως τη βλέπω
Είναι πράγματι η 206SV το διαβασα σε ενα τεστ περιοδικού πρόσφατα.Σπύρο αν κάνεις κλικ πάνω στη μικρογραφία ανοίγει η φωτογραφία σε άλλη καρτέλα στο κανονικό μέγεθος (αν μπαίνεις από κινητό δεν ξέρω.
Όσο για την πυρίτιδα, όπως ξέρεις η RC τόχει "μυστικό", εγώ πάντως παίρνω όρκο ότι είναι η 206V.
Παντως τα ΝSI Due Sporting που τα ριξαμε στην Αφρικη .... ενα εχω να πω ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ!!!! Αργο κ αδυναμο. Κ δεν το λεω προσωπικα εγω , αλλα 6 διαφορετικα ατομα με διαφορετικα οπλα ,εν συγκριση με τα clever sporting 7.5 που ριχναμε μετα. Ασε που εμενα με το vinci με ταραξε στις εμπλοκες (προφανως αδυναμο-λιγες πιεσεις)Χτες εσφαξα 2 σκοπευτικα φυσιγγια, ενα RC και ενα ΝSI Due Sporting. Για το πρωτο εχουν ηδη γραψει, το δευτερο ειναι γεμισμενο με AS, στα 1.4γρ, καψουλι Μ688, βυσμα Piston Skeet και 28γρ Νο8½
Το nsi due
Για μένα το καλύτερο σκοπευτικό φυσίγγι για κόμπακ που υπάρχει στην Ελλάδα
Ανάλογα για την χρήση που το θες. Αν εννοείς το quattro compak , είναι λίγο υπερβολή για τις αποστάσεις και τα πιάτα του κόμπακ , συν το ότι εμένα με ενοχλεί λίγο το κλώτσημα του.
Ευχαριστώ!Ναι , είναι το Premium Sporting σε 7,5.
Λογικά και για ψηλωμένα πουλάκια, βλέπε τρυγόνια, κίχλες στα μπασίματα.Είναι - ιδίως κοντά. Είναι για μακρινά πιάτα όπως είπα παραπάνω.