Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Προσοχή στα Saga και τα υπόλοιπα σπανιολικα φυσιγγια γιατί τα σκαγια τους είναι μισό νούμερο ψιλοτερα από τα ιταλικα.
Όταν εριχνα τα Saga skeet έκαναν ωραία σπασίματα αλλά ήταν πιο αργά απο τα Lampro.
 
Το saga που είπε ο Γιάννης θα έλεγα κ γω. Τρως πολύ ξύλο όμως και δεν νομίζω θα καταλάβεις και τόση μεγάλη διαφορά. Ανυποφορη ανακρουση πάντως με δικαννο.
 
Απο τα πιο γρήγορα ειναι αυτο,αλλα εχει και τις πιέσεις του για 28..

http://alfagame.gr/ΦΥΣΙΓΓΙΑ-kinigi/saga-sporting
Δεν τα έχω ρίξει τα συγκεκριμένα, αλλά τα SAGA 32gr που είχα ρίξει ένα κουτί πριν 3-4 χρόνια, δεν μου έδωσαν την αίσθηση (ούτε πάνω στο στόχο, ούτε σαν ανάκρουση) ότι βγάζουν ταχύτητες V1-438 m/s, όπως διαφημίζετε, εμπειρικά μιλώντας πάντα, χωρίς να έχω κάνει μέτρησής με ταχογράφο ή άλλο μηχάνημα.
 
Να τις κάνετε τι βρε παιδιά ; Η μέτρηση της ταχύτητας είναι πολύ σχετικό μέγεθος μια που άλλοι μετράνε V0 , άλλοι V10 κλπ.

Εγώ τα φυσίγγια τα δοκιμάζω στον δικό μου ταχογράφο πάντα όμως συγκριτικά και δεν δίνω σημασία στις απόλυτες τιμές που γράφει. Πληροφοριακά τα NSI DUE , PREMIUM COMPAK είναι γρήγορα ,. Ακολουθούν τα B&P medium range και τα RM (έχει πολλούς τύπους βέβαια με μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ τους.) και τα NSI Prima.
 
Ταχογραφο δεν έχω, αλλά όταν εριχνα σκητ, στα δισκάκια στο βατηρα ν 4 καταλάβαινα συγκριτικά την ταχυτητα του κάθε φυσιγγιου.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top